Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Klipsch RP-600M

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Klipsch Surroundhögtalare (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Får göra en ny update av denna recensionen då jag nu ägt dem några månader och lyssnat flitigt på dem, vilket är ett gott betyg.

  Sammantaget, musik blir väldigt roligt att lyssna på med dessa då ljudet är väldigt alert och spelglatt!

  Har ägt många olika högtalare och dessa har nog gett mig det mest dynamiska, levande och engagerande ljudet. Tycker inte dem är vassa som tidigare Klipsch och röster får en fin närvaro i en stor och öppen ljudbild. Känns som att ljudet tar ett steg närmre dig som lyssnare och spelar rymligare än mycket annat jag hört, så t.ex lite stökigare musik gör sig extra bra här.

  Basen är tight och snabb, och blir aldrig svullen. Ljudet är klart och tydligt även på låg volym vilket är ett krav för mig numera när jag väljer högtalare. Men som alltid, viktigt att matcha med rätt kringutrustning och i rätt höjd på ett par sandfyllda stativ för att få ur bästa resultat.

  Ljudkaraktären överlag är mer framåt och "på". Det bidrar istället till det engagerande ljudet och lyfter fram musiken bättre i rummet, vilket gör att varje gång jag lyssnar på dessa blir det väldigt underhållande. Tycker det i längden vinner över att istället sitta och "fin granska" musiken. Har gjort det förr och i längden tröttar iaf jag.

  Har svårt att se mig välja bort detta ljud helt och hållet, och kommer säkert finnas kvar hos mig en stund framöver