Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jaybird X4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Bra ljud, bra möjligheter justera eq i medföljande app. Bra batteritid (när den är hel). Tyvärr, liksom x3, så verkar den ej tåla att användas till det man marknadsför den som.

  Nyss bytt min på garanti efter en dryg månad användning (tränar 5 ggr per vecka samt använder den när jag reser). Det är normal användning på gym den ej tål (till skillnad från ex min Sony SBH20 som var utsatt för samma sak i x antal år utan en tillstymmelse till problem). Haft X3 innan och den bröt ihop efter ca 3 mån (bytte den också på garanti). Trodde denna skulle vara bättre eftersom den är ipx7 certad men tydligen ej. Oavsett ska jag testa nåt par till iaf då jag verkligen gillar dom i övrigt. Så får man se hur länge det håller.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Blev först lite avskräckt av alla negativa recensioner men behövde ett par nya lurar för träning och fick dessa för bara 399.

  Efter att ha använt dem i en vecka nu, mest på löppass med telefonen i fickan (iPhone Xs) så har jag inte upplevt någon dålig koppling mellan enheterna.
  Bra ljud, för vad de är, och plus för alla tillbehör som följer med för anpassning till de flesta öronformer. Har head-bangat duktigt för att se ifall de flyger ur, utan framgång, de sitter riktigt bra.

  Positivt:
  - Sitter bra, inte tillstymmelse till att trilla ur
  - Trevligt ljud, och lättanvänd app
  - Bra sladd, inget som ligger och "drar" i huden

  Negativt:
  - Dongel för att ladda
  - Tröjklippet för att fixera sladden, värdelös
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Köpte mina i slutet på 2018 och är mycket nöjd. Det var en del trixande med alla medföljande tillbehör innan de passade mitt öra men sedan efter det så har det rullat på. Jag använder mina främst till och från jobbet och när jag fixar med grejer hemma, användande under träning (löpning) sker också men lite mer sporadiskt. Har med andra ord antagligen inte lökat ner dem lika mycket och ofta som vissa andra recensenter. Syrrans killes exemplar gick sönder efter ett halvår, så jag kanske haft lite tur. Jag är nöjd hur som helst.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Passform och ljud mycket bra, men kvalitén inuti skräp. Lurarna reas bort nu, men köp inte. Batteriet tappar effekt allt eftersom och slutar helt efter ett år och lite till. Problemet är välkänt, sök på nätet så hittar du vad du behöver veta.

  Klarar du av att ladda lurarna med äggklocka och rätt sorts USB-uttag i rätt exakt läge, så ska de hålla längre säger Jaybird som försvar.
  Vill du ha ett par lurar som kan laddas som alla andra med USB-uttag i vägg eller powerbank, avstå köp. Du blir bara frustrerad.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Måste tyvärr ställa in mig i kören av kritiker till de här hörlurarna. De höll för några enstaka gympass i veckan i ett års tid, sedan bestämde sig Bluetooth-modulen antagligen för att ge upp PRECIS när garantitiden var slut. Bluetooth-anslutningen har börjat koppla ifrån regelbundet och räckvidden är endast någon meter...

  Lurarna i sig var helt okej när de fungerade rent komfortmässigt och ljudmässigt så därför blir det ändå 2 stjärnor. Men 1 års livstid är alldeles för kort. Jag skulle inte ta risken att köpa dessa lurar för mer än 500 kr.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Efter ca 30 min så får jag ont i öronen, de passar riktigt illa. Det är såklart subjektivt och inte anledningen till det dåliga betyget.

  Det som får mig att avråda från köp är att bluetoothuppkopplingen mot min Samsung S9 är under all kritik. Ljudet laggar och hoppar, problem som jag inte har med andra hörlurar.

  Ljudkvalitén är det inget fel på. Hur de hanterar träning och svett vet jag inte ännu.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Första paret jag fick hem gav bara ljud ifrån sig i ena hörluren. Reklamerade och fick ett nytt par. Blev glad över att ljudet fungerade toppen och att de satt så bra i mina öron - ett krav från min sida när jag skaffade dem.

