Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roidmi F8

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roidmi Dammsugare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Går direkt på för- och nackdelar:

  + Dammsuger helt ok, bra kraft i högsta läget (2). 1:a räcker ofta för lite enklare dammsugning.

  + Många tillbehör

  + Ser bra ut

  + Belysning fram på huvudmunstycket

  + Ganska lätt att tömma behållaren

  - Omodern/ingen smidig laddning, med att hålla på att böka med en sladdkontakt in/ur

  - Måste montera vägghållare med skruvar/självhäftande, som ändå inte går att hänga den i. Enbart för att "luta" den i. Och då står den ändå på golvet. Välter lätt utan hållaren om man bara lutar den mot väggen.

  - Huvudmunstycket och rullarna i den, som andra nämner här... Ena av dom gick sönder redan efter 1-2 månader.
  Är även nån form av plastremsor i munstyckets rulle (den stora inuti), som går sönder. Blir som revor i dom, vid vanlig dammsugning bara??? Dålig kvalité.
  Fastnar också en massa hår i alla rullar i huvudmunstycket. Och dom små rullarna är omöjliga att få bort (så länge dom inte går sönder då :-D ) för rengöring utan att det blir fula märken i plasten, för att man måste bända utav f*n för att få bort dom!
  Samlar också en del damm/smuts runt munstycket, som inte följer med.

  - Onödigt krångligt att byta dom olika munstyckena/tillbehören. Man får alltid "jucka" med dom fram och tillbaka för att dom ska lossna.

  - Onödigt omständigt att byta mellan 1:a och 2:a läget.
  Då har dom en knapp för på/av. Går alltid på med läge 1 (det svagare). Sen om man vill byta till läge 2, måste man trycka på en annan knapp, OCH hålla den intryckt en stund.
  Andra tillverkare har mycket smidigare: På/av och olika hastigheter på en och samma knapp/skjutreglage!

  Redan tröttnat på denna och kommer nu beställa en Bosch istället!
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Dammsugaren är lätt och snabb att ladda, men uppgiven batteritid stämmer inte utan den är kortare, dvs man får ladda ofta.

  Munstycken som följer med är bra för olika ändamål och man kan enkelt byta om man vill dammsuga möbler, kläder, bilen etc. Mycket bra. Men som fler påpekat fastnar den lätt i sladdar eller lösa saker som man råkar på när man dammsuger och de trasslar direkt in sig i det roterande munstycket, så här får man vara på sin vakt!

  MEN kvaliteten på dessa munstycken är inte något att hurra för. Ex.vis det stora som man använder till den vanliga dammsugning av golv och mattor har en rulle inuti som är mycket känslig för trösklar, ojämnheter, smågrus etc. Det går som tunna plastremsor av dålig kvalitet lindat runt den och dessa går sönder för minsta lilla och släpper till slut. Vilket gör att munstycket inte fungerar som det ska, eftersom de ska svepa upp smutsen in i munstycket när själva rullen de sitter på roterar. Reservdelar är svåra att hitta och när man väl gör det är de svindyra. Så dåligt för en såpass dyr dammsugare.

  Här finns klart en förbättringspotential.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Fin och väldigt effektiv dammsugare. Plus för lampan på allroundmunstycket "Electric brush", man ser enkelt vad den har framför sig i halvdunkel. Batteriet räcker precis till min lilla lägenhet.

  Anledning till halvdant betyg är för att den har enorma problem med kablar (electric brush) (har bara en gammal sladdad dammsugare att jämföra med) och för att de olika rullarna den kommer med är förbrukningsvaror och lycka till med att finna reservdelar till den här i Europa. Helt omöjligt tycks det, knappt ens möjligt från Kina via ebay. Livslängden blir inte nödvändigtvis den längsta, relativt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Huvudmunstycket och det långa röret fungerade inte ihop. Dammsugaren blinkar rött och blått och stänger av sig. Alla andra kombinationer av tillbehör funkar. Dålig manual, dålig app, plast som ger mig utslag. Tack och hej, reklamerar! xD
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  bättre än väntat, köp!

  Det enda som är lite lurigt är rullhjulen under munstycket som är svårt att göra rent. Fastnar mycket hår där. Lyckade få bort dom två små hjulen för att rengöra men inte det stora. Men det spelar egentligen ingen roll. Det går ju att dammsuga lika bra utan att hjulen rullar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Funktionsmässigt är den riktigt bra.
  + Bättre sug än vår gamla hederliga dammsugare om man slår på "turbo" läget.
  + Ordentligt med tillbehör också så att man verkligen kan dammsuga överallt.
  + Funkar utmärkt i bilen också.

  Jag tar bort en stjärna då instruktionsmanualen var ganska medelmåttig, samt att den var på ganska dålig engelska.
  Detta är inga problem, speciellt om man är tekniskt lagd. Det kan dock bli ett problem kanske för den äldre generationen...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra handhållen dammsugare, relativt tyst, mycket trevligt med LEDs i munstycket så man ser allt damm, många bra tillbehör och trevligt med att den rör sig framåt av egen kraft! Rengör mattor riktigt väl dessutom.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag googlade på tester och såg att denna var bra mot andra. Jag har ingen erfarenhet av denna typ av dammsugare sen innan, men är sjukt nöjd över denna dammsugare som har vunnit designpris och har mer tillbehör än andra. Otroligt smidig att använda och bra sugegenskaper. Har man mycket mattor skulle jag inte köpa denna typ av dammsugare utan hålla mig till vanlig. Jag använder inte längre vår vanlig dammsugare även om vi har en ny bra sådan.

  +Lätt och smidig
  +Magnetfäste att klicka fast dammsugaren när man är klar
  +Alla tillbehör
  +Sugförmågan
  +Belysning + app via bluetooth
  +Lätt att tömma behållaren

  -Batteriet tar slut relativt fort vid högsta sugnivån (ser denna nivå mer som en turbo om man behöver lite extra sug)
  -Låter ganska mycket på högsta sugnivån
  -Dammsuga mattor
  -Saknar laddning via magnetfästet (är separat sladd)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt praktiskt och lätt fodral. Rengör mycket bra och har en god ergonomisk design. Handtaget är smart utformat så att du enkelt kan dammsugas under bänkar och liknande utan att behöva böjas eller vika på armen. Bra med utrustning! Kolla in borste / knocker för madrass / soffa som fick ut mycket gammalt damm här :-)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd! Det ändrar verkligen rengöringsrytmen!

  Hittade 200 € med köpet.