Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser Momentum True Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (276)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Har Jabra Elite 65 Active sen tidigare men läste mycket på nätet om dessa lurar så det blev ett inköp.
  Tyckte Elite lurarna lät och satt bra och känslan av total frihet av inga kablar ihop med ljudkvalitet och passform gjorde att det var dom enda lurar jag använde fram tills jag köpte dessa Sennheiser lurar

  Går inte att jämföra Jabras lurar med Senheisers.
  Skillnaden i ljudkvalitet är stor. Alla register låter bättre och man njuter riktigt när man lyssnar på musik med Sennheiser lurarna

  Passformen bra och touch funktionen för att styra samtal och musik fungerar klockrent
  Premiumkänslan finns verkligen där i både förvaring/laddningsskal och lurarna

  Allt bara känns och låter helt perfekt

  Har vanliga blåtands over ear lurar från Sennheiser också som PCX550 och Momentum 2 och om man jämför mina vanliga Momentum 2 over ear lurar med dessa helt trådlösa in ear Momentum så kommer Momentum 2 over ear lurarna få ligga på hyllan från och med nu.

  Så bra låter dessa Sennheiser Momentum True Wireless !
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Ja, ljudet är bra ingen tvekan om det. Appen fungerar bra.. men jag har så många minus för priset att jag begärt återköp..

  - Mina lurar stänger inte av sig när jag lägger dem i caset vilket leder till att jag alltid måste ha caset inkopplat för laddning för att kunna använda dem nästa gång

  Ovanstående är det värsta och då har jag "städa" caset med tops precis som de säger att man ska göra..

  Två andra problem:
  - Multipoint Bluetooth fungerar inte som 99% av alla andra lurar. Jag måste manuellt koppla ner från en enhet och sedan slå på nästa för att det ska fungera..
  - Bara höger lur fungerar ensamt vilket är en av mina största användningsområden när jag jobbar.. (en örat lyssnar på musik medan man kan lyssna på omgivningen på andra örat)..

  Genomlyssningen som finns inbyggd i "systemet" fungerar inte på något vettigt sätt.. går fortare att plugga ur örat än att slå på och av den funktionen..
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag har inte provat dem så länge men mitt första intryck var att äntligen riktigt ljud ur en av dessa små helt trådlösa hörlurar. Något bättre ljud med min OnePlus än iPhone. Här slår aptX AAC på fingrarna.

  Finns de som klagar på EQ men tycker det är bättre med ett reglage mellan bas och diskant än massa reglage jag inte förstår mig på.

  Har nu testat att ladda lurarna i fodralet utan att det laddas och sedan ta ur dem efter 2 dygn. Det stämmer att både fodral och hörlurar laddas ut helt. Men behåller mina 4 stjärnor i betyg då jag alltid brukar ha i fodralet koplat till strömuttaget. Även efter att jag tagit med det och haft dem till att ladda hörlurarna on the fly.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag börjar med att konstatera det de flesta vill veta, vad är bra?

  PLUS:
  Sennheiser Momentum True Wireless har KLART bäst ljud bland alla nuvarande "wirefree"-pluggar. Jag jämför med de jag har ägt använt under längre tid och det är Bose SoundSport Free, Apple Airpods och Jabra Elite Active 65t.

  Passformen är exemplarisk och de sitter som en smäck i örat. Jag har använt dem både vid löpning och promenader och har till och med försökt att medvetet skaka ut dem ur öronen, men de sitter.

  Modernt och stilrent utseende, sticker inte ut särskilt mycket ur öronen. Även laddningscaset är snyggt och stilrent.

  Otroligt snabb parning till mobilen (iPhone Xs Max). Innan jag hunnit sätta i den första pluggen i örat så har de anslutit sig till telefonen och är redo att användas.

  Möjligt att köra "transparent hearing" så att omgivningsljud släpps igenom. Kan vara skönt om man är ute och går och vill bli uppmärksam på sin omgivning. Jag var exempelvis nära att krocka med en cyklist som jag inte hörde...

  MINUS:
  Saknar stöd för att paras till flera enheter samtidigt, detta är jobbigt för mig i längden då jag ofta använder både mobil och iPad i jobbet. Hade varit skönt att slippa para om dem.

  Tar ett tag innan touchfunktionerna känns naturliga. Jag hade viljat kunna konfigurera vilken gest som gör vad, i appen.

  Appen i sig har dessvärre inte mycket att komma med, en rätt så svårmanövrerad EQ.

  Många upplever problem med batteriet i pluggarna och att de laddas ur om de ligger i laddningscaset för länge. Detta är något som jag aldrig upplevt eftersom att jag alltid använder dem frekvent under en dag och låter de aldrig ligga kvar i caset i flera dagar. Hade detta varit ett problem för mig hade det nog också kunnat vara en dealbreaker.

  TOTALEN:
  Sennheiser Momentum True Wireless är för dig som inte vill kompromissa när det kommer till ljudkvalitet, passform och stil. Du får verkligen bäst ljud för pengarna och utan att behöva se ut som Shrek på köpet (Bose SoundSport Free, jag tittar på dig). Sen kan jag tycka att 3000 kronor är i lverkant för vad som är rimligt att ta för ett par trådlösa hörlurar, men så är det Sennheiser vi pratar om också.

  Får en stjärna mindre för de problem som faktiskt finns. Förhoppningsvis är det något som Sennheiser fixar i framtiden.
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  + Helt fantastiskt ljud i klassen, schysst design och bra passform.

  Dock finns det brister som gör att jag antagligen lämnar tillbaka dem om vissa saker inte löses med firmware-uppdatering. Ljudkvaliteten håller mig fortfarande kvar.

  - Instabil blåtandsuppkoppling, måste ofta paras om trots att den använts på samma enhet.

  - Saknar stöd för flera blåtandsuppkopplingar (multi point) .

  - Buggig app med kass EQ.

  - Pilliga och lite komplexa touchkommandon, särskilt för ljudnivå.

  - Stänger inte alltid av sig när de läggs i medföljande case, batterierna laddas ur.

  - Något låg ljudnivå på max.

  Testade med P20 Pro, Iphones och diverse annat i 3 veckor.

  ***Inne på mitt andra par nu, uppdatering kommer.***
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  +++ Mycket bra ljud! Klart bättre än andra helt trådlösa jag haft från Jabra och Samsung.

  + Stabil koppling till telefonen

  - Lite stora men det funkar ok. Sitter skönt och bra men sticker ut lite.

  - Hala att hantera (i alla fall om man har torra händer)

  - stort fodral

  - hanterar inte flera enheter smidigt

  - bara höger hörlurar funkar själv

  - Dyra

  +- halvdåliga på telefonsamtal (dock kanske inte sämre än andra). Man hör motparten bra men de är dåliga på att filtrera bort ljud omkring så motparten kan få det jobbigt.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Mycket bra ljud
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Bra ljud, bekväm, enda nackdelen är lite förvirrande kontroller men du vänjer dig. Du måste köpa skumpluggar, så mycket bättre än vad som ingår i silikonet.