  Dessvärre blev jag riktigt besviken vid första telefonsamtalet då det visade sig att mikrofonen är ruggigt dålig. Mottagaren hörde mig "som i en burk" och flera stavelser försvann då ljudet klippte trots att mobilen var riktigt nära. Nä, det får bli en återresa för även detta paret. Blir nog inga nya...
 • Dålig
  1 år sedan
  Inte värt! Bluetooth blir dålig vid under 20% batteri och håller inte länge heller så inte värt 900 kr
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Har haft dessa i precis över ett år nu och här är mina erfarenheter:

  + Bra ljud, iaf efter man har mixtrat lite med EQ i tillhörande appen
  + Någorlunda bra räckvidd (ca 8-10m brukar inte vara något problem för min del)
  + Någorlunda bra batteritid (får ut ca 5-6 timmar per laddning)

  Det är nog dessvärre det enda som är någorlunda bra med dessa... Har tyvärr haft så otroligt mycket problem att jag nu måste göra mig av med dem. Under det senaste året har jag bytt ut dem 4 (4!) gånger då dem har slutat fungera. 3 av gångerna så gick dem inte längre att ladda och den 4e gången så var batteritiden nere på mindre än 20 minuter. Nu har även mitt 5e par börjat ge upp och stänga av sig själv trotts en batterinivå på 50%+. Har fått byta ut dem gratis varje gång då det verkar vara kända problem så förstår inte riktigt hur dem kan tjäna pengar på att tillverka dessa.

  Måste tyvärr avråda från köp då du måste byta ut dem ca en gång i kvartalet om du använder dem till träning samt att dem enbart då har ett års garanti från det första paret du köper.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft dem i ett år och är väldigt nöjd. Hittar man dem på kampanj nedåt 1000-lappen är de mycket prisvärda. Klockrena att cykla med.

  + Väldigt bra ljud för "vanlig person"
  + Sitter hårt. Speciellt med vingarna.
  + Skönt material
  + Påsen som medföljer
  + Bra batteritid
  + Skaver ej

  - Även om det är skönt att kunna dra åt dem runt nacken är rest-öglan rätt irriterande vid vardaglig användning
  - Passar inte oss med små öron. Finns endast 2 storlekar, varav den minsta ändå inte är så liten. Sitter som berget ändå men rätt ytligt och inte helt optimalt = en del av ljudkvalitén går förlorad. Känner man sig träffad här tycker jag man ska försöka prova ett par innan köp eller titta på annat med liten storlek.
  -Laddning. Måste använda speciellt adapter. Detta stör mig inte det minsta då jag alltid laddar hemma men på resande fot är det säkert irriterande.

  Har inget annat att anmärka. Tycker produkten fungerar utan strul. Med tiden börjar man dock fundera på true wireless.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra hörlurar som jag skulle rekommendera starkt för denna prisklass. Själva hörlurarna är inköpta Juni 2019 och har använts flera timmer dagligen tills nu.

  + Fantastiskt ljud för priset.
  + Bra customization.
  + Sitter fantastiskt i mina stora öron, har aldrig ramlat ut av sig själva och det skaver/irriterar inte.
  + Bra batteritid, håller runt 6-7 timmar med intensivt bruk.

  + - Blockar ut ca 70% av ljud vilket jag ser som något positivt men andra kan se som något negativt.

  - Laddningsättet är inte optimalt, det är väldigt krängligt att sätta i laddkrokarna i sina respektiva hål och laddkabeln är extremt kort vilket innebär att hörlurarna oftast bara hänger över marken när de laddar.

  - - Att det inte är true wireless. Jag skulle inte rekommendera dessa om du använder de för något annat än sportsligt bruk såsom gym eller löpning. Snöret fastnar i tröjor, jackor och hoodies vilkrt inneburit att hörlurarna konstant ramlat ur öronen om man försökt vrida huvudet. Jag har använt dessa i vardagligt burk och där har jag stött på detta problem. Därför blir mitt nästa köp ett par true wireless hörlurar.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Lågt betyg p g a priset.
  + Bra ljud, ganska bra passform.
  - "kladdig" sladd
  - USEL mikrofon (ingen vill prata med mig)

  Har nu prövat jaybird tarah som är BETYDLIGT bättre, även lättare att få att sitta perfekt, inte bara ok.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  + Snygga
  + Bra kvalité
  + jaybird app (equalizer)

  - Konstig passform för mina öron
  - Ljudet är inte värt 900-1200kr
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jaybird X4 are comfortable and have a decent battery life considering there are wireless headphones.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Sitter ok i örat med inte tillräckligt tight för ex löpning.
  Kort batteritid
  Kort räckvidd
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Väldigt bra de första två månaderna, med mycket bra ljud(inklusive bas) utan några problem. Men sedan började de glappa vid användning oavsett musikenhet eller avstånd till lurarna. Jag trodde detta bara var temporärt, men störningarna slutade aldrig riktigt, och nu efter cirka 6 månader har dem tappat all möjlighet att connecta till telefonen. Detta är ett välkänt problem efter sökningar på internet, och är anledningen till det låga betyget för lurar i denna prisklass.

