Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Mate 20 Lite

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag har varit mycket imponerad av Huawei Mate 20 Lite hittills. För en mellanklass-telefon och till priset är det fantastiskt. Det ser ut och känns som en high-end smartphone.

  Det första som är iögonfallande om Huawei Mate 20 Lite är dess massiva 6,3 "skärm. Även om det låter stort är det överraskande lätt att hantera, min fru har små händer och hon kan använda den normalt. Utformningen av Huawei Mate 20 Lite är elegant och attraktiv. Nästa fantastiska sak om det är skärmkvaliteten - dess FHD + heltäckande, skarp, ljus och med stor kontrast. Färgerna syns djupa och rika och svarta verkar inte utspolas. Även utomhus är skärmen anständig med låga reflektioner. Att titta på videor är en glädje på den här telefonen på grund av skärmstorlek och upplösning!

  Även om den har mellanspecifika specifikationer med avseende på processor, minne och RAM är det fortfarande ganska snabbt, snällt och flytande. Att ladda videor, webbsidor och streaming online har acceptabelt lag. Det inbyggda underhållet av enheten är ganska praktiskt att använda för att hålla smarttelefonen på en optimal nivå.

  Det tredje bästa med Huawei Mate 20 Lite är kameran. Den bakre kameran tar underbara bilder i dagsljus med massor av funktioner och coola anpassningar. Den främre selfie-kameran är också mycket imponerande med tydliga, färgrika bilder varje gång. Kameran är inte särskilt bra i svagt ljus men personligen förväntade jag mig inte att det var 10/10 i varje aspekt så att jag kan leva med det.

  Batterilivslängd är en annan sak som är bra med denna smartphone. Det är större än normalt 3750mAh batteri håller lätt en dag och hälften av medelstora till stora användningsområden. Det laddar också ganska snabbt med tanke på den stora batteristorleken.

  Huawei Mate 20 Lite har sin egen unika EMUI-gränssnitt som är lätt att använda och mycket anpassningsbar. Det har också några andra coola funktioner som AI, spelpaket och avancerade säkerhetsfunktioner.

  För att sammanfatta det här är en fantastisk mellanklass-telefon, förmodligen det bästa på marknaden till dess nuvarande pris. Jag rekommenderar starkt det till alla som vill ha en bra budget smartphone utan att behöva spendera en förmögenhet!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Med någon ny telefon vet vi egentligen inte vad jag kan förvänta mig, självklart hade jag sett Huawei-telefoner i Tv-annonserna i tidningar men hade aldrig ägt en hittills, min egen Huawei Mate 20 lite. Välkommen det första som kommer i en bra kvalitet lådan med laddpluggen och simpinnen för att öppna sim- och extrahyllan på sidan av telefonen medföljer också ett skärmskydd allihop praktisk. Uppställning var väldigt lätt för mitt Wi-Fi-nätverk först då till mitt nätverk som jag använder. Tillägg alla kontakter bilder och musik var fantastiskt riktigt imponerande och till min stora överraskning älskade jag att jag kan använda mina spår som en ringsignal som var strålande. De säkerhetsnivåer man kan få igen är helt lysande. Ansiktsidentitet eller stift eller fingeravtryck är så enkelt att ställa in och låter dig veta att telefonen är riktigt säker. Från en gång laddad upp finns det 2 dagars användning, åtminstone beroende av vad du gör. Kamerafilm spelar fortfarande på dessa men tar några härliga kvalitetsbilder mycket skarpa i djuphög kvalitet. De sätt du kan också dra och släppa dina appar är briljant i mappar på andra sidor som gör det så personligt att varje person smakar också om du får en app som du inte vill ha längre raderar det är så enkelt. En bra allround Smartphone med en lysande enkel lösning för att uppgradera minnet till en storlek som är i linje med vissa Smartphones för mycket mer pengar ..
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bra handenhet med bra funktioner fantastiskt batterilivslängd. Perfekt för att ta sig själv, passar lätt i fickan utan märkbar utbuktning.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Du behöver inte vara dyr att njuta av stor skärmupplevelse längre.
  Huawei Mate 20 Lite är en fantastisk telefon inte bara på grund av den stora skärmen men med mycket enkel och super snabb U.I ..
  Kamerakvaliteten är fantastisk och bilderna kommer ut mycket skarpa.
  Det är extremt lite och jag är så glad att de höll hörlursuttaget på lite-modellen eftersom jag hatar att inte ha en hörlursuttag på min P20. Att använda USB Type-C är super irriterande eftersom jag hatar att plugga in i mina hörlurar och inte kan ladda telefonen samtidigt. Du kan använda BT-hörlurar men ändå är jag glad att Mate 20 Lite inte hoppa över hörlursuttaget.
  positiva:
  1-storskärm
  2-hörlursuttag
  3-Super Smooth UI
  4-bra kamera till priset.
  negativ:
  1-batterilivslängd
  2- Transparent Skal ej medföljer.
  3-färgmagnet.

  Slutlig dom:
  om du letar efter en fin budget storskärmstelefon med nedstigningskamera än du inte kan gå fel med Mate 20 Lite.