Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 42mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Positivt överraskad!
  Köpte denna för att testa på Samsung lite efter att ha haft fitbit ionic i två år.
  Äntligen funkar NFC betalningar VARJE GÅNG och inte varannan, var tredje som med fitbit.
  e-sim var ju hur smidigt som helst. Att kunna svara i antingen telefonen, klockan eller handsfree är suveränt. Perfekt att kunna ringa även när telefonen är död.
  Stegräknaren ger väldigt likartade mätningar som jag hade på min fitbit. Pulsmätaren likaså.
  En nackdel är förstås att jag måste ladda den varje kväll. Kanske varannan om jag stänger av always on display och massa annat.
  Det gör ju att jag inte kan använda den för att mäta min sömn som jag varit van med från min fitbit.
  Den sitter mycket bättre på armen än vad min fitbit gjorde också. Och är mycket snyggare.
  Får hoppas den håller längre än min fitbit som föll isär totalt efter två år.
  Jag ger en femma för att den, trots det låga priset, känns så ny, fräsch och kompetent fast det är en två år gammal produkt.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Har använt klockan i drygt ett halvår nu. Så här kommer ett litet omdöme

  Funderar du på LTE 42mm så ta 46mm utan lte istället. Tror du blir mer nöjd. Vad jag vet nu så ångrar jag mig iaf att det inte blev så.

  Plus
  Den är väldigt lätt att använda, senaste mjukvara har sina för och nackdeler. Mycket har förbättrats men det jag stör mig med på är att man kunde stänga av autotracking när du var färdigt med din runda. Nu får du vänta. Både plus och minus.
  Lätt
  Snygg
  Fungerar bra med wearable appen till samsung telefoner, hade nokia innan och då var lite mer knepigare.
  Lättare än man tror att skriva sms, lite pilligt men fungerar helt ok.

  Minus
  Batteritiden för mig är runt 48h med pulsmätaren på 24/7, alltid kopplad till telefonen etc. Har ej på always on displayen. Tar du mätning vart 10min tror jag att du kan komma upp i 72h.
  Pulsmätaren är riktigt värdelös, tappar mätningen när pumpen börja gå över 120slag/min.
  Haft buggar där dels jag får 1000 extra steg bara sådär. Stegen hänger inte med helt och hållet heller.
  Fick en allergisk reaktion från armbandet, löst sig dock med att tvätta det.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Batteriet är för dåligt. Även när du använder minimalt med funktioner så tar batteriet slut på mindre än 36h. Jag har gått tillbaka till min Fitbit.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Förvänta dig inte att denna ska ha koll på din aktivitet. Jag köpte en 46mm och en 42mm den 27 september med stora problem med stegräknaren och pulsmätaren. Första månaden så hade Samsung aldrig hört talas om om problemet tidigare och efter det så är dom medvetna om att vissa kunder upplever dessa problem!? Hela internet är fullt av användare som upplever dessa problem också, jag vet förvisso inte var Samsung drar gränsen för "vissa kunder" Pulsmätaren verkar funka som den ska om man sitter stilla eller rör sig lite försiktigt i hemmet men rör dig inte utanför hemmet och kör absolut inte bil för då blir det en massa luckor i pulsmätningen. Stegräknaren funkar som den själv vill, ibland har jag 3 steg till jobbet på morgonen och ibland 400. Jag har testat alla tips och trix som finns på nätet (till och med rakat armen under pulsmätaren 😆) Det är samma fenomen på båda modellerna och det är inte bara den svenska marknaden som lider av detta. Samsung är mycket väl medvetna om problemet, dessutom så fanns det även på tidigare modellen s3 som fortfarande inte är åtgärdat. Ångrar att jag inte lämnade tillbaka dom på öppet köp... Otroligt dåligt hanterat av Samsung... Här hemma blir det aldrig mer en Samsung produkt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min första smarta klocka, och jag är mycket nöjd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Första smarta klockan jag ägt, har tidigare tyckt att de varit fula och klumpiga.
  Köpte en Rose Guld men bytte till ett svart läderband och en annan urtavla för att få bort den "feminina" touchen
  Har klockan kopplad till en Galaxy S9

  + Bra batteritid i förhållande till storleken, håller i nästan 3 dagar
  + Snygg och lätt
  + Grym display
  + Har alla funktioner man önskar, väldigt smidigt att betala med Samsung Pay som funkar på de flesta ställen

  - Egentligen inte klockans fel, men 3 som är min operatör har inte stöd för e-SIM vid releasedatum vilket är dåligt då det finns till Apple Watch
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bästa smarta klockan jag har haft.
 • Usel
  1 år sedan
  Det här är kanske den svagaste Samsung någonsin har lanserat, om man ska bedöma kvaliteten på de mobiltelefoner som de annars gör (vilket är mycket bra).

  Den positiva:
  - Trevlig skärm
  - Driftsknappar och "krona" fungerar bra
  - Dockningsstation fungerar bra

  Den negativa:
  "Det är girig tjuv, och valet av rem finns inte. Du får ett fullt lager silikonband, kan bara välja färger och storlekar. Var beredd att bli våt under hela broom under träning.
  - Försöker registrera puls om inte remmen är åtdragen för mycket för att vara tillräckligt bekväm
  - Otroligt rörigt OS där apps är indelade i "widgets" som kan användas och så utmärkta appar från tillverkaren finns det mycket bloatware som inte kan tas bort och ligger i en väldigt rörig app meny.
  - Klockans aktuella menyer (dropdown / inställningar / etc) är väldigt rörigt och oövervakliga. Till exempel, att ansluta BT-proppen / headsetet tar mycket tid att komma in, detta är mycket onödigt.
  - Onödiga varningar och några av dem kan inte stängas av.
  - Applikationsområdet är litet mager och består av allt annat än vad du behöver (till exempel "webbläsare", bibelapp, tvivelaktig karta / kompass / barometer, Youtube-spelare för klocka etc.). Stora apputgivare finns knappast, bara av musik är Spotify och det är dåligt underhållet. Den här kan verkligen tacka Samsung för den tid då Tizen driver ingen som inte vill utveckla någonting. Resten är mindre utvecklare / utvecklare som utvecklare, kvalitet och användarvänlighet är då. Resten (och kanske 95% av urvalet) är klockfonter, enligt smak och nöje, men även det finns många dåligt underhållna och med några buggar. De flesta är simulerade mekaniska fronter, jag förstår inte om det är vad du vill köpa en mekanisk klocka. Vissa klockor är så dåliga och äter mycket batteri, de säljs även efter mycket kritik för sådana buggar.
  - Om du använder det för hälsa / motion kan du använda Samsungs egen programvara, men då är du låst till det här. Den delar inte information med Google Fit och liknande.

  Sammantaget är den här tiden 10% fördel och 90% frustration. Till skillnad från mobiltelefoner har Samsung sovit en timme och inte följt med alls.