Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Access Steam Care Plus DT9100

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Strykjärn & steamers (118)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ja den är inte istället för ett strykjärn, för det man verkligen få platt o få en krispig yta t.ex dukar o gardiner, det får man fortfarande stryka. Men till plagg som fått lätta rynkor tex skjortor, blusar m.m. till detta fungerar den perfekt. Först gjorde jag som jag trodde man skulle göra o pressade steamern mot plagget för det ingick en dörrhängare med platta, så jag trodde man skulle pressa mot den.
  Men efter att ha konsulterat You Tube insåg jag att man bara ska hålla steamern nära plagget o låta den ånga upp rynkorna/vecken. Man ska inte pressa som man gör med ett strykjärn för då skapar man lätt nya veck istället. Man kan dock göra det om man vill ha typ pressveck, men magin ligger i att helt enkelt låta ångan göra jobbet genom bara hålla steamern lätt intill plagget o arbeta långsamt så ångan hinner göra sitt jobb.
  Tefal Acess Steam Care Plus DT9100EO har tre lägen för ångan o den har även en låsknapp så man behöver inte hålla in knappen hela tiden man håller på o ångar. Den har en 3 meter lång sladd o en tank som håller tillräckligt med vatten för att klara 2-3 plagg - beroende på hur skrynkliga de är. Det svåraste var dock att komma underfund med hur man får loss vattentanken, men sedan jag tittat i instruktionsboken så fixade jag få loss den med lite bök men nu vet jag ju hur man gör, så det är inget problem längre.
  Kanske är det orättvist att jag inte ger den full pott, men det är för att markera att den klarar inte allt o man kan inte ha den istället för ett strykjärn, men den är ett superbra komplement till strykjärnet o betydligt lättare o använda till det den fungerar på.
  Jag är glad att jag har den för jag hatar att stryka skjortor o blusar o att asa fram strykbrädan är ett elände. Nu kan jag snabbt ta fram min steamer o ge mitt plagg en ångdusch o så är jag färdig, så jag skulle inte vilja vara utan den.

  Specifikation:
  -Maximal effekt: 1600 W
  -Vattentankskapacitet: 0.2 l
  -Max. ångutsläpp (g/min):30 g/min
  -Jämn ångmängd
  -Uppvärmningstid:40 sek
  -Sladdlös
  -Sulans material: Gjuten aluminium med keramisk beläggning
  -Vertikal ånga
  -Specialfunktioner: Vertikal och horisontell ånga
  -Kabellängd:3 m
  -Bredd:233 mm
  -Höjd:385 mm
  -Djup:272 mm
  -Svart/guld
  -Vikt:3,33 kg