Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Intel Core i7 9700K 3,6GHz Socket 1151-2 Box without Cooler

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Intel Processorer (CPU) (976)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Riktigt bra CPU, kör med Corsair H100x, fungerar väldigt bra. Lyckas överclocka till stabilt 5 GHz på alla kärnor och ligger under 65C grader i dem flesta spel. Dock när det kommer till tyngre spel som Battlefield 5, Mordhau och faktiskt Subnautica, allt i 1440p Max settings, så går den upp runt 70-75C grader ibland.

  Allt som allt, riktigt bra CPU, saknar dock hyperthreading
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Jag har alltid haft Intel i min dator.. Först 2600k, sen 6700k och nu skaffade jag 9700k. Jag hade inte tänkt på AMD något efter FX serien hade så mycket problem. Denna nya i7 är faktiskt ganska bra för vad den är och gaming är inga problem. Men en av mina kompisar skaffade nyligen en Ryzen 3600, som kostar nästan halva pris från denna och hade tydligen liknande prestanda i spel men tydligen mycket bättre prestanda i multithreaded arbeten. Jag blev definitivt lite nyfiken och efter lite research och youtube videos så blev jag lite fundersam om jag hade gjort rätt köp. Jag tänkte först att min i7a måste vara bättre för att den har 2 fler cores men 4 mindre threads kändes också viktiga. Efter att ha omdirigerat den totala budgeten så hade jag 1600kr jag kunde lägga på annat för nästan samma prestanda så med lite övertygelse från min kompis bestämde jag mig att skaffa AMD för första gången och lägga de 1600kr på en Be Quiet! Dark Rock Pro 4 och snabbare ram. Nu har det gått 2 månader och jag har blivit lite förvånad hur långt efter Intel är inom detta fält, vilket de brukade dominera i.

  TL;DR: Varit Intel använda ett flertal år men böt till AMD efter kompis visade liknande prestanda för halva priset.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Inga konstigheter, just nu är detta den bästa processorn för gaming på marknaden. Om du inte använder din dator enbart för att spela kan AMD:s alternativ vara något för dig. Kyls i mitt fall med en Noctua U12A, men det är nästan lite overkill – billigare kylvarianter gör säkert jobbet galant.

  Tips! Min processor gick bara upp i 3,6 ghz till början. Jag löste detta genom att uppdatera BIOS till moderkortet (Z390 ROG Strix) – nu kommer den enkelt upp i 4,9 ghz vid "turbo".

  Om du har lite is i magen kan det vara en bra idé att avvakta till i7-10700k, vilken återigen kommer få stöd för hyperthreading.

  Rekommenderas!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Bra power som hänger med fint i spel.
  Klockat till 4,8 ghz på alla kärnor å går stabilt å fint med volt på 1,3
  Kyler med en kraken x73 som gör jobbet galant.
  Temps i högsta inställningar 1440p
  Ca 60 tunga spel
  Ca 50 lättare spel
  Stresstest maxar den 67 C
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  monster cpu.

  använder kylaren be quiet dark rock pro 4.

  ligger omkring 75c @ 5.1ghz
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grym CPU. Tyst och sval med en Cooler Master Hyper 212 Evo.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpte denna produkt från netonnet, och oturligt så gick processorn sönder efter drygt 100 uppstarter. Det var garanterat nått fabrikationsfel på exet jag fick. När jag kom tillbaka till netonnet så kunde jag välja att få pengarna tillbaka, eller byta till en annan processor då dom inte visste när dom skulle få in ny av just den modellen igen. Jag bytte upp mig till en i9 i stället, märker inte skillnad i hastighet.