Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 BT7500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (105)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Blev tvungen att returnera min förra Philips då den drabbades av "trasig plastdetalj" som så många andra drabbats av. Det var inga som helst problem hos Netonnet och jag fick den här och mellanskillnaden i utbyte.

  Den här är minst lika bra och stabilare konstruerad. Jag är nöjd.

  Bara 9 stjärnor eftersom dammsugningen inte är helt optimal och det är lite drygt att man måste ta bort skärhuvudet vid tömning av hårstrån.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Jag har haft 2 olika philips trimmerar tidigare, men denna fungerar absolut bäst trots att de andra 2 kostar mer.
  tycker den har bra uppsugningsförmåga samt klipper riktigt kort vid halsen som jag vill.
  Klipper jämt o bra, jag rekomenderar denna.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  snygg design, funkade utmärkt på kortare skägg med uppsugningsfunktionen. väntade man för länge mellan gångerna så tog den upp cirka 90% av håret. stilig design, lätt att använda, och ett bra resultat varje gång. kan rekommendera denna produkt.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Jag är helnöjd med trimmern och att själva uppsamlingsfunktionen var över förväntan. Trimmern ger önskat slutresultat och stort plus för de olika längdinställningarna. Jag kan starkt rekommendera denna produkt!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Har använt trimmern i lite drygt en vecka och är imponerad. Det finns ordentligt med löngdlägen som gör det enkelt att skapa ett snyggt skägg. Håruppsamlaren fungerar okej, det hamnar färre hårstrån i handfatet även om det förfarande förekommer. Kan absolut rekommendera det för den som vill kunna trimma skägget till olika längder utan krångel.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Bra storlek. Ligger skönt i handen. Tyst och hårsugen fungerar över förväntan, fångar upp det mesta av håret, lite hamnar utanför men det är inte så konstigt. Plastfästena känns i klenaste laget och är lätt att sätta fel när/om man har haft loss hylsan.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Efter två veckor att ha använt denna så tycker jag att den är ganska bra, och de olika munstyckerna för att man kan få en mycket detaljerad rakning.

  Den påstår att den har som ett vacum som skall suga upp håret, men märkte att den inte var stark nog för att suga in allt hår, vilket gjorde så att man ändå var tvungen att göra det framför handfatet. Funkar att använda på andra ställen än bara i ansikte.

  spännerna som håller fast de olika munstyckerna känns ömtåliga och att de lätt kan gå sönder.
  Sedan är den väldigt tyst vilket alltid är ett plus.

  Jag skulle rekommendera denna!