Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Airthings Wave Plus

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Haft den en månad nu och den verkar göra ett bra jobb. Appen är lätt att navigera och det är kul att följa med på luftkvaliteten hemma.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft dessa i 3månader. Har 3, köpte en och sen två till när jag testat om jag var nöjd med den första.
  Grymt bra pryl som gett mig massa intressant kunskap om luften hemma. Vet inte riktigt vad jag ska skriva utan den gör helt enkelt det den utger sig för att göra på ett bra och enkelt sätt. Enda jag kan komma på att jag saknar är att jag skulle vilja ha en tydligare tidsskala i appen så man kan se lite exaktare klockslag när ett mätvärde började stiga för att kunna korrelera med nån speciell händelse.

  Men riktigt nice att få realtidsdata på framförallt radon, luftfuktighet, koldioxid och dåliga ämnen i luften. Har fått en del ögonöppnare för saker som inte va så bra hemma :)
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Fantastisk liten manick som gör precis det som dom hävdar att den gör! Många verkar ha haft problem med appen, antar att detta var innan dom uppdaterade den. Vi har inte haft några problem, installation och setup flöt på sömlöst! Kan rekommendera den om ni har små barn som utvecklas vilket gör dom extra känsliga!

  Enda som skulle vara trevligt är om den skulle kunna koppla upp på WiFi, men jag antar att dom inte valde det eftersom den då skulle äta mer ström (batterier)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 månad sedan
  Är det verkligen att lita på?

  Jag köpte den här för att övervaka luftkvaliteten i ett sovrum och blev ganska förvånad när den visade "röd" under hela kalibreringsveckan, liksom tiden efteråt. Alla värden utom luftfuktighet är perfekta, medan den senare visar 20-23% per dag. Detta är trots allt "alarmerande" låg nivå, och därför gick jag in för att köpa en luftfuktare med luftfuktare (Philips AirCombi 3000i luftfuktare / luftfuktare). Detta visar emellertid 42-44% luftfuktighet dygnet runt, och det innan jag har aktiverat befuktning (något jag fortfarande inte har gjort). Lånade också en Fluke-fuktighetsmätare, vilket bekräftar 44-45%.

  Med denna kunskap lämnade jag en recension på Airthings om den nämnda produkten. Det här är vad jag skrev:
  My Wave plus har visat 20% luftfuktighet från första dagen. Jag köpte en Philips-luftrenare och luftfuktare eftersom Wave plus visar extremt låg luftfuktighet, och det visar sig vara fel. Philips-enheten visar 42% luftfuktighet innan vi tillsatte vatten till den. Vi bekräftade också detta med ännu en hydeometer. Även efter att ha lagt vatten till luftfuktaren och kört 50% fuktighet, skjuter Wave plus drygt 20%. Så hur kan jag lita på de andra läsningarna?

  Svaret från Airthings var inte direkt upplyftande. De skriver på följande sätt:
  Vår personal läser din recension och värdesätter ditt bidrag trots att det inte uppfyllde alla våra webbplatsriktlinjer. Granskning förbjuder försäljning. Tack för att du delade, och vi hoppas publicera nästa gång!
  Inte exakt lyftande, och min recension publicerades aldrig! Ingen förklaring eller erbjudande om att byta enhet.
  Jag går tillbaka till Elkjøp
 • Bra
  1 år sedan
  Bra produkt när du får rätt inställning. Min enhet behövde omedelbart en firmwareuppdatering. Har satt upp synk varje timme via separat app "telefonschema" och då finns data alltid i molnet / IFTTT.

  Fördelar:
  - Ganska bra utbud trots Bluetooth-anslutning med låg effekt
  - Kan kopplas till IFTTT & sålunda kan du aktivera ventilation baserat på t.ex. Radon / CO2 mätningar. Mycket bekvämt, men kräver separat ios / android-enhet för bluetooth synk när som helst.
  - Hjälpsamt och vänligt stöd (på engelska) både via chatt och mail.

  Nackdelar:
  - Synkronisera inte bara till molnet. Måste gå via ios / android device w / bluetooth
  - Svårt att ansluta först med Android (t.ex. Huawei P20 pro). Egentligen omöjligt utan att involvera en ios-enhet. Detta är för dåligt (ja, Huawei p20 pro fungerar bra nu när airthings firmware uppdaterades)
  - "Tryck" -grafen på mobilenheten är helt användbar (fungerar bra i instrumentbrädans version).

  Stöd informeras om att det ska finnas en "gateway" som hanterar synkronisering mot molnet på ett bättre sätt. Pris okänd och tillgänglighet okänd. Då kanske du gillar att använda en gammal Android-telefon tillsammans med "telefonschema" som det är fallet löst ...