Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AGA Aqvia Exclusive

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AGA Kolsyremaskiner (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.23)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Gillar designen, men höll bara 2 år ungefär. Först började packningen lossna då och då, sen sprack hela gängningen med en stor smäll när jag skulle skruva in en ny patron, bara att kasta.
 • Dålig
  1 år sedan
  Dålig maskin höll knappt tre år. Packningen lossnade mm. Rekommenderar den inte.
 • Dålig
  1 år sedan
  Funkade okej i 3-4 år. Sedan small det till av bara h-e och hela toppen flög av. Som tur var stod jag inte lutad över. Någon övertrycksventil som inte öppnade utan sprängdes loss.
 • Dålig
  1 år sedan
  Håller bara ett år eller max 2 sedan går ventilen sönder. Till det priset vill man gärna ha något som håller, inte något som man får slänga. Jag har vid två tillfällen kontaktat AGA för att belysa problemet utan utan att få någon respons. Skräp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Min första kolsyrare. Haft den i en vecka och allt har fungerat bra utan problem. Enkel att använda och inget spill. Möjligen skulle jag vilja ha någon sorts mätare som visar hur mycket jag har kolsyrat vattnet. Nu måste jag räkna sekunder som jag håller inne knappen (men det är enkelt).
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Fungerade bra i ca. 2 år sen slutade övertrycksventilen fungera och varje gång flaskan togs bort small det till ordentligt! Köpte i hopp om kvalitet med nu blir det troligtvis en Aarke istället. 😎
 • Usel
  2 år sedan
  Den höll i 13 månader och 2 dagar. Började läcka, konstruktionsfel. Obs att garantin endast är 1 år. Köpt på NetOnNet som har 2 års garanti. NetOnNet skriver inte nåt om 1 års garant för denna produkt utan det måste kunden själv ta reda på vilket som verkligen gäller. Det tycker jag också är dåligt.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  ⭐(först ett Tack för tipset, @lillegorenje!)

  AGA Aqvia är rätt bra - skulle gett den FEM stjärnor om INTE
  det vore för flaskorna i "stål"...
  Otäta, foten närapå lossnar, dock den som medföljer kartongen är helt OK.
  Är inne på min 2a AGA Aqvia nu men har ej testat de flaskorna, botten sitter på de två jag beställde och hoppas de inte skall läcka (när de ligger ner). [Tyvärr kan jag inte klicka på betyg, men ger den en trea ⭐⭐⭐ av fem]
  OK det går att betyga på GAMLA siten!🤔
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket nöjd med produkten och resultatet! Enkel att använda och enkel att rengöra!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mkt mkt bra grej. Kvalitetskänsla rakt igenom. Blir mkt bra resultat och enkelt. Enda minus är att metallfärgade flaskan som medföljer har en otät kork, den hade ingen gummi-packning... knasigt. Köpte en billig reservflaska som hade utgående datum och använder korken från den. Rekommenderas varmt, kul att kunna fixa billigt och bra bubbelvatten och läsk.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har även jag stort problem med överskottsventilen. Får ta bort flaskan utan att kunna släppa på trycket. Farligt, då det blir högt. Fungerade bra innan detta men det sänker betyget en del då det gör att jag inte vill använda den så mycket.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt okej bubelmaskin, men som så många andra fick vi problem med övertrycksventilen. Välj en annan om du vill slippa besvär med att reklamera. Men problemen kanske är borta från modellen nu?
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har endast haft min någon månad och är nöjd. Den är stabil och konstruktionen och känns inte alls ranglig eller plastig. Flaskorna är också snygga och ordentliga.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Funkar utmärkt
  + Lätt att sätta in flaskan som har bajonettfattning
  + Hyfsat pris
  + Gör inte ifrån sig pinsamma ljud när man kolsyrar vatten
  + Svensktillverkad
  + Snygg
  + AGA patronerna är billigare, dock så passar även Sodastremer

  Inga minus i nuläget
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vann en sådan här kolsyremaskin på lotteri för ett par år sedan och den har använts ganska mycket i familjen, har förbrukat ett tiotal kolsyrepatroner vid det här laget.
  Har kompletterat med ett par flaskor extra om man vill ha rent bubbelvatten eller olika smaker på läsk att ställa i kylskåpet.

