Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Spa Sensation Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Ladyshave & epilator (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  En mycket bra epilator, som är lättanvänd. De extra tillbehören gör att man får känslan av att ha ett SPA hemma. Detta är perfekt för mig som inte kommer iväg på SPA.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  epilatorn va väldigt bra då man slapp röda irriterande prickar. Den va väldigt behaglig att använda i badkaret. Och dom extra tillbehören va suveräna speciellt fotfilen va kanon då den skonsamt tog bort hård hud det enda som va negativt va att man inte fick någon slags påse till tillbehören och massage tillbehören är guöd värda😍
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det är första gången jag använder denna produkt. Helt otroligt underbar är den att använda. Att man kam använda den i vatten är ett plus i kanten, då jag själv slappnar av bättre då. Det första jag testade var fjädern, och den var riktigt nice. Jag älskar att använda denna produkt. Använder den istället för rakhyvel, då jag tycker att man dåe bättre resultat med epilatorn.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har inte använt en epilator på ca 20 år så att testa en i dag var hur coolt som helst. Vilken skillnad. Att man kankan använda den i vatten är ett stort plus, då jag upplever det mindre obehagligt i vatten. Tillbehören är bra, massagen med kulorna är fantastisk, ansiktsborsten också, den till kroppen upplever jag liten för ändamålet, men har man gott om tid är det riktigt nice. Får jag välja använder jag hellre denna än en rakhyvel då det tar de från roten. Fjädern till ansiktshåret har jag inte vågat använda, men tror nog att den skulle göra sitt jobb. Rakapparaten uppskattar jag för användning till bikinilinjen.då.jag ogärna använder vare sig rakhyvel eller epilator för det. Bra batteritid. Det enda negativa jag kan hitta är att den låter otroligt mycket och tack vare det var det svårt att våga sätta den mot benet till en början.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har tidigare testat att använda mig utav epilatorer men har aldrig riktigt fastnat för de utan istället vänt mig till min rakhyvel. Jag måste däremot säga att detta inte var fallet med denna epilator från OBH nordica. Just själva faktumet att man kunde använda den både torrt och i vatten gjorde att jag började använda mig utav den mer och mer, då den gav ett fantastiskt resultat som varade mycket längre än vad en rakhyvel gör. Jag måste däremot nämna att den fungerar bäst antingen torr eller i duschen då man ibland måste gå över samma parti flera gånger om man använder den i ett badkar.

  Vad gäller de andra tillbehören tyckte jag att de kompletterade epilatorn perfekt och skapade tillsammans en riktigt bra spa upplevelse. En favorit var absolut massage tillbehöret som lämnar huden supermjuk om man använde den när man smörjer in sig. En miss av tillbehören från mitt perspektiv var däremot rakhuvudet som enligt mig inte ger ett lika bra resultat som en vanlig rakhyvel.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har aldrig provat en epilator förut så jag har inget att jämföra med men jag tycker att denna har varit bra än så länge. Jag har ganska grova hår på benen men denna epilator klarar de flesta hårstrån, både korta och långa. Det finns ett trimmerhuvud att sätta på och även det fungerar bra. Rakapparathuvudet var inget för mig. Med följer även en fjäder att ta bort ansiktshår med men den fungerar inte på mina fjun.
  Ansiktsborsten provade jag i duschen och kom ut som en nyponros. Kroppsborsten känns lite liten men fungerar. Likaså med det massagehuvud man kan sätta på.
  Är du en som tycker om att ta en spastund för dig själv kan jag absolut rekommendera denna.
 • Bra
  1 år sedan
  Variationen i denn produkt är briljant. Det finns mycket att välja mellan och tillsammans skapas en riktigt härlig spa upplevelse. Ansiktsborsten är så behglig, fotfilen gör sitt jobb. Epilatorn har många variationer och fungerar utmärkt. Den går att ladda, har lång batteritid och fungerar i våta miljöer. Man kan stoppa alla tillbehör i den lilla tygväskan somföljer med så allt kan följa med på resan!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Jag tycker att det skrammlar/låter ganska mycket om denna när man kör den.
  Det första jag testade var den delen med rullkulor, bak i nacken och det kändes förvånandsvärt skönt. En annan nackdel är att när man ska massera i ansiktet så far enheten åt olika håll. Det skulle vara bättre om man kunde öka hastigheten självmant.
  Ska test de olika grejerna o duschen har endast testat torrt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätt att använda med många funktioner. En absolut favorit! Epilatorn är uppladdningsbar och batteriet varar länge. Ger släta ben och det gör inte heller ont. Använd massagehuvudet mot ansiktet tillsammans med ansiktsmask och det ger en bra effekt. Fotskalaren är utmärkt. Absolut super produkt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag var mycket imponerad av denna epilatorn. Älskar att du kan använda den för rakning, epilator, massage, fil hård hud under dina fötter och skrubba.

