Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DCS-2802KT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Övervakningskameror (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Haft dessa ett tag nu. Bildkvalitet är bra i dagsljus men nattetid är det inte alls speciellt imponerande. Prismässigt en bra kamera och jag förväntar mig att hubben har mycket annat man kan dra nytta av.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Prisvärt system om du kan hitta det för runt 3000 kr (eller ev. mindre), 2 kameror ingår samt 12 månaders molnlagring utan kostnad. Helt ok bild och ljudkvalité. Rörelselarmet har fungerat fläckfritt efter jag balanserat känsligheten mot omgivningen. Kamerabatteriet håller utmärkt om inte videoinspelningen aktiveras för ofta. Jag har ca 90% kvar efter 3 veckors användning.
  Det som absolut kan förbättras är själva appen som inte är särskilt logiskt utformad. Initialt letar man efter inställningar och funktioner som man till slut oftast ändå hittar, efter lätt frustration.

  Jag använder 4 kameror runt huset och efter att de blev rätt placerade och intrimmade funkar systemet som förväntat.
  Dvs. Riktigt bra!
 • Perfekt
  1 år sedan
  När jag letade efter en snygg och enkelt larm som inte kostar skjortan ramlade jag över detta paket från D-link.
  Utseende/design
  Enheterna kändes väldesignade och diskreta. Det kändes enkelt att montera stöden fysiskt och rikta dem till dess rätta läge, utan några klumpiga ramar och armar. Att de dessutom är IP44 klassade gör att man kan placera enheterna utomhus också.
  Installation
  Inga krångla manualer behövs vid installation längre för installation. D-link har enkelt placerat QR-koder för synkning och den hittar enkelt centralenheten som kopplas i routern. Räckvidden är bra på enheterna, testad i en villa, utan att det täckningen/kvaliteten försämras.
  Funktioner
  Styrkan hos denna larmuppsättning är att man kan skapa sina egna inställningar. Det finns exempelvis "Sovläge", "Hemma", "Borta" och då ska olika regler för larmet gälla. Det är däremot lite fix att göra detta men med e-manualen så löser man även detta. Man får notis vid detekterad rörelse hos enheten och man har möjlighet att spela in när detta sker, vilket är en fördel. Man kan även prata in ett meddelande som spelas upp via enheterna, direkt. Bildupplösningen är bra, både i mörker och i dagsljus.
  Det går även att synka mot andra D-link produkter i huset.

