Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gigabyte B450I Aorus Pro WiFi

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gigabyte Moderkort (230)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Helnöjd med detta. Busenkelt att överklocka mina minnen till 3600mhz. Snabb uppstart och noll problem med Ryzen 3600. Parat med ett Sapphire RX 5600XT och jag har äntligen fått mitt AMD-drömbygge!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt snyggt och bra Mini-ITX moderkort som dessutom var Ryzen 3000 ready direkt ur kartongen (beställde från Webhallen december 2019). Kör den tillsammans med en Ryzen 5 3600 och Cryorig H7 och allt fungerar felfritt. Temperaturen på VRM är också bra, kan dock inte svara för hur det är med stockkylaren.

  BIOS/UEFI ser helt "standard" ut och är enkelt att använda. Ingen fancy design och coola funktioner. Precis som man vill ha det med andra ord.
  Ganska aggressiv fläktkurva som standard, så rekommenderar att göra en egen i BIOS. Detta är ganska vanligt på många AM4 moderkort.

  Som tidigare kommentar skrivit så finns det bara 2st 4pin headers för fläktar. En för CPU-fläkt och en för chassifläkt(ar). Rekommenderar därför att man köper till en splitterkabel så man kan koppla in flera chassifläktar.

  Rekommenderas!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Dubbla rgb kontakter men bara två headers för fläktar varav en direkt går till cpu. Det här blir krångligt särskilt eftersom kortet behöver extra kylning.