Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mobvoi Ticwatch Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mobvoi Smarta klockor (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  So far so good.
  Batteriet håller I ca två dygn
  Snabb men kan ibland bli lite seg att komma igång
  Känns väldigt premium
  Vikten är perfekt. Känns gedigen
  Mic och högtalare är faktiskt rätt bra
  Touchen på skärmen är riktigt bra
  Svärtan är inte den bästa. Klockan borde ha oled
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Har använt den i 8 månader nu och kan tyvärr inte rekommendera den alls. Plågsamt långsamt gränssnitt som gör att man inte vill interagera med den. Mitt ändamål var att springa med den och ha musik på klockan så jag slapp ta med mig telefonen men att spela musik och ha igång GPS-app är nästan omöjligt för då blir klockan ännu segare. Har fått mig att överväga att byta plattform till iOS, ja så dålitg är den.-
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  En otroligt seg klocka som jämt hänger sig och tar lång tid att vakna. Wear OS menyer och appar craschar ständigt och man får vänta mellan varje steg i navigering.

  Batteritiden är allt mellan en och fyra dagar. Vilket du får beror på vad klockan vill ge dig (Har inte kontinuerlig pulsmätning igång).

  Varje gång jag försöker använda klockan till något annat än timer och väckarklocka är den så frustrerande att jag vill slänga den. Till och med timern kan man få vänta 5 sekunder eller mer innan man kan klicka bort den då klockan tar så lång tid att vakna.

  Wear OS är också något Google inte verkar bry sig om alls då det efter flera år fortfarande ger en dålig användarupplevelse.

  Vill du ha klockan till notifikationer från mobilen duger den ibland. Men det är ofta som notiser inte dyker upp...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Efter att ha testat ett flertal smartklockor från både Apple och Samsung mfl. så kan jag konstatera att denna klockan troligtvis är den för tillfället bästa Android Wear OS klockan på marknaden.

  + Bra batteritid - Drygt 2,5 dagar på en laddning
  + Skärmen är stor och tydlig. Dual display tekniken gör att den spar otroligt mycket batteri när den går ner i LCD mode.
  + Relativt snabb (efter ett par uppdateringar) med tanke på att den använder sig av SD2100 chippet som har några år på nacken.
  + Byggkvalitén är bra. Knapparna är "klickiga" och skärmen responsiv.
  + Flertalet sport-tracking funktioner via TicHealth appen (vilket synkar bra med Google Fitness).

  - Trådlös laddning hade varit grymt.
  - Processorn har några år på nacken. Även om den fullt duglig. Kanske till en uppdaterat Ticwatch Pro 2
  - Designen känns lite väl bulky. Men det är ju en smaksak.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt trevlig klocka som klarar allt jag väntade mig och lite till. Skönt att kunna styra hemmet med klockan och inte vara beroende av att öppna en mobilapp eller ha Alexa i närheten.

  Fungerar riktigt bra som träningsklocka med den egna appen TicExercise. Hade gärna sett mer funktionalitet här men det funkar.

  Väldigt anpassningsbar utifrån mina önskemål och bra leverans vad gäller batteritid, va 2-3 dagar i normalt läge.
  Har inte testat hur länge en laddning håller vid 100% essential mode än.

  Uppdatering ang batteritid:
  Med Essential mode aktiverat och om man går ur det vid träningspass så håller batteriet ca 25 dagar inklusive 2 träningspass.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Så nu har jag köpt klockan som jag har sneglat på ett tag. Precis laddat klart den fick en massa uppdateringar till appar och även klockan kör nu aw 2.2 och android 8.0. Än så länge flyter allt super bra utan lagg. Har ej testat andra finesser som heart rate gps osv. Får se hur länge batteriet räcker har satt på 50 50 inställning essentiell mode med färg skärm ,dvs lcd skärmen går igång när den går in i viloläge som knappt drar batteri. Så nu återstår det att se vad den går för, håller mig till max omdöme sålänge för att jag inte har testat allt. Kommer uppdatera lite senare.

  Uppdatering: Så nu har jag pillat en del och testat håller kvar på full pott för att den varar 2 1/5 dag på en laddning utan problem. Gps funkar klockrent fortfarande inget lagg och glider igenom allt. Även prata via klockan funkar smärtfritt. Då har vi Google assistent som är lite seg på starten men är näst intill felfri när man frågar den olika saker. Så ja rekommenderar denna till folk som vill ha en långvarig batteri med allt i. Väldigt prisvärd klocka. Tar ett par dagar för batteriet att calibrera sig början får man en dag ungefär sen blir den bättre o bättre. Det som suger batteri är skärm på alltid,rörelse,nfc på,gps på,wifi på det är dom största batteri bovar som Google inte har fixat ännu. Klarar man sig utan detta så varar klockan 2 1/5 dag iallafall för mig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Bästa erbjudandet för idag:
  bit.ly/Cash_WIN
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket snygg klocka, men användes inte länge innan den blev super långsam. Då menar jag sirap. Det förstör hela upplevelsen på en annars underbart fin klocka. Mycket frustrerande och irriterande att använda. Därför 1 stjärna. Bra råd, styr klart.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra klocka. Rekommenderas.