  Jag tycker dock personligen mycket om "vingarna" i 3 storlekar som fästs i öronen, vilket tillsammans med de öronproppsmaterialliknande "hörsnäckornna" som fanns med som utesluter mycket av utomstående ljud, är båda plus. Sättet dem "viks" tajt bakom huvudet är även det praktiskt då dem inte sladdrar eller svingar vid springning eller jogging.

  Jag rekommenderar inte att köpa dessa om de ska förväntas användas under en längre tid, utan har idag övergått till JBL-lurar av liknande design som jag inte har läst samma mängd problem på den fronten för, men det återstår att se.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra batteritid. Ok ljud. Min kombination med Huawei Mate Pro 9 ger bra räckvidd. Det verkar dock (just nu?) väldigt svårt att hitta ersättningspaket för borttappade pluggar och vingar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft både Jaybird X2, X3 innan och varit relativt nöjd över lag med dessa.
  X3 var dock ett steg ned efter att ha varit supernöjd med X2. Mycket Pga av att gummiduttarna och byglarna som ska sitta i öronen ramlade av väldigt lätt.

  Men sen kom X4, Yes! Jaybird har rättat till det mesta som blev fel på X3.

  + Äntligen sitter kuddarna och öronkrokarna fast!
  (Förra modellen ramlade dom av hela tiden och försvann).
  + Bra app för nedladdning med equalizer som ger möjlighet att ställa in en perfekt ljudbild vad du än önskar.
  + Diskreta och snygga.
  + Sköna att ha på sig med relativt smidig sladd.
  + bra batteritid.
  + Bättre räckvidd än tidigare och gentemot andra modeller jag testat med bluetooth så står dom sig otroligt bra. (Många andra verkar ha haft otur med sina hörlurar).

  - Batteriet kan endast laddas med den specialbyggda medföljande adaptern som man pluggar in i USB.

  Over all en kanonprodukt! KÖP!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering: Använt dem 5 gånger/vecka och ibland vid uppvärmning inför sparring. Funkar bloody klockrent. En stjärna pga. av räckvidden lämnar en del att önska. Funkar bra i gymmet men måste _ändå_ flytta på mobilen om jag går omkring i vår gymbunker, som är rätt stor.

  Jag är helsåld.
  Dock kan jag vara biaserad eftersom få har passat mitt öra. Har haft X3:orna som vars bågar var så pass bra att de inte trillade ur öronen. Allt annat jag prövat har typ gjort det ... förutom Sony SBH20, som är min trotjänare och köpte från tyska eBay för att de var så bra.

  Battertiden är otroligt bra. Använde i 3 veckor(!) cirka 40-60 minuter varje pass - 5 gånger i veckan (ibland 7). Kan snabbladdas i 10 min för 1 timmes spelning (eh, tack!). De var döda första veckan in på 4:e veckan och jag laddade dem i vägguttaget på gymmet medan jag satt och värmde upp på en motionscykel. Klockrent.

  Dock är ljudet sååå mycket bättre i Jaybird (både X3 & X4), främst (för egen del) för att de utesluter gymmets dunkande musik och snack så att jag _verkligen_ kan fokusera på träningen (störs lätt annars).

  Tränar 5-6 dagar/veckan och använder dem allt från 45-80 minuter. Svettas som en gris och de tenderar att glida ut lite (kör med plupparna som inte är plast, utan någon memoryfoam som man måste trycka ihop med nyporna, sen vecklas de ut långsamt i örat. Typ. Det är då bågarna sitter och ser till att dessa inte trillar ut. Mina öron är sjukt konstiga så är tacksam att jag hittat något som funkat.

  TIPS! Supporten erbjuder att skicka borttappade reservdelar, åtminstone 1 gång gratis per produkt.

  Skillnaden här från X3, för mig främst, är att man har som en liten snodd som sticker ut. MEN, den har aldrig fastnat i vare sig kläder (heller ej när jag tagit av en blöt t-shirt och inte kan sluta lyssna på en as bra låt) eller i bänkar man legat på. Jag har ju den sittandes as-tight mot bakhuvudet då jag föredrar det.

