Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 BT7500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (109)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Höll tyvärr inte länge. Plastdelarna som höll klippdelen var det som gav sig först för mig.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Funkade bra så länge den höll men det gick ju att se direkt när man tog i den att plastgrejerna som håller delen med skärbladen och/eller distansen skulle gå sönder snabbt. Delen med skärbladen gick sönder först för min del.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Köpte den första 2019-04, där plasten gick sönder på flärpen som håller fast själva trimmer-delen för ett par dagar sen.
  Lämnade in den på mm idag och fick en ny direkt, såg då att de gjort om den delen för att det ska hålla bättre - kanon!

  Annars fungerar den bra och suger upp de flesta håren(inte allt), dock kommer den inte riktigt åt under näsan utan att ta bort distansen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymt bra apparat har inget negativt att säga om den! ++++
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Vet inte hur ni andra gör men jag lyckas inte trimma mustaschen med denna. Apparaten tycker näsan är i vägen. Näsor brukar ju sitta ovanför mustasch. Går inte heller ta av avståndsregleringsgrejen för att snagga polisong man måste sätta det en ny plastgrej på. Inte så nöjd mer än batteriet är bättre än min förra maskin.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Rätt plastig tyvärr annars bra med uppsamlingsfunktionen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Blev tvungen att returnera min förra Philips då den drabbades av "trasig plastdetalj" som så många andra drabbats av. Det var inga som helst problem hos Netonnet och jag fick den här och mellanskillnaden i utbyte.

  Den här är minst lika bra och stabilare konstruerad. Jag är nöjd.

  Bara 9 stjärnor eftersom dammsugningen inte är helt optimal och det är lite drygt att man måste ta bort skärhuvudet vid tömning av hårstrån.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag har haft 2 olika philips trimmerar tidigare, men denna fungerar absolut bäst trots att de andra 2 kostar mer.
  tycker den har bra uppsugningsförmåga samt klipper riktigt kort vid halsen som jag vill.
  Klipper jämt o bra, jag rekomenderar denna.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  snygg design, funkade utmärkt på kortare skägg med uppsugningsfunktionen. väntade man för länge mellan gångerna så tog den upp cirka 90% av håret. stilig design, lätt att använda, och ett bra resultat varje gång. kan rekommendera denna produkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag är helnöjd med trimmern och att själva uppsamlingsfunktionen var över förväntan. Trimmern ger önskat slutresultat och stort plus för de olika längdinställningarna. Jag kan starkt rekommendera denna produkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har använt trimmern i lite drygt en vecka och är imponerad. Det finns ordentligt med löngdlägen som gör det enkelt att skapa ett snyggt skägg. Håruppsamlaren fungerar okej, det hamnar färre hårstrån i handfatet även om det förfarande förekommer. Kan absolut rekommendera det för den som vill kunna trimma skägget till olika längder utan krångel.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra storlek. Ligger skönt i handen. Tyst och hårsugen fungerar över förväntan, fångar upp det mesta av håret, lite hamnar utanför men det är inte så konstigt. Plastfästena känns i klenaste laget och är lätt att sätta fel när/om man har haft loss hylsan.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Efter två veckor att ha använt denna så tycker jag att den är ganska bra, och de olika munstyckerna för att man kan få en mycket detaljerad rakning.

  Den påstår att den har som ett vacum som skall suga upp håret, men märkte att den inte var stark nog för att suga in allt hår, vilket gjorde så att man ändå var tvungen att göra det framför handfatet. Funkar att använda på andra ställen än bara i ansikte.

  spännerna som håller fast de olika munstyckerna känns ömtåliga och att de lätt kan gå sönder.
  Sedan är den väldigt tyst vilket alltid är ett plus.

  Jag skulle rekommendera denna!