Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue Play Double Pack 78202

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Bordslampor (71)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Uppdatering: Köpte en Hue Single Pack som komplement till denna, valde Single istället för Extension då Single Pack även innehöll nätaggregatet, så konfigurationen är inte nödvändigtvis begränsad till närheten av ett uttag.

  Originalomdöme:

  Inköpt från NetOnNet för ~1100 SEK. Priset är IMO något högt för vad man får, precis som mycket annat Hue...

  Medföljande adapter har tre output-portar för Hue Play. Adaptern matar 24V constant-voltage och ansluts via barrel jack (outside negative). Innebär att du kan koppla in en till Hue Play med 20W-adaptern som medföljer dessa.

  OK medföljande monteringskit, möjligtvis något plastig (ABS).

  + Rätt bra ljussyrka, betydligt mer än andra consumer-ambilight-kit som Corsair LS100.

  + Syncar bra med datorns skärminnehåll via software "Philips Hue Sync". Rätt hög framerate. Latency går att konfigurera i software ifall man kör Miracast eller liknande.

  - Håller med MrAMCs att kablarna är något korta, möjligtivs för att motverka resistiva förluster (dock rätt låga vid 24V?), men hade varit trevligt med en gnutta längre, eller billiga förlängningskablar.

  - Hittar inte animerade inställningar för bakgrundsljus, bara jag?

  ~ Vad jag ser så styrs dessa helt av Zigbee. Kräver därför en Hue Bridge, vet ej ifall någon annan lösning är kompatibel. Fungerar ej med Hue Bluetooth-appen.

  Enheternas firmware uppdaterades vid första anslutning.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag har en Philips TV med Ambilight, och jag har kompletterat med 9st extra HUE lampor. Dessa två Play är monterade bakom mina fronthögtalare, och de har har starkt färgat ljus med mycket snabb ljuständning. De fungerar bra för mitt syfte, men de passar säkert bättre till de som gillar spelkonsoler.

  + Ljusstyrkan
  + Färgerna
  + Snabbheten
  + Monteringsmöjligheter

  - Korta anslutningskablar
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Fantastiskt kompetenta lampor. Har dem bakom min ultrawide pc-skärm. Funkar smidigt med både musik, video och gaming. Har stöd för hela färgspannet om man vill ställa in dem manuellt för schysst stämning i rummet.
  Har mina dessutom kopplade med en trådlös Hue-rörelsesensor, som aktiverar lamporna så fort jag sätter mig framför datorn mellan kl 16 och 01. Annars har jag ställt in sensorn att ignorera rörelse övrig tid.
  Stort plus att lamporna kommer med både väggfäste, stående bordsfäste, liggande ställning med mera.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Philips Hue Play är ett utmärkt komplement till ditt spelrum eller TV-rum. Med några tangenttryckningar på din telefon kan du ställa in stämningen i rummet och få en rikare spel / filmupplevelse. Rekommendera det, men det är värt att notera att det finns många extrafunktioner som också kostar.
  + Lätt att ansluta och använda
  + Rikare erfarenhet från skärmen
  + Bra belysning och kan användas i flera situationer
  - Kostar en del om du ska använda den till sin fulla potential
  - Om det ska synkroniseras automatiskt med vad som händer på skärmen av dig hämtar extraprogram
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett paket som gör spelrummet ännu bättre. Med Philips Light Sync på din dator får du en helt unik atmosfär när du spelar eller tittar på filmer / serier. Snabbinställning och bra dokumentation på API-skivan för dem som är lite intresserade av teknik - är väl igång med en instrumentpanel för att styra enheterna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt snygg produkt! Fungerar exakt som det ska och ger rummet en unik dynamik med ljus effekter som verkligen stämmer! Måste sägas att denna produkt är helt fantastisk!