Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Onyx Studio 5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.28)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Grymt bra ljud, den fyller lätt mitt sovrum där jag har den ståendes, dock så är den mycket flyttbar med sitt stora batteri, så den funkar bra att flytta med sig när man knallar runt lite.

  Den enda invändningen jag har är att man inte kan sätta på den via fjärr eller app, man måste fysiskt fram till handväskan och trycka på den. Mao, man kan inte ligga i sängen och röva utan man måste upp och röra på sig.

  Och sen, som andra har skrivit, det lönar sig att åka till Ullared. Köp denna och ett par polaroidsolglasögon så är resan tur och retur betald från upp till 40 mils avstånd till Ullared.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Bytte ut denna mot en go play + som imponerar med ett mer balanserat ljud(fortfarande rejäl bas) men tycker basen på denna är för överdriven och tar över. Imponerande djupbas dock. Vid lägre volymer (kvällslyssning) är ljudet dock extremt tunnt, som med alla onyx 1-2-3-4... synd. Usb c för laddning samt bättre batteritid hade vart bra.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Sjukt mycket ljud för pengarna när du får den för 1500kr. Basen kan man stänga av med bluetooth-knappen + minus-knappen i ca 10sek. Å det kan behövas om man bor i tex lägenhet för att slippa klagomål. Går att parkoppla med en till onyx 5, men väldigt klen/ vek bluetooth-signal då det kan lagga/ hacka i ljudet även då telefonen ligger bredvid högtalaren. Använder du iPhone så hänger ljudet även efter ca 1sek. Så glöm att ha ljudet till tex youtube eller film. Använd isf aux kablage.
  Tyvärr så stänger den av sig efter ca20 min. Så det går inte så bra ihop med smart-ljud pga att du måste gå och starta + parkoppla hela tiden.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fick hem min idag, körde med 4an tidigare som ja var väldigt nöjd med! Men denna är något hela annat, vilken go bas! Hoppas batteriet har bättre kvallité än 4an bara :)

  Rekommenderar verkligen för de som gillar bas
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Magisk! Smidig, bra ljud och beroende på placering, ett jädra tryck!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Grym högtalare.
  Tyckte först att den var något dov i ljudet men efter ett tags användande så blir jag bara mer och mer nöjd. Många anmärker på för hög bas, men inget som tar över tycker jag. Mycket handlar om hur man placerar den. Ställer man den in mot en hörna så brölar den på rejält, flyttar man ut den lite så lugnar den ner sig.
  Ljudet är suveränt, inga skrikande skumma toner, lugnt och behagligt ljud. Även vid full volym så låter den riktigt bra utan att bli förvrängd.

  Jämfört med JBL extreme så låter denna något mer dov, men inte på något negativt sätt, jbl:en har något klarare mellanregister och diskant, men båda låter lika bra, fast på två olika sätt.

  Bluetoothen fungerar kanon, batteriet håller vad dom lovar, finns inget att klaga på.

  Till priset av 1490 riksdaler så kan den ingen annat än att få 5 stjärnor.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vad kan man säga ?

  Går inte beskriva, kan bara säga att du blir helt såld när du provlyssnat och då är jag en rätt kräsen person !

  Mao sanslöst nöjd med såväl ljud som batteritid och fattar inte hur denna manick har fått naturlagarna att ge vika...

  Glöm att det inte är stereo, njut av ljudet istället.
  Finns inga tonkontroller men placeringen påverkar bas och helhet rätt mycket och hörnplacering kan såväl förstöra som förbättra ljudbilden beroende på ljudmaterial som avlyssnas.

  Finns inget att klaga på, "betyg 11 stjärnor" !

  Just nu 1690:- hos Komplett.se
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt vilket bra ljud det är i den här lilla manicken! Inköpt på Gekås i Ullared för 1490kr så har ni vägarna förbi missa inte att köpa ett exemplar.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En helt fantastisk högtalare!
  Hade tidigare en Bose Soundlink 3, som jag då tyckte hade ett fantastiskt ljud, som i jämförelse låter som en köksradio.
  Har även jämfört med JBL Extreme, Onyx 3 & 4 och de har inget att sätta emot.

  Denna högtalare har ett fantastiskt balanserat ljud. Basen kan tyckas vara i överkant men det beror helt och hållet på placeringen.
  Ställs den öppet så är basen i linje med mellanregister och diskant. Vill man ha mer bas så ställ den emot en vägg eller ett hörn så blir den mer påtaglig.