  OM man avskyr den där snodden, så kan man faktiskt maila till Jaybird Sverige och be om att få "reservdelarna" för X3. Läste att någon annan gjort det och hen använder den så att den sitter supertight mot bakhuvudet utan någon snodd.

  Har inte märkt av problem med drop-outs av ljud som jag kunde få på mina X3 om jag cyklade till tåget och hade telefonen i höger ficka.
  TIPS 2! Ha mobilen på en relativt hög plats (typ fönsterbräde, eller ännu högre om det finns hylla. Räckvidden när jag tränar blir faen natt och dag. Annars brukar jag ta med mig mobilen i närheten. Reggar även vikter, övningar etc. i Fitnotes (klart bästa, enklast för att se progression, samt vad man tränat under föregående vecka samt fina diagram på vad man tränat mest osv, enligt mig :).

  Ah! Se till att förvara "adaptern" som måste användas för att ladda I PÅSEN som medföljer. En vanlig micro-USB laddare finns ju typ överallt (powerbanken i väskan) så blir man "strandad" så kan man snabbt få 1 timmes spelning med 10 min laddning.

  Är mer än nöjd som sagt.
  Ja juste. Betalade 1 199:- på NetonNet. En av 2018 bästa investeringar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Katastrofal räckvidd, tappar anslutning så att ljudet hackar väldigt ofta när telefonen är i bröstfickan. Verkar vara ett känt problem då många supporttrådar handlar om det på deras forum, ex: https://support.jaybirdsport.com/s/question/0D55A00007x7N84SAE/jaybird-x4-outdoor-connectivity-issue
  Då har jag testat med mottagaren hängandes, ska tydligen vara ännu sämre med den fäst bakon huvudet.

  Tänk på att ångerrätten ej gäller in-ear hörlurar så tänk efter innan ni köper dessa.

  Synd på en annars helt ok produkt som tyvärr verkar lida av många brister vad gäller kvalitet.
 • Dålig
  1 år sedan
  Glappa/sprakigt ljud efter 3 månader. Skräp utifrån pris.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Ljudet helt OK. Räckvidden känns också OK, men passformen är under all kritik. Pluggarna går helt enkelt inte att använda till mina (uppenbarligen) konstiga öron. Det räcker med att vrida på huvudet lite så släpper dem. Designen verkar också medvetet vara gjord för att man inte ska kunna använda andra pluggar man har, vilket känns dumt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Allt är bara så bra. Öppen ljudbild med värme i ljudet. Bra tryck och bra bas utan att låta ansträngda. Fins inget att tveka på. Köp!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Bra ljud och tåliga, men passformen är urusel, kuddarna man får med är antingen skräpkvalité eller skaver sönder örat
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har byt på 2 år 3 ggr nytt X3 version så jag tröttna och uppgradera till X4

  + Bättre Batteritid
  + Ljudet
  +Vattentätt

  - De som drar på betyget är pluppen X4s är bättre men måste få fast så att man ej tvungen att köpa accessoarerna i onödan. Annars väldigt nöjd
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag älskar dessa men de kommer att förlora 50% av batteritiden efter 7 månaders användning. Tydligen är detta en vanlig sak, jag hade ingen aning. P.S. när jag först fick dem var jag tvungen att gå igenom smärta i öronen på grund av deras storlek.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Bra ljud, bra batteritid, enkel anslutning. Jag har varit lysande nöjd med dessa. De används mest för att springa under alla väderförhållanden, men också för dagligen. För mig tyckte jag att pluggarna själva är lite stora, även de minsta öronpropparna är i det största lagret. Skumpropparna som medföljer är superkomfortabla, men de tål inte mycket.

  Det enda skälet till att dessa inte får 5 stjärnor är att efter ganska exakt 12 månaders hård användning började den vänstra kontakten slå i ljudet och batteriet "klickade". Har haft problem med laddning och de stängdes av efter cirka 15 minuter, även om de var fulladdade. Hoppas att de skulle hålla längre.
 • Usel
  1 år sedan
  Båda gånger slutade höger sida att fungera helt efter ungefär 4 månader, och andra gången jag fick nya, slutade strömbrytaren att fungera (efter bara 3 veckor) som verkar vara en vanlig fråga med jaybirds

  Jag rekommenderar inte dessa till någon