Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox One X 1TB (inkl. Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Spelkonsoler (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jättenöjd på alla sätt än så länge. Köpte konsolen för 3 999 kr på GameStop och uppgraderade från en Xbox One. Båda på 1 TB lagring.

  Det största lyftet är att kunna lira spel i 4K. Grym skillnad på att spela i 1080p eller 4K. Dessutom, med HDR. Forza Horizon 4 är bitvis magiskt vackert.

  Att vänta med att köpa en ny konsol, bara för att spara lite pengar - som en annan recensent här skriver, är väl upp till dig själv att bedöma om det är rimligt eller inte. Frågar du mig så är det dumt att vänta. Har man pengarna, köp då den senaste generationens konsol som finns tillgänglig och njut av upplevelsen. Jag skulle för min del aldrig kunna gå tillbaka till 1080p igen, bara för att spara lite pengar och få en mindre vacker spelupplevelse under nästan två (2!) år.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kraftfull, tyst och stilren. Spelen som har stöd för 4k ser fantastiska ut men de tar stor plats - räkna med att behöva utöka med en extern hårddisk om du vill kunna ha ett gäng spel installerade. Spel med 4k-texturer ligger på 50-100 GB.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra maskin! Också kul med crossplay med PC.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra konsol men inte värt priset. En ny konsol när den släpps ligger ofta på 4000 kr (gäller de flesta kända och populära konsoller). Nu är det snart 5 årsen "denna generations" kosoler släpptes och att då ligga kvar på 4000 kr är orimligt.även om de uppdaterats med lita bättre grafik. Förmodligen släpps en ny XBOX inom 2 år. Ska du ha en ny så köp heller Xbox One S för 1700:- sålänge (black friday). Då har du 3000:- kvar att lägga på den nya Xbox TWO.

  Lyssna inte på stollen här intill. Många recensioner är bara för att "rättfärdiga" sitt köp, alltås bevisa för sig själv att den produkt man köpt för massa pengar är bättre än den är.
 • Perfekt
  1 år sedan
  "lite" bättre grafik? Lyssna inte på stollen här nedan. Sedan vadå en ny konsol ligger oftast på 4000? Det beror väl helt på vad du köper?!