  Det rakar otroligt bra, och epilatorn tar både lite och längre hår. Fick fantastiska små stötar efteråt, något jag brukar få efter både rakning och epilator. Gillar att produkten är liten och kan användas till så mycket. Det laddades snabbt och jag har inte laddat det ännu. Hade det i ca 2 veckor.

  Bildfilen fungerar optimalt - mycket bättre än jag förväntade mig. Massagehuvudet masserar bra på ömma muskler.

  Rekommenderas. Ska jag ha köpt en ny epilator imorgon - jag hade köpt det här :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har haft det här i några veckor nu och gillar den totala brunnen. Satsen har mycket innehåll, som täcker olika behov, vid olika tidpunkter. Jag har själva känslan av de variationer som kan användas vid rengöring och massage. Om fukten känns det som en ordentlig behandling, och jag upplever också huden mer efteråt.

  Den har två hastighetsnivåer som kan användas med alla tillbehör, en laddning varar länge och möjligheterna är många med detta paket.

  Om jag kommer att dra ner på något, är det ljudnivån, för att det bara blåser lite användningsområde. Utöver det är jag väldigt nöjd med produkten!
 • Bra
  1 år sedan
  En epilator som har en fin look och många funktioner. Gör det som att du är på spaet. Stort plus att du kan använda maskinen i duschen, särskilt kroppscrubban är en stor hit här hemma.

  Epilatorn själv tar håret, både kort och lång. Har inte försökt att testa epilatorn på känsliga områden som armhål och bikinilinje ännu.

  Lite negativt är att det har mycket högt ljud.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har inte testat denna epilatorn korrekt eftersom den har många funktioner, men verkar som en bra produkt. Det tar bort både långt och kort hår och huden känns smidig. Exfoliating penslar fungerar bra för ansikte, kanske lite för stor, och för kroppen lite för liten för att vara efemell.
  Detta är en trådlös och vattentät maskin som gör det lättare att använda på både torr och våt hud, det här är en stor +.
  Om du använder den i duschen är det lämpligt att borsta lite tvål eller känna som epilatorn ¨häftigt på huden.
  Genererar lite ljud (alla gör: D) och det kan låta dåligt, men annorlunda för alla, beroende på hur mycket smärtstolerans du har och din vana att använda en epilator.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har testat produkten och har många funktioner. För det första är det positivt: det tar bort alla slags hår, kort och lång och huden blir hala, batteriet laddas snabbt och det kan användas ganska länge innan det laddas igen, det har också många funktioner och också Det priset är det här en mycket bra kvalitetsprodukt. Rekommenderas. Det negativa: Maskinen producerar mycket högt ljud jämfört med andra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har ännu inte testat produkten korrekt, men verkar som en solid och bra produkt. Laddningstiden är minimal och det går lång tid efter lastning, det här är ett stort plus. Innan dess har jag bara ägt en sådan produkt som måste ha ström, medan det här är trådlöst vilket gör det mycket bättre att använda. Stör inte så mycket när det går och har ett praktiskt ljus framför. Bara försökt "spa" huvudet ännu, kommer att testa de olika funktionerna så småningom.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Hittills har jag bara försökt några av ansökningarna, så de tar dem separat.
  Maskinen själv är bra att hålla, har bra ljus och verkar ganska kraftfullt.
  - Grov pedikyrrulle som fungerar utmärkt för att ta bort hård hud på klackarna. Stannar inte så lätt som andra jag har försökt.
  - Exfoliating pensel för kroppen fungerar tillräckligt bra, kommer att vara lite liten för att vara effektiv.
  - Rengöringsborste mot ansikte blir lite för stor och lite för mjuk för min smak. Svårt att manövrera över näsan och hakan, men fungerar bra på pannan och kinden.
  - Rakhuvudet fungerar väldigt bra och rakar bra på huden. Dock lyckas hon inte ta mycket starkt hår och slutar röka.

  Sammantaget väl tillfredsställd hittills.