Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips OneBlade QP2630

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.49)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastisk grej! Så enkel konstruktion men så effektiv och behaglig att använda. Använder den hellre än min 3 gånger så dyra Braun 7-serie till vardags.

  OneBlade lämnar en svag grå skugga, ungefär som det ser ut 6 timmar efter att jag har rakat mig med Braun-apparaten, men är skonsammare mot huden och det går mycket snabbare att raka, speciellt om jag har råkat hoppat över rakningen ett par dagar. Det är alltså inte en rakapparat för den som vill bli helt baby-slät.

  Tillsatsen som rakar till 1mm fungerar också otroligt bra, liksom intimbladet. Har inte testat de andra.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har i samarbete med buzzador testat denna produkt. Väldigt lätt och smidig. Utmärkt för resan. Den rakade jämnare än vad jag hade väntat mig. #qp2630buzz #philipsnordics #buzzador
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Helt fantastisk! Skönaste rakningen någonsin, den rakar sjukt nära huden och ersätter hyveln helt. Inget motstånd ...

  Ersätter bladet nästan helt, rekommenderar starkt.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Den passade inte mig särkilt bra. Jag föredrar helt slät rakning och då krävs ett rakblad. Min vanliga trimmer är också lite bättre på det området så jag väljer att inte köpa One Blade igen
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag prövat OneBlade. Då jag även rakar mitt huvud så testade jag den för det. Den klarade det galant men jag tror man sliter ut "huvudet" snabbare på det sättet. Men det går! Med tillbehören som följer med så är det väldigt lätt att få rätt längd på skäggstubben och mustachen. Den klarar även av att raka benen. Funkar även bra i vatten och är lätt att göra ren.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag testa Philips oneblade och hade ganska låga förväntningar då jag inte lyckats hitta något som är bättre än min Rakhyvel. Men föga förvånad över att den var riktigt bra till skäggtrimmning M.m. Dock lämnar den en del stubb kvar vilket är lite tråkigt. Men i helhet en grym produkt. Finns alltid med i necessären.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador och Philips har jag prövat deras OneBlade rakapparat!

  Jag blev överraskad hur bra Philips Oneblade var. Jag har alltid använt rakhyvel men från och med nu kommer jag att raka mig med min Oneblade. Ett extra plus får batteritiden .

  I samarbete med #qp2630buzz #philipsnordics #buzzador
 • Ganska bra
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador så har jag testat denna.
  Hade höga förväntningar på denna och blev missnöjd. Visst den rakar bort hår men lämnar kvar stubb så en vanlig hyvel är bättre än denna för mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har som Buzzador fått testa oneblade. Den är riktigt bra både för vanlig och inriktning. Har kört hyvel men nu kommer jag bara att använda oneblade. Man fick en fin påse till så man kan ha när man reser i sin necessär
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I sammarbete med Buzzador och Philips har jag haft glädjen att pröva deras OneBlade rakapparat!

  Jag har tidigare alltid använt rakhyvlar av olika märken och i mitt fall har det aldrig varit bekvämt. Det känns som att man ibland drar av håren och huden blir alltid irriterad i ett par dagar efter. OneBlade ger mig samma lena yta som när jag använder rakhyvel, men jag slipper irriterad hud och det går snabbt,smidigt och smärtfritt. Storleken är inte för liten och inte för stor. Hyveln är lagom stor och är smidig att packa ner i ryggsäck eller resväska. Jag skulle starkt rekommendera rakhyveln.

  #qp2630buzz #philipsnordics #buzzador
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag kunnat prova produkten.

  OneBlade gör det enkelt för mig att trimma och putsa till skägget som jag vill ha det.
  Både att få bort skägg på huden jag inte vill ha och sen att putsa till kanten snyggt på skägget.

  Bra batteritid och praktisk förvaringspåse så allt finns samlat, lätt att ta med sig på resan.

  I samarbete med #qp2630buzz #philipsnordics #buzzador
 • Mycket bra
  1 år sedan
  i samarbete med Philips
  fördelen med denna är att den är då smidig och lätt! nackdelar med produkten vet jag inte vad det skulle vara har inget hittat :)
  Design/Utseende är jätte läckert!, Priset är toppen! Jag har testat produkten i några veckor nu och är såld
  Jag skulle verkligen rekommendera produkten
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag kunnat prova produkten.

