Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 42mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Förvänta dig inte att denna ska ha koll på din aktivitet. Jag köpte en 46mm och en 42mm den 27 september med stora problem med stegräknaren och pulsmätaren. Första månaden så hade Samsung aldrig hört talas om om problemet tidigare och efter det så är dom medvetna om att vissa kunder upplever dessa problem!? Hela internet är fullt av användare som upplever dessa problem också, jag vet förvisso inte var Samsung drar gränsen för "vissa kunder" Pulsmätaren verkar funka som den ska om man sitter stilla eller rör sig lite försiktigt i hemmet men rör dig inte utanför hemmet och kör absolut inte bil för då blir det en massa luckor i pulsmätningen. Stegräknaren funkar som den själv vill, ibland har jag 3 steg till jobbet på morgonen och ibland 400. Jag har testat alla tips och trix som finns på nätet (till och med rakat armen under pulsmätaren 😆) Det är samma fenomen på båda modellerna och det är inte bara den svenska marknaden som lider av detta. Samsung är mycket väl medvetna om problemet, dessutom så fanns det även på tidigare modellen s3 som fortfarande inte är åtgärdat. Ångrar att jag inte lämnade tillbaka dom på öppet köp... Otroligt dåligt hanterat av Samsung... Här hemma blir det aldrig mer en Samsung produkt.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Min första smarta klocka, och jag är mycket nöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Första smarta klockan jag ägt, har tidigare tyckt att de varit fula och klumpiga.
  Köpte en Rose Guld men bytte till ett svart läderband och en annan urtavla för att få bort den "feminina" touchen
  Har klockan kopplad till en Galaxy S9

  + Bra batteritid i förhållande till storleken, håller i nästan 3 dagar
  + Snygg och lätt
  + Grym display
  + Har alla funktioner man önskar, väldigt smidigt att betala med Samsung Pay som funkar på de flesta ställen

  - Egentligen inte klockans fel, men 3 som är min operatör har inte stöd för e-SIM vid releasedatum vilket är dåligt då det finns till Apple Watch
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Bästa smarta klockan jag har haft.
 • Usel
  10 mån sedan
  Det här är kanske den svagaste Samsung någonsin har lanserat, om man ska bedöma kvaliteten på de mobiltelefoner som de annars gör (vilket är mycket bra).

  Den positiva:
  - Trevlig skärm
  - Driftsknappar och "krona" fungerar bra
  - Dockningsstation fungerar bra

  Den negativa:
  "Det är girig tjuv, och valet av rem finns inte. Du får ett fullt lager silikonband, kan bara välja färger och storlekar. Var beredd att bli våt under hela broom under träning.
  - Försöker registrera puls om inte remmen är åtdragen för mycket för att vara tillräckligt bekväm
  - Otroligt rörigt OS där apps är indelade i "widgets" som kan användas och så utmärkta appar från tillverkaren finns det mycket bloatware som inte kan tas bort och ligger i en väldigt rörig app meny.
  - Klockans aktuella menyer (dropdown / inställningar / etc) är väldigt rörigt och oövervakliga. Till exempel, att ansluta BT-proppen / headsetet tar mycket tid att komma in, detta är mycket onödigt.
  - Onödiga varningar och några av dem kan inte stängas av.
  - Applikationsområdet är litet mager och består av allt annat än vad du behöver (till exempel "webbläsare", bibelapp, tvivelaktig karta / kompass / barometer, Youtube-spelare för klocka etc.). Stora apputgivare finns knappast, bara av musik är Spotify och det är dåligt underhållet. Den här kan verkligen tacka Samsung för den tid då Tizen driver ingen som inte vill utveckla någonting. Resten är mindre utvecklare / utvecklare som utvecklare, kvalitet och användarvänlighet är då. Resten (och kanske 95% av urvalet) är klockfonter, enligt smak och nöje, men även det finns många dåligt underhållna och med några buggar. De flesta är simulerade mekaniska fronter, jag förstår inte om det är vad du vill köpa en mekanisk klocka. Vissa klockor är så dåliga och äter mycket batteri, de säljs även efter mycket kritik för sådana buggar.
  - Om du använder det för hälsa / motion kan du använda Samsungs egen programvara, men då är du låst till det här. Den delar inte information med Google Fit och liknande.

  Sammantaget är den här tiden 10% fördel och 90% frustration. Till skillnad från mobiltelefoner har Samsung sovit en timme och inte följt med alls.