Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Charge 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Aktivitetsarmband (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Mäter pulsen dygnet runt.
  Simmar och duschar med den på.
  Tyst alarm som väcker mig på morgonen.
  Bra app med.
  Batteriet håller två veckor!
  Jag stängde av konstant synk med mobilen och synkar manuellt från mobilen en eller några gånger om dagen. Spar batteri på mobilen och Fitbiten.
  Mycket nöjd.
 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har haft charge 1 och charge 2 tidigare. Ville ha en vattentät som kunde mäta simbassänglängder. Det fungerar halvbra. Man måste simma hela längden med samma simsätt. Växlar man från crawl till bröstsim och sedan till ryggsim så räknas det som tre längder. Tränar man benspark med simplatta så blir det noll längder. Dessutom fungerar inte pulsmätning i vattnet. Samspelet med telefonens gps fungerar mycket sämre med charge 3 jämfört med charge 2. Automatisk justering av steglängdsmätning fungerar fortfarande inte. Sämre hantering av start/stopp än charge 2. Har gått tillbaka till charge 2.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bytte från Charge 2 till denna. Fungerar klockrent!

  Tack vare Charge 2 och rekommendationen om att gå 10.000 steg om dagen har jag fått en ny livsstil. Jag går varje dag! En extra promenad här och en extra där. Underbart! Har gjort det nu i ca 1,5 år.

  Stegräknaren har hög precision. Visst kan man få några få extra steg plötsligt när man sitter på tåget eller i bilen (endast ett fåtal), och åt andra hållet kan den missa små steg t ex i köket. Men vad gör det? De som skriver att den räknar för mycket, har ni verkligen läst instruktionen om att klockan måste synkas med GPS via telefon först i ett antal aktiviteter för att den ska räkna ut er exakta steglängd?

  Bra batteri, nätt storlek, enkelt att byta till valfritt billigt armband som kan beställas lite varstans på internet.

  Har egentligen inget att anmärka på, jag älskar den!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Fungerar bra. Hade tidigare en Fitbit Alta med bytte till Charge 3 då den är vattentät och kan mäta hur långt jag simmar i bassängen. Vet i sjutton hur det fingerar, men fungerar gör det. Supernöjd.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Tyvärr ingen bra produkt.
  - Räknar stegen helt galet
  - Visar pulsen helt galet
  - Displayen syns knappt en ljus solig dag utomhus
  + Bra batteritid
  + Vattentät
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Mycket bra!
 • Usel
  8 mån sedan
  Hade jättehöga förväntningar men blev rejält besviken. Har fått en dyr pulsmätare, varken mer eller mindre. Stegräknaren är ett stort skämt!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har haft den i cirka 2 månader:

  - Stegräknaren är inte ens i närheten. Gissar på att den visar dubbla mängden steg mot verkligheten (Jag har jämfört med Google Fit (appen) och min Garmin Fenix 3).
  - Skärmen släcks väldigt fort när man vill titta på något. Jag hinner ofta inte se vad som står.
  - Laddaren är halvbökig att sätta på plats
  - Lite si och så när/om skärmen tänds när man vill se något på den.
  - Touch-skärmen är inte bra/responsiv.
  - Skärmen hänger sig ibland och vill inte tändas (även vid 100% batteri). Då måste man starta om den med laddarkabeln i (dvs man måste ha med sig kabeln eller vänta tills man kommer hem).

  + Batteritiden är ok (inte bra).
  + Den är lätt
  + Sitter ok på armen.
  + Vattentät
  + Timer/tidtagningen använder jag varje gång jag tränar på gymmet för att hålla reda på hur länge jag vilar mellan setten.

  Kan inte rekommendera någon att köpa den här. Pengar i sjön.
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Haft både Charge HR och Charge 2, tycker det här bandet är steg i rätt riktning. Känns även skönare på armen än tidigare modeller. Förstår inte vad tidigare person menar om att den registrerar steg i en låda, inte märkt det. Är man ute och går med lådan eller skakar den lär det ju bli steg. :) Ser snarare en trend att den registrerar något mindre steg än charge 2, hoppas det inte är HWfel på min enhet.

  +Skönare enhet på armen och äntligen vattentät.
  +Ny Touchskärm, som tillåter mer information känns fräsch.
  +Mycket bra att man själv kan välja vilka appar som ska kunna skicka notifieringar.

  -Man kan styra mycket, men man kan exempelvis inte sortera ordning eller plocka bort stat jag inte vill ha (som den där meningslösa vattenregistreringen).
  -De erbjuder idag nerladdning av ungefär lika många klockvyer (som charge 2 har), men finns alldeles för många konstiga modeller med siffror snett och 3D. (Kom igen, inte vidare stilrent kanske..?) Saknar fler klassiska snygga klockvyer som visar, digitaltid, datum, steg (i siffror) och hjärtslag samtidigt. Hoppas de kommer fler att ladda ner snart.
 • Usel
  10 mån sedan
  Stegräknaren räknar helt galet. Den räknar steg t.o.m. när de ligger i en låda. Det är ett välkänt problem men Fitbit gör inget åt det. Synd för allt annat är bra men ett aktivitetsarmband som inte klarar av att spåra aktivitet korrekt är bara uselt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Armbandet är skit, bruten efter 9 månader. Party reparation, utan garanti, besviken.