Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Airthings Wave Plus

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Intressant, men förstår mig inte riktigt på interfejset. Finns som app, som man kan ha på mobil och padda, men inte på datorn. Finns därtill som Dashboard (Kontrollpanel) som man kan ha på datorn (och mobil och padda). Tar vi exempelvis Koldioxid, får jag i skrivande stund det höga värdet 1251 ppm i röd cirkel på appens översiktsbild (jämte Radon, Organiska, Fuktighet, Temp och Tryck). Vill jag (eftersom över 1000 är obra enl manualen) i appen titta närmare på Koldioxid får jag en kurva som dels är otydlig i sin x-axel dvs tiden, och dels annorlunda värde än nyss nämnda. Sistnämnda verkar bero på att ett genomsnitt (varför, borde väl jag få välja), dvs meningslös graf vid korta tidsintervall. Datorns Dashboard visar ett annat momentanvärde 1062 ppm på sin översiktbild ("last synced 44 min ago", varför), också kurvan visar annat genomsnittsvärde och lika oklar x-axel. Varför kan jag inte ställa in hur ofta den skall synka, och varför ser jag inte i appen hur färskt ett visat värde är. Jag finner dessa varierande siffror, eftersläpning av data, diffusa diagramaxlar, och att olika enheter inte visar exakt samma som en aning ofärdigt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Vi köpte Airthings Wave Plus för att mäta i hobbyrummet där sonen sover och tillbringar mycket av sin tid.

  Jag har gjort två radonmätningar innan på huset, 2004 och 2011. En av två mätdosor har då legat i hobbyrummet. På första mätningen var resultatet 120 bq/m3 och på den andra mätningen var resultatet 150 bq/m3.
  För ca ett år sedan renoverade vi rummet och en del av de åtgärder vi då genomförde brukar minska på radonet.
  Just nu ligger vårt värde för en månad på 99 bq/m3.

  Det skall bli intressant att se vad värdet hamnar på efter 2–3 månader, som är den tid som mätdosor brukar ligga.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Haft den en månad nu och den verkar göra ett bra jobb. Appen är lätt att navigera och det är kul att följa med på luftkvaliteten hemma.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft dessa i 3månader. Har 3, köpte en och sen två till när jag testat om jag var nöjd med den första.
  Grymt bra pryl som gett mig massa intressant kunskap om luften hemma. Vet inte riktigt vad jag ska skriva utan den gör helt enkelt det den utger sig för att göra på ett bra och enkelt sätt. Enda jag kan komma på att jag saknar är att jag skulle vilja ha en tydligare tidsskala i appen så man kan se lite exaktare klockslag när ett mätvärde började stiga för att kunna korrelera med nån speciell händelse.

  Men riktigt nice att få realtidsdata på framförallt radon, luftfuktighet, koldioxid och dåliga ämnen i luften. Har fått en del ögonöppnare för saker som inte va så bra hemma :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk liten manick som gör precis det som dom hävdar att den gör! Många verkar ha haft problem med appen, antar att detta var innan dom uppdaterade den. Vi har inte haft några problem, installation och setup flöt på sömlöst! Kan rekommendera den om ni har små barn som utvecklas vilket gör dom extra känsliga!

  Enda som skulle vara trevligt är om den skulle kunna koppla upp på WiFi, men jag antar att dom inte valde det eftersom den då skulle äta mer ström (batterier)