  Nackdelen jag ser är att appen ibland kan behövas startas om för att kunna sätta igång larmet. Jag har använt det i ett par veckor nu och känner mig i övrigt nöjd med produkten och redan sugen på att komplettera med flera enheter.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Enkelt och bra
  Köpte ett paket med två kameror men kommer att behöva köpa 2st till för att täcka upp på gården. Installationen var väldigt enkel, enda att anmärka på var att det var svårt att förstå att det var själva basen som hade QR koden på sig som man skulle scanna av i appen. Bilden i appen är väldigt bra, man kan tydligt se detaljerna i bilden.
  Varit uppsatta nu i två veckor och ännu är batteriet på 89% i båda kamerorna så jag hoppas att jag slipper ladda dem på lång tid ännu.
  Själva appen där man hanterar kamerorna är bra och tydlig, ser ut som att jag kan samla rätt många kameror i den om jag behöver det. Otroligt nimt med batterikameror, att slippa kablarna är fantastiskt när man ska ha dem utomhus. Räckvidden var också betydligt bättre än vad jag förväntade mig.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Detta trådlösa kamerapaket är inhandlat som ett komplement till de redan befintliga kameror jag har från olika tillverkare (D-Link och Hikvision). Anledningen är primärt att det var bökigt att installera en fast kamera vid altandörren på husets baksida (läs få till det snyggt), och i och med att paketet innehåller två kameror så blev det även installation av en kamera vid ytterdörren.
  Själva installationen med app och kameror gjordes på under 10 minuter (hade redan ett mydlink-konto). Installationen av magnetfästena till respektive kamera gick också smidigt. Tog längre tid att fundera och välja ut exakt ställe att sätta upp dem på :-)
  I och med att dessa kameror är batteridrivna så kan de inte kopplas till min befintliga NVR som spelar in kontinuerligt från de övriga sex kamerorna som finns, men det gör inte så mycket eftersom dessa batterikameror primärt är tänkta att användas för att få koll på händelser vid altandörr och ytterdörr.
  Om oönskat besök väl kommit så långt in på tomten så har de andra kamerorna ändå fått med allt fram till den punkten.
  Aktiverade den 12-månaders molnlagring som ingår för upp till fem D-Link kameror/14 dagar och det verkar fungera som det ska så här långt. Har även testat att köra ”egen” molnlagring genom att sätta i ett microSD-kort i basstationen och det fungerade lika bra (bra att ha alternativ om man inte vill använda gratis versionen för 3 kameror/24timmar eller betala för större molnlagring när de 12 månaderna för 5 kameror/14 dagar som ingår passerat).
  Kamerorna sitter uppsatta ca 6-7 meter åt respektive håll från basstationen på utsidan av fasaden (trähus) och de har bra mottagning där. Appen har många möjligheter till inställningar med t.ex automatisering med andra D-Link produkter och schemaläggning. Bildkvaliteten är helt ok både dag och natt, och ljudet som spelas in är också ganska så klart (har relativt tyst miljö runt huset).
  En sak som jag hoppas korrigeras i uppdaterad app är att man kommer direkt till det som blivit inspelat när man trycker på notifiering om rörelse. Som det är nu kommer man direkt till live-vyn och får klicka sig till tidslinjen för att kolla det inspelade materialet.
  Har snabbtestat att köra tvåvägskommunikation och det fungerar även om högtalaren i kameran inte är av största modellen av förklarliga skäl. Batteritiden på kamerorna återstår att se om de håller de ca tre månader som anges vid ”normal användning”. Har varit igång ca 1.5 vecka nu när detta skrivs.
  En sak som skulle varit bra i annat scenario än mitt är om man t.ex. har yngre barn är några extra magnet-fästen för montering på ytterligare ställen för att snabbt kunna flytta och placera kameran där barnen är för tillfället. Nu kan man ju ställa kameran på t.ex. ett hyllplan eller byrå, men för att få till vinkeln hade ett par extra fästen varit trevligt. Sedan finns ju fortfarande magneten på kameran om man har något metalliskt att sätta fast den på.
 • Dålig
  1 år sedan
  Dålig täckning från basstation till kamera, dålig bild, dålig mikrofon och appen är under all kritik. Köp Arlo alla dagar i veckan istället för denna halvfärdiga skräpprodukt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte paketet för 3495:- på kampanj vilket får anses vara ett kap.
  De batteribaserade kamerorna var mycket enkla att installera, hela systemet var igång på mindre än 10 minuter. Har nu haft det igång i ca en vecka och det står fortfarande 100% på batteriet så det är lovande. Bilden är knivskarp och ljudet blir förvånansvärt tydligt även på längre avstånd. Vill man slippa dra kablar och få upp kameror snabbt och enkelt i trädgården så är detta perfekt. Appen som jag även har några andra billigare dlink kameror i fungerar på samma sätt till detta system. Inte så mycket funktioner att ställa in men kanske bra för att undvika att det blir fel när man pillar för mycket...
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan inte förstå hur denna kan marknadsföras som en 1080p kamera. Videon är så kraftigt komprimerad (för att få filerna mindre) att min gamla 720p kamera är skarpare.

  Filmen/fotona ser ganska brusiga ut, men så fort man zoomar in så blir det mycket oskarpt och brusigt, det går absolut inte att tex identifiera någon.

  Sen upplevde jag att appen var ganska seg/buggig. Är dessutom lite skeptisk mot att hub:en delar ut wi-fi till kamerorna, klarar inga direkta avstånd och sänder enbart på 2.4ghz med ”N” standard. Hade varit mycket bättre om kamerorna kopplade upp sig mot ens egna router/ap.

  Lämnade tillbaka kameran samma dag.