  Maskinen är snygg och gediget byggd, skäms inte alls för att stå framme på köksbänken, lätt att byta patron.

  Även här har övertrycksventilen slutat fungera, vet inte om den kläggar igen eller någet, men det är ju ändå bara rent vatten som processas... Har plockat isär maskinen vid ett tillfälle för att rengöra och spola rent, och det funkade bättre ett tag, men är likadant igen. Man får vänta en stund efter gasningen och försöka gilla att det poffar till när man vrider loss flaskan.
 • Knappt godkänd
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Snygg och välbyggd kolsyremaskin. Tyvärr slutade övertrycksventilen att fungera efter drygt ett år, och jag fick byta den mot en ny på garantin. Nu har övertrycksventilen slutat att fungera även på denna efter ungefär ett halvår. Lyckligtvis är det två års garanti
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte den för 395:- på ICA MAXI som ett impulsköp, märkte efteråt att det var ett riktigt fynd. Fungerar utmärkt!
 • Ganska dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Samma problem som många andra ventilen som ska lätta på trycket blir sämre och sämre, till sist kan man nästan inte få loss flaskan. Har varit och lämnat tillbaka den i butiken som skickar den till AGA så få se hur länge jag får vänta på svar.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har inte haft en Sodastream sedan 1982, glasflaskorna från den tiden utklassar tyvärr dagens i plast. Denna maskin är dock riktigt bra.
  + Snygg, välbyggd och och oplastig (förutom flaskorna)
  + Bajonettfattning mot Sodastreams skruv
  + Funkar utmärkt
  + Kul att den är svensk
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte min på Clas Ohlson för 799 kr vilket var ett kap då den kostar minst 1095 på övriga affärer. Skynda att fynda!
  Har använt den i 1 vecka och är hittils väldigt nöjd. Stabil pjäs som känns rejäl, står stadigt + snygg.
  Rekommenderas än så länge
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Välbyggd, står stadigt på bänken och snygg. Har haft den en månad nu och jag ångrar inte att den plastiga Sodastreamen åkte ut...

  Önskar dock att flaskornas markering för lämplig fyllnadsnivå vore tydligare.
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Totalt värdelös. Återkommer snart om mer information när jag lugnat ner mig. Skit.

  Nu har jag lugnat ner mig, haha.

  Felet med denna maskin är inte supporten eller kundbemötandet från Aga som var i riktigt bra. Felet med denna produkt är att automatiken som skall pysa ut luft har en tendens att sluta fungera(skjuter den ut övertrycket och det bara sprutar vatten överallt!).
  Detta gör den inte bara livsfarlig utan också försvinner enkelheten med produkten. Jag har haft 5 maskiner totalt på 2 månader och alla har haft samma fel. Den första maskinen fungerade allra bäst, dock i bara 2 veckor. Var supernöjd och avgudade enkelheten samt resultatet.

  Nu har jag gått över till Sodastream som är både fulare och enklare, men den fungerar i alla fall utan krångel.

  Det är synd för jag gillade verkligen Aga:n
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har fungerat bra i ~4månader, men ventilen som öppnar när man släpper knappen blev lite sämre efter ett tag (pyste ut långsamt) och nu höromdagen så hängde sig knappen! Jag var snabb att skruva lös flaskan så det hann inte hända så mycket, men jag tror inte att jag vågar använda den längre :-(
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bästa kolsyremaskinen på marknaden! Stabil maskin som är svensktillverkad. Har testat både Sodastream och Wassermaxx innan. Ett tips: Wassermaxx PET-flaskor passar utmärkt till denna maskin.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Funkar kanon och gör sitt jobb. Riktigt snygg också.
  Köptes på Gekås, Ullare för 1099kr