Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dynavoice Challenger Sub 12 EX

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dynavoice Subwoofers (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har haft en gamal Dantax sub 12" "öppen" i många år som jag var rikigt nöjd med. Perfekt till musik och film, men den passade inte in hemma efter att ha fixat i ordning biorummet.

  Frugan säger - köp en svart sub utan vassa kanter som passar till resten av systemet
  Vi kör Dynavoice hemma så jag tänkte 10" tummaren blir nog bra liten o nätt men 3500:- känns så där..

  Kollade runt lite på system-one, audio pro men de kändes för billigt eller för små. Ljudfokus kör nu rea så 2300:- kändes lagom och måtten passade kanon.

  Fick subben idag, packade upp satte igång.. vfan är basen? Ökade volymen till mitten OK lite bättre men ändå inte nöjd.
  OK vi tar på MAX ok nu hörs basen..Hmm måste jag ha max Volym på basen för att den ska höras tänkte jag. Min gamla Datax körde jag på max 40% och huset skakar vid 30-50Hz

  Besviken som fan, läste runt på forum och tänkte kanske ska spela in den..Körde lite musik i några timmar och efter varje timme så lät det bättre o bättre. Flyttade på basen till ett annat ställe i biogrottan då öppnades en ny värld för mig..

  Istället för det djupa otyliga mullret som min gamla bas gav mig fick jag en snärrtigare och fylligare bas som jag inte upplevt tidigare. Fick nu sänka bas-volymen till ca 40% och jävlar va fint det låter nu. Klart och tydlig bas istället för det djupa mullirga som jag var van vid så lät det bara helt rent.
  Och detta bara efter ca 6 timmar inspeling och byte av plats.

  Är sjukt nöjd, 2300:- som hittat. Se bara till och o spela in den i några timmar och kanske byt plats så att den passar i ditt rum.

  2019-09-10
  Har haft den nu i ca 3 månader och tydligen så behöver denna 12" en del timmar för att den ska låta som jag önskar. Nu kör jag på " halv volym" och det skakar på rätt bra hemma. Så om du köper denna Sub låt den spelas in ett par månader så kommer du vara mycket nöjd

  /Z