Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio HDMI 3xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Grafikkort (PCI Express) (153)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Tyvärr led mitt ex av betydlig coil-whine under belastning vilket var en dealbreaker för mig. Har du tur att få ett ex som inte lider av detta, har ett väldigt ljudisolerat chassi eller inte har något emot att spela med hörlurar resten av ditt liv så är kortet ok i övrigt.

  + Bra prestanda och bra kylning.
  + Tysta fläktar som är avstängda under låg belastning.
  + Känns gedigen och välbyggd, även om RBG-belysning ger ett lite plastigt intryck och inte är något jag personlig använder mig av..
  - MSI gör enligt min mening skräp-mjukvara som i vissa fall har kraschat min dator. Afterburner är acceptabelt, men ignorera allt annat de vill pracka på dig.
  -- Betydlig coil whine under belastning. Har ett GTX 970 som jag försöker ersätta och även det är notoriskt för sitt coil-whine; detta är högre! Gick att kraftigt klocka ner grafikkortet för att nå en acceptabel ljudnivå, men på en så stor kostnad prestandamässigt att det hade varit bättre med ett billigare modell.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Väldigt nöjd med kortet som ersatte ett gtx 970.

  Prestanda: 9/10. Lirar FPS- spel i 144p med high grafik stabilt +120 fps.

  Temp/Ljudnivå: 10/10. I princip helt ljudlöst oavsett om jag spelar eller inte. Fläktarna behöver aldrig gå över 25% hastighet temperaturen stabilt under 40 grader i Windows och under 65 grader när jag spelar.

  OBS! Med den firmware som var förinstallerad fungerade inte fläktcontrollern normalt. Gick från 0 till 100% vid 60 grader och sen saktade den inte ned oavsett temperatur. Gick inte heller att avläsa RPM eller ställa in egen fläktkurva. Med senaste firmware försvann alla problem!

  Bonus: Rätt snygg led-belysning.

  Prisvärdhet: 5/10. Jäkligt dyrt men räknar med att set kommer klara sig väl i många år så slår man ut det över tid känns det ändå OK.

  Överlag kan jag rekommendera kortet till den som vill ha bra prestanda, tyst dator och som har lite pengar att spendera.