Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Skin Respect

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Ladyshave & epilator (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Första gången jag testar en epilator. Tyckte det var lite småkrångligt att förstå hur alla tillbehör skulle sitta och vad som passade med vad.
  Har testat denna både på torra ben och i duschen.
  Jag upplevde att man fick dra epilatorn på samma område flera gånger då den inte fick med sig allt hår. Jag har rätt tunna hårstrån så jag skulle gissa att den fungerar bättre för dem som har lite grövre hår.
 • Bra
  1 år sedan
  Testar denna genom Reviewclub. OBH Nordica Sensation Skin Respect har en snygg och glittrande design och den ligger bekvämt i handen. Hade till en början lite kämpigt med hur vissa av tillbehören skulle fästas. Första gången jag provar en epilator. Upplever att man måste "köra" flera turer på benen och att det blir en del hår kvar, detta är på torra ben.
  Tillbehöret för rakning testades i duschen att raka sug under armarna detta resultat blev mycket bättre.
 • Bra
  1 år sedan
  Jag vill ha denna produkt för att epilering är den hårborttagningsmetod som jag trivs bäst med. Den epilatorn jag använder nu har jag haft i många år så var nyfiken på att se hur tekniken utvecklats på denna front. Mitt första intryck var att designen är väldigt fin och modern. Det skimrande glittret ger en exklusiv känsla. Lagom storlek och ligger bra i handen. Det tog ett litet tag för mig att förstå hur de olika bitarna och tillsatserna kan användas och monteras, men lyckades klura ut det till slut. Jag gillar att det finns många valmöjligheter och att samma maskin går att använda på olika sätt, även för rakning och trimning.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag måste säga att det var lite knepigt att få bort alla hår. Men gnuggar man så kommer till slut alla med. Uppskattar att de följer med tillbehör för att kunna trimma och raka det är ett stort +. Bra att man inte kan ha sladden i maskinen när man går i duschen. Bra utformning och inte halkig.
 • Bra
  1 år sedan
  Har fått möjligheten att testa denna produkt och är ganska nöjd med den. Greppvänlig, lätt att använda och enkelt att byta huvud.
  Jag hade höga förväntningar på att man kunde använda den i duschen då det inte blir så smärtsamt men resultatet blev inte så bra då den inte tar alla hårstrån. Bättre resultat blir det på torra ben.
  Ljudet är som på alla epilatorer väldigt högt.
 • Bra
  1 år sedan
  Har testat denna gratis nu i några veckor. Har tidigare haft en Braun SilkEpil som jag varit väldigt nöjd med men som gett upp efter cirka 3-4 års användning.

  Mitt första intryck av denna var att tillbehören kändes väldigt plastiga, samt att själva epilatorn var ganska 'glatt', den hade inte så mycket greppyta.

  Har använt den mestadels utanför duschen men också testat i duschen en gång. Vanlig "torr" epilering fungerade precis som min tidigare epilator, den gör sitt jobb helt enkelt. Jag använder bara epileringsfunktionen på benen, på övriga ställen brukar jag använda rakhuvudet.

  I duschen däremot gick det inget vidare, det är inte heller någon funktion jag ser som särskilt önskvärd. Håren är ju alldeles blöta och fastnar bara i epilatorn och de följde heller inte med i maskinen majoriteten av tiden. Resultatet blev bara att jag stod i duschen väldigt länge och höll på men att jag fick ett väldigt dåligt resultat. Ser inte riktigt vinsten i att använda den på så sätt.

  Den låter rätt mycket, lite mer än min gamla epilator, men det hade jag också förväntat mig. I övrigt fungerar den bra, med priset i åtanke så är det väl helt OK.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  1 år sedan
  Bra epilator som är okej i bruk. Bringar de flesta håren på benen, men de tunnaste tar bort rakapparaten lätt.
  De extra delar som användes under armar och bikinilinjer var värdelösa, men annars är jag väldigt nöjd.
 • Bra
  1 år sedan
  Epilatorn är användarvänlig och lätt att hålla. Enkelt och byt alla delar och ladda snabbt. Batteriet håller det löften. Tyvärr gör det inte möjligt att ta med alla hår och du måste gå över flera gånger. Med viss klarhet har du fortfarande ett bra resultat och det håller en leenge. Bättre resultat när det används på våt hud. Jag tycker att det gör ont mycket och det är samma om du använder rakhyvelhuvudet. Frisörhuvudet ger också en snäv och fin rakning som jag är mycket nöjd med. Absolut enkel och rimlig epilator.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Sträva efter att ta de tunnaste håren, men komma överens med dem och slutligen. Filt mindre än min tidigare, vilket är ett plus :)
  Ursprungligen försökte man bara på torra ben.
  Nöjd och rekommenderas vidare!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väl nöjda hittills. Försökte epilatorn - på benen - var mild och epilatorn var lätt att använda. Bra resultat. Kan rekommenderas.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tog ett ben efter en dusch i morse, och det var nästan smärtfritt. Väntade på kvällen och tog ett annat ben, men det gör ont. Så jag rekommenderar att du använder det efter dusch när porerna är öppna. Den levereras med traditionell trimmer, det fungerar perfekt perfekt. Det finns också två parter i epilatorhuvudet som används under armarna och bikinilinjen. Testas under armen och det är äkta! Det är bra att hålla in, kanske för glad. Plus att det även kan användas i duschen. Minus eftersom det gör ont mycket! Men det gör jobbet, så jag är glad!