  En underbart bra och snygg rakhyvel/rakapparat. Den ligger skönt i handen. Den är nästan lika bra som en rakhyvel men har man mycket hår föredrar jag rakhyvel men det är en smak sak.

  Rekommenderar den om man inte har en rakapparat eller skall för första gången införskaffa en för den är i princip lika bra som min dyrare rakapparat. Varför betala mer? när denna rakhyvel/rakapparat är väldigt bra!

  I samarbete med #qp2630buzz #philipsnordics #buzzador
 • Mycket bra
  1 år sedan
  HELT KLART över förväntan bra. Rakar hudnära utan minsta risk för att skära sig som vanlig rakhyvel. Lite och smidig. Rekommenderas, framför allt för folk som reser mycket.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tycker att denna produkt var enkelt o använda o att den rakade väldigt bra både på ansiktet o kroppen. Går snabbt o smidigt.

  Skulle verkligen rekommendera denna produkt.

  I samarbete med #qp2630buzz #philipsnordics #buzzador
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar bra i ansikten. Skonsam mot huden och jag upplever att bladen tar bort även de minsta håren.
  Fungerar inte riktigt lika bra med bladet för kroppen. Tar inte håret alls lika bra
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Funkar bra i ansiktet, rakar slätt utan motstånd och eftersom "huvudet" är litet är det lätt att komma åt. När det kommer till kroppen tyckte jag det inte gick lika bra. Visserligen riskerar man inte att skära sig med skyddet men tyckte jag fick dra flera gånger på samma ställe för att kunna fånga upp stråna. Behändigt med fler olika distanser. Instruktionerna lite krångliga.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  + Lätt att trimma skägget.
  + Ligger bekvämt i handen.
  - Riktigt bristfälliga instruktioner som följde med produkten.
  - Fungerade riktigt dåligt när man försökte raka övriga kroppen, inte alls kroppsnära.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Jag har testat detta med Bussador och min meming är att den här passar bäst för den som har ett skägg och kommer att hålla detta vältrimmade, lätta och väl slitna, mycket bra med adaptrar för olika längd, totalt sett ett bra verktyg, bra rakning med torr maskin
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Min man var inte så glad när lite hår var kvar. För att raka sig utan skummande såg han inte så bra ut. Men å andra sidan älskade vår son i tonåren det enkla sättet att fjäder mustaschen :)
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Mycket nöjd med den här produkten. Rakar hårt och jämnt utan att ge mig utslag och sår som jag får från vanliga rakknivar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag gillar produkten väldigt bra. Det är lätt att använda och fungerar bra. Lätt att växla mellan de olika lägena och inställningarna på maskinen. Produkten rakar också bra och är också mycket lätt att tvätta eftersom den är vattentät.
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Phillips och Buzzador har jag testat detta i en månad. Det fungerar bra i ansiktet och det försvinner snabbt i både trimning och rakning. Du behöver inte använda rakskum och maskinen är skonsam mot huden. Ett dedikerat blad för kroppen gör hårborttagningen mycket enklare. Med OneBlade behöver du inte oroa dig för sår, oavsett om de används i armhålorna eller någon annanstans. Kommer med många delar, och jag var tvungen att google för att ta reda på vad som var vad, jämfört med att använda förbättringen som hudskydd och olika kammar.
  Lätt att hålla ren.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätt att använda och effektivt på både skägg och kroppshår
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med buzzador har jag fått möjlighet att testa Philips onblad. Mycket praktisk och stilig trimmer som ger bra resultat.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag testat detta under en bra månad.

  Med stark tillväxt har den här något att bry sig om - men jag blev förvånad över hur lätt det fixades. Med kantfräsar för raka ändar och ett blad som gör det plant mot huden, gör detta för utmärkt trimning.

  När den är platt mot huden är jag säker på att den inte kommer att skära huden, som jag har upplevt med andra.

  Hustrun har tagit tag i ett blad för att ta håret under armarna och klippa ner håret. Båda är nöjda med jobbet.

