Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 9000 SP9862

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (115)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Rakapparaten är mycket bättre än så men är så otroligt irriterad på Philips de har världens sämsta bruksanvisning bara bilder ingen text och det är många bilder man inte fattar och man kan då inte få reda på hur man ska göra.

  Det finns faktiskt personer som har svårt att förstå instuktioner av olika orsaker och att då göra det enbart med bilder är ett slag på käften för oss.

  Ingen information om tex hur ska man göra för att som man sett kunna ha raklödder och använda den då, att man kan ladda mobilen på den också som man sett andra göra men inget om det, inget om hur de tre olika lägena på rakningen vad de innebär,

  Sedan har de lyckats att få till den fulaste fodralet man kan tänka sig istället för att ha ett fräscht snyggt svart fodral har de lyckats få till ett i halva grå färg otroligt tråkig färg.

  Jag har alltid använt Philips men nästa gång kommer jag nog byta för ändras det inte med en bruksanvisning för alla så måste man visa på något sätt att det inte är okej.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har fått prova denna produkt och tycker att design, ergonomi samt materialval står i en helt egen klass och maskinen utstrålar en känsla av lyx.
  Resultatet är utmärkt, det är faktiskt makalöst att en den kan raka så hudnära.
  Skärbladen kapar effektivt både skäggstubb och liggande längre hårstrån på halsen utan minsta tillstymmelse av hudirritation.Jag har tidigare alltid rakat mig med hyvel, och tidigare provat olika rakapparater med hudirritation som resultat. Vilket gjort att jag återgått till rakhyvel. Philips SP9862 är i en klass för sig! I vått och torrt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har nu testat denna produkt i 1 vecka nu. Kan verkligen rekommendera denna produkt till alla som verkligen vill känna sig renrakad, som kanske har en irriterad hud & har svårt att verkligen får känna sig renrakad. Alla 3 sakerna som medföljer är helt underbara att använda. Den är verkligen värd pengarna som den kostar.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Lyx i en ask
  Har haft förmånen att testa denna några dagar nu. Jag känner mig mer renrakad än tidigare och både vid torr och våtrakning. Är man van att använda rakhyvel så är detta ett fullgott alternativ för dig som vill gå över till maskin. Medföljer gör ett bra ställbart trimmerhuvud och en skön borste för ansiktet.

  Den digitala displayen gör det lätt att se laddningsstatus mm på maskinen och den trådlösa laddningen är suverän. Ladddningsplattan är kompatibel med alla Qi produkter och funkar därmed även till mobilen. Allt förpackad i en praktisk liten väska för att ta med, dock tar den rätt så mycket plats i en väska.