Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G502 Hero

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (124)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  6 dagar sedan
  Köpte denna så den är solid, svart och snygg samt frikopplingsbart hjul
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Mycket bra mus.
  + Byggkvaliten är mycket bra. Denna mus kommer inte gå sönder någonstans på många år.
  + Scrollhjulet är även mycket bra och stadigt. Det har två lägen: Ett fritt, där man kan låta det rulla obehindrat, och ett med små hack som det lägger sig i. Skönt och lagom tungt klick.
  + Bra och precis sensor. Fungerar på alla ytor jag testat. Musmattor, bord, plast, olika färger (t.o.m helt vitt) och texturer, osv.
  + Mycket lätt och tunn sladd.
  +Ligger skönt i handen, för alla sorters grepp.
  +Många macros.

  -Tycker höger och vänsterklick är något grunda. Hade man kunnat trycka ned dem 0.5mm till hade det vart perfekt. Ibland tror man inte att klicket ska registreras eftersom att man knappt tryckte nedåt alls. Men det är något man vänjer sig vid.
  -Jag är van vid en mycket lättare mus och tycker att 120G är lite väl i överkanten. Men det är också en vanesak.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Har använt denna datormus i 5 månader nu och det är dags att skriva ett omdöme.

  Har tidigare använt mig av en Qpad 5k de senaste 3 åren och jag har inte riktigt vänt mig vid denna mus efter 5k:n, i första hand för spelande.

  Det är ingen dålig mus men efter använd 5k som är mer formad efter handen, speciellt på högersidan, så vill jag fortsätta med en sådan mus.

  Kvalitén är mycket bra, känns gedigen och jag gillar att man kan lägga in vikter för att anpassa tyngden på den sida man vill.

  Scrollen har jag inte vant mig vid, tycker den är för tung och det fira läget är inget alternativ förutom i bläddring av dokument.

  Stör mig fortfarande att scrollen är lite 'lös' när man rör den från sida till sida, så den ger av sig ljud. Vilket är vanligt vid möss som har funktionen där man har höger- och vänster klick på scrollhjulet.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Ville ha en mus med dessa kriterier:
  Skönt mushjul
  Lågt ljud på "klicken"
  Ganska tung, så den ligger still i soffan och inte triggar vid minsta rörelse
  Inte för styv sladd

  Denna hade allt det, plus att sensorn är grym, ljuset går att stänga av och programvaran som låter mig mappa om saker fungerar utan minsta hicka.

  Byggkvaliten är grym och att sätta spinn på det tunga hjulet så man kommer överst på sidan igen är inget jag kommer vilja vara utan igen. Den nya varianten av denna mus som är trådlös har ett lättare hjul, som inte ligger still lika bra. Kör utan "bromsen" i så ville ha det tyngre hjulet.

  Byter grepp mellan palm och klaw och denna musen är perfekt för båda, faktiskt den bästa jag haft. Kommer köpa på mig några reserv när priset går ner, då jag tror hjulet i denna tyvärr är en engångsgrej(helt i metall) och detta är musen som slår alla andra möss, så ja betyget får då bli högsta pott.

  Med alla vikterna i är den riktigt mumsigt tung och det var länge sen jag var så nöjd med ett köp.