  Det enda jag måste skjuta upp är att det är lite slingrande att klippa med de olika kammarna monterade. Detta innebär att det kommer att ta lite längre tid innan resultatet blir så grått som jag skulle vilja.
  Detta är dock ett vanligt problem med alla sådana slåttermaskiner :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Philips och buzzador har jag kunnat prova den här maskinen. Har fullt skägg och rakar bara kinder och nacke som vanligt. Under en hektisk dag väljs ofta rakning, eftersom det finns en rakkräm i mitt skägg, och jag har känslig hud. Denna maskin säkerställer att rakningen sker snabbt utan skumbehov. Det är lätt att manövrera och exakt och mer skonsamt mot huden än vanliga plan. Det kan också laddas och har en lång livslängd per laddning. Anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor är att det måste läsas i bruksanvisningen för att använda den, och ta reda på vad de många extrafunktionerna är för, sa att det kan vara ett hårt pris för en rakkniv.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Phillips. Jag har testat maskinen i ungefär en månad och har laddat den en eller två gånger. Jag har använt den i ansiktet och på olika platser på kroppen flera gånger i veckan. Batteriet, som aldrig är en oro, och att det klipper håret så snabbt och tätt mot huden, gör det till min bästa upplevelse med rakning hittills. Jag tror inte att det är effektivt med kammarna, eftersom jag tycker att det inte trimmar snabbt och effektivt med dem. Rekommendera att du bara använder "rent blad". Det ska sägas att kanterna på rakhuvudet är lite vassa och känner sig obekväma i armhålan, till exempel eftersom det känns lite som att skrapa kanterna. Otroligt liten och ser inte ful ut. För att priset ska vara är det ett fynd, perfekt för resor. Jag rekommenderar definitivt och kan föreställa mig att många kommer att bli glada över att ha den här under julgranen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  i samarbete med Philips har jag testat detta i cirka 3 veckor. Använde den främst för att trimma skägg, 5 mm, och den som trimmar mycket jämnare än dyra maskiner jag har använt tidigare. Mycket bra på att skapa skarpa kanter på skägget också. Rekommenderas starkt. Jag använder nu detta fasta i stället för maskiner till 23x priset
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En mycket stilig liten sten. Perfekt för rakning av maskiner. Bara hektisk nog vid rpm för att inte släppa. Dessutom mycket trevligt som gräsklippare för små detaljer eller för att göra mönster. Bra, uppladdningsbart batteri. Det enda negativa är att du måste ha ett nytt blad ungefär var fjärde månad (till 199kr).
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har inte verkligen något att fel på den här produkten. Det ger inte det tätaste resultatet, men är perfekt för mjuk hud. Jag har blivit så förtjust i produkten att jag använder den varje dag. Den är liten men har fortfarande bra batteritid.

  Sammantaget är jag väldigt glad!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Ger mycket god rakning, vassa blad och passar bra i handen. Men denna rakapparat är också en dröm och formar skägget. Jag rekommenderar absolut och starkt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag kunnat prova produkten.
  Det finns inget att säga om resultatet, det är tätt och skonsamt, men når inte riktigt en traditionell rakning, men det är inte hela poängen. Det blir ändå tätt och fint och bättre än någon annan trimmer som jag har testat.
  Några saker att rita:

  + Tät och fin rakning
  + Ergonomiskt bra
  + Lång batterilivslängd (upp till 60 min)
  + Ljus / liten
  + Vattentät

  - Dyra löv (särskilt om du rakar huvudet varje gång)
  - Inte riktigt rakknivresultat
  - Föredrar att ha ett smalare blad extra (för bättre kontroll)
  - Dålig dokumentation
 • Perfekt
  1 år sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador har jag haft turen att prova Oneblade. Det är den överlägset bästa och mest skonsamma rakningen och trimningen jag någonsin har upplevt. Under mitt vuxna liv har jag letat efter en sådan apparat, men hittills har jag aldrig hittat en som gör allt lika bra. Slutligen är jag nöjd och kan hålla hårtillväxten under kontroll och samtidigt få det till att se snygg ut. Slutligen en maskin som gör att skäggklippning blir en bris! Tack så mycket Philips för att förverkliga mina drömmar.