Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G502 Hero

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  rekomenderas ej.
  funkade perfekt första månaden, men därefter började högerklick att glappa. när jag markerade eller höll i ett objekt då släppte den det och dubbel eller till och med trippel klickade den.

  och jo, mitt eget fel, men tank på det. jag slängde mitt kvitto efter jag köpte denna musen, så jag fick ingen garanti efter att jag fick reda på att den var sönder. Jag fick i stället slänga den och köpa en annan modell. lär av mitt misstag, Kom ihåg era kvitton eller bevis.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Återanvänder omdömet jag gav på G502 SE för att jag köpte 2 st vanliga G502 (inte SE) efter att jag ägde 2 st G502 SE som jag skickade tillbaka i retur. Efter det köpte jag 2 st G502 (en hemma, en på jobbet) och det är exakt samma problem som med G502 SE.

  Registrerar ibland inte en scrollning. Om du t.ex. använder scrollen väldigt precist, ett hack i taget, kanske för att byta vapen eller skills i spel etc. blir det ett jättestort problem. Den hoppar ibland över registrering av ett "hack", men "tar igen det" senare i början på nästa hack så att du får 2 st registreringar i det hacket så att säga. Superkonstigt beteende.

  Bryr man sig inte om precision i scrollhjulet är det en fantastisk mus. För mig blev det tyvärr återköp.
 • Usel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Mittknappen (skrollhjulet) är hemsk speciellt när man trycker på den för att öppna länkar i nya flikar i Chrome så blir det alltid höger eller vänster.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Helt ok från ett företag som tillverkat möss länge. Det är en större mus med en trevlig liten hylla för tummen. Logitech brukar hålla länge och denna är säkert inget undantag för jag lämnade tillbaka min. DPI-knapparna sitter precis bredvid MOUSE1 så efter alltför många ofrivilliga DPI-byten bestämde jag mig för att övriga kvaliteter inte uppvägde detta så det blev retur. Jag gick tillbaka till min gamla XTRFY och började träffa saker igen så..
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Köpte en när min Razor Death A Elite gick sönder efter knappt ett år och den var på "lagning". Kan ju inte sluta spela i 2 veckor för att man är utan mus :)

  När jag fick tillbaka min Razer så fick den ligga som reserv istället.

  Inte lika jobbig programvara som Razer. Ligger bättre i min stora hand. Bättre tyngd. Funkar prima.
 • Utmärkt
  12 mån sedan
  Köpte denna så den är solid, svart och snygg samt frikopplingsbart hjul
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra mus.
  + Byggkvaliten är mycket bra. Denna mus kommer inte gå sönder någonstans på många år.
  + Scrollhjulet är även mycket bra och stadigt. Det har två lägen: Ett fritt, där man kan låta det rulla obehindrat, och ett med små hack som det lägger sig i. Skönt och lagom tungt klick.
  + Bra och precis sensor. Fungerar på alla ytor jag testat. Musmattor, bord, plast, olika färger (t.o.m helt vitt) och texturer, osv.
  + Mycket lätt och tunn sladd.
  +Ligger skönt i handen, för alla sorters grepp.
  +Många macros.

  -Tycker höger och vänsterklick är något grunda. Hade man kunnat trycka ned dem 0.5mm till hade det vart perfekt. Ibland tror man inte att klicket ska registreras eftersom att man knappt tryckte nedåt alls. Men det är något man vänjer sig vid.
  -Jag är van vid en mycket lättare mus och tycker att 120G är lite väl i överkanten. Men det är också en vanesak.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har använt denna datormus i 5 månader nu och det är dags att skriva ett omdöme.

  Har tidigare använt mig av en Qpad 5k de senaste 3 åren och jag har inte riktigt vänt mig vid denna mus efter 5k:n, i första hand för spelande.

  Det är ingen dålig mus men efter använd 5k som är mer formad efter handen, speciellt på högersidan, så vill jag fortsätta med en sådan mus.

  Kvalitén är mycket bra, känns gedigen och jag gillar att man kan lägga in vikter för att anpassa tyngden på den sida man vill.

  Scrollen har jag inte vant mig vid, tycker den är för tung och det fira läget är inget alternativ förutom i bläddring av dokument.

  Stör mig fortfarande att scrollen är lite 'lös' när man rör den från sida till sida, så den ger av sig ljud. Vilket är vanligt vid möss som har funktionen där man har höger- och vänster klick på scrollhjulet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ville ha en mus med dessa kriterier:
  Skönt mushjul
  Lågt ljud på "klicken"
  Ganska tung, så den ligger still i soffan och inte triggar vid minsta rörelse
  Inte för styv sladd

  Denna hade allt det, plus att sensorn är grym, ljuset går att stänga av och programvaran som låter mig mappa om saker fungerar utan minsta hicka.

  Byggkvaliten är grym och att sätta spinn på det tunga hjulet så man kommer överst på sidan igen är inget jag kommer vilja vara utan igen. Den nya varianten av denna mus som är trådlös har ett lättare hjul, som inte ligger still lika bra. Kör utan "bromsen" i så ville ha det tyngre hjulet.

  Byter grepp mellan palm och klaw och denna musen är perfekt för båda, faktiskt den bästa jag haft. Kommer köpa på mig några reserv när priset går ner, då jag tror hjulet i denna tyvärr är en engångsgrej(helt i metall) och detta är musen som slår alla andra möss, så ja betyget får då bli högsta pott.

  Med alla vikterna i är den riktigt mumsigt tung och det var länge sen jag var så nöjd med ett köp.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Har haft mina 9 månader, fungerat bra fram till för cirka 3 veckor sedan när det började dubbelklicka mer och mer ofta.

  Har hört att detta är ett vanligt problem med de nyare Logitech-mössen.