Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Kilburn II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Mobilhögtalare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Riktigt bra ljud för att vara så liten, hade förr en Stanmore 1 som jag var väldigt nöjd med, denna spelar kanske 70% av vad Stanmore 1 kunde göra, och det är imponerande för att vara så liten. Hade fått 5 stjärnor om batteritiden hade stämt, 20h kommer jag inte nära.. kanske 11-12timmar, men sen är det tomt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ruskigt bra ljud i en bärbar anläggning! Mycket enkla funktioner och bra batteritid.

  MEN laddas inte med USB utan med en vanlig gammaldags strömsladd och kräver elnät. Innebär också att själva nätdelen/laddaren sitter inne i själva högtalaren. Går inte att t.ex. ladda mobilen från högtalaren.

  OCH (här är mitt stora problem med enheten) den har ett inbyggt notifikationsljud som spelas upp när enheter ansluts eller kopplar ifrån på Bluetooth SAMT när man kopplar in strömkälla. När detta spelas upp avbryts uppspelningen av musiken tillfälligt. Detta blir vansinnigt påtagligt när vi är flera i hushållet som går omkring med våra mobiler i huset in och ut ur räckhåll från högtalaren (eller om en mobil ligger precis på gränsen).

  Marshall support tycker att lösningen är att de som inte spelar ska stänga av Bluetooth på sina mobiler/enheter.

  Vi får se om vi orkar med denna hantering eller om det blir en resa tillbaks till affären.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt välljudande högtalare med bra balanserat ljud och bra bas. Går att skruva upp volymen rejält utan att ljudet försämras nämnvärt. Gedigen byggkvalitet och trevligt med snabbladdning. Möjligen aningen dyr och föregångaren var enligt mig lite snyggare.