Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 9000 SP9860

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Efter att hela mitt rakningsliv använt rakhyvel var det med spänning jag packade upp min nya rakapparat. Som alltid är det med en grym känsla av lyx och kvalité när Philips levererar. Den snygga sladdlösa laddningsplattan känns som framtiden och rakapparaten ligger väl balanserad i handen. Jag har haft en utmaning att hitta samma känsla i rakningen som efter en renrakning med hyveln och når kanske inte riktigt ända fram men det är ett fantastiskt komplement som har en given plats i badrummet för att jag aldrig mer avstår från att raka mig med ursäkten att det blir för kladdigt att hålla på med raklödder. Enkel display med tydliga instruktioner och snabb laddning. Mycket bra produkt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Första intrycket: Välbyggd, robust & snygg. Ett extra plus i kanten för den trådlösa laddaren.

  Första försöket med denna apparat var på skägg som var mellan 10-12 mm, var väl lite tveksam om jag ens skulle testa utan att först trimma ner skägget.
  Jag gav det dock ett försök och blev skapligt förvånad när den tuggade sig igenom ett ganska hårt & långt skägg utan problem och utan att den luggades.
  Fick skölja ur den 2 gånger, men det är full förståeligt.

  Utöver att den klarar av rejäl skäggväxt så blir det även en väldigt nära rakning, har aldrig tidigare varit så len i fejset efter en rakning med apparat som jag är med denna.

  Den följer ansiktets konturer väldigt bra, även mina multipla hakor fixas utan problem.

  Den ena anledningen till att jag inte ger den full pott är för att det alltid finns utrymme för förbättringar, även om jag har svårt att de vad som ska kunna förbättras.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Snygg, lyxig och riktigt bra. Klart den bästa rakapparaten jag haft. Gillar speciellt att den följer konturerna i ansiktet så bra. Funkar lika bra dagligen som om man har väntat en 3-4 dagar. Helt klart nöjd.👍
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En rakapparat som har en lyxig känsla och utseende. Rakar helt ok. Enkel att rengöra. Att lägga på den en trådlös laddare känns lyxigt.