  Har ännu inte haft möjlighet att testa batteritiden men så länge den klarar minst 5h så är jag nöjd.
  Bara ljudet i sig gör högtalaren mycket prisvärd!
  Jag gav 1590kr inkl. frakt den 26/4-19.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Toppen, har de som en mini "hemmabio". Kanon ljud
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag blev både överlycklig och helt paff av den. Jag älskar bas MEN, den skall gå att justera då inte som på denna högtalare. Allt jag har hört tidigare är leksaker i jämförelse till exempel, JBL extreme som görs av moderbolaget JBL( Harman/Kardon) har ingen jämförelse med onyx 5. Jag lämnade tillbaka min bara för att basen var enorm och inte gick att vrida ner. Tänk att om du köper en sådan så bör du bo i ett hus eller ha den på jobbet eller på andra ställe där du inte har grannar för basen är så stark redan vid minsta volym så man hör knappt diskanten och höjer du volymen så låter diskanten bra, men basen tar över och det bara skakar hemma. Som sagt om du kan spela utan att störa någon och vill ha monster bas så är det bara att köra. För övrigt är den supersnygg, liten för sådan ljud och väldigt bärbar. Jag har hört de flesta högtalare på marknaden och sådan bas hittar du inte under 3000kr , väldigt synd att man inte kan justera den bara, snälla JBL/ Harman Kardon gör en Onyx 6 med möjlighet att justera bas/Diskant. Annars bra jobbat.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  10 poäng finns ju inte! Men denna produkt är design mässigt en snygg detalj där den står. Ljudet är utmärkt och basen fyller rummet exakt så som jag vill att den skall göra.

  Givet köp.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Hmmm tror jag har köpt en damväska med inbyggt ljud utan förvaringsutrymme, eller så är det en ultraportabel högtalare som känns som en damväska... svårt det här.

  Har precis packat upp den och börjat köra in den och det är riktigt trevligt ljud i den. Fyller ett vardagsrum rätt bra. Läste någonstans att dom tyckte den är basig men det är inget jag har märkt av när jag spelar ABBA och A-Ha... Testade lite Armin Van B och där kom basen fram.

  Har inte många andra bärbara högtalare att jämföra med men den låter bättre än både Urbanears stammen som jag fick med en telefon och Exibel DM96c som jag fick i present.

  Jätte nöjd! Gav 1450:- på blackfriday.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra ljud och bekväm bas för att vara så "liten".
  Jag returnerade dock produkten vid öppet köp eftersom de inkluderade en idiotisk "funktion" som den stängs av efter 20 minuter. Ingen signal till hjälpingång eller med Bluetooth kommer att slå på den igen, så du måste fysiskt trycka på on-knappen; vilket är vansinnigt irriterande. Den kan inte heller ansluta till andra trådlösa produkter, som Onyx 4 kan.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket bra ljud, fick det tillsammans med bindning från Telia, men om du tar hand om högtalaren för 1000 - 2000kr är det mycket ljud för pengarna. Rekommenderad produkt till rätt pris! :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljudet av denna lilla sak här är mycket överraskande. Basen skakar golvet mycket och de ljusa tonerna låter perfekt. Priset, som någon sa tidigare, kan vara artificiell, men $ 490 är fortfarande billigt för en sådan högtalare. Jag köpte min för 1490kr och det var varje öre. Bara ett tips: Du bör försöka talaren som du skriver dåligt innan du skriver. Också en annan sak, de flesta kända högtalare tillverkare har råd att sänka sitt pris med över 50%. Det kostar inte mycket att producera sådana saker och för stor är en producent som Harman / Kardon inte ett problem. De får inte tjäna mycket från 1490, men de förlorade heller ingenting.
 • Dålig
  2 år sedan
  Detta är en artificiellt prissatt produkt som ofta läggs till i paketpaket för att ge intrycket att kunden har gjort en varp. Sök bara HK onyx från 1-5 och hitta det riktiga priset. (Det sägs att prissökningen endast returnerar data till 4) Det finns andra som håller prisuppgifter längre utan att nämna namnet.

  Inget företag har råd att dumpa priset över 200% 10 + gånger om året om det inte är artificiellt prissatt.

  Onyx 3 har en post ... kan inte räkna: P onyx 4 bara 12 gånger 240% prisfall * skrattar * Produkten fungerar, men det är fortfarande ett underverk av konsumenten och i mina ögon lite söt: P