Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer Huntsman Elite (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Tangentbord (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Grym tangentbord. Min första mekaniska tangentbord och kan därför inte jämföra med likvärdiga produkter. Testade Steelseries Apex Pro snabbt men Huntsman passar mina behov mer.

  Handledsstödet är gudomligt skön att vila sina handleder på. Speciellt för mig som sitter hela dagarna och använder den för att koda. Har musarm och får normalt känningar i ena armen efter längre sessioner med min f.d oergonomiska tangentbord.

  Tangenterna är även dom riktigt härliga. En tillfredsställande upplevelse när man klickar. Har ingen problem med den högre volymen av klickande jämfört med min Apple Magic Keyboard.

  Det enda jag tycker är tråkigt är att den inte är anpassad för Mac. Tydlig Windows fokus på denna men handledsstödet väger upp det så pass mycket för min del så jag ger den ändå en femma.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Det bästa tangentbordet jag ägt! Handledsstödet är nog det skönaste jag har testat, mjukt och bra kvalité. Tycker dom nya brytarna, Razer purple, är mycket skönare och bättre än deras gröna. Haft tangentbordet i ungefär 1,5 år tills jag råka spilla dricka på de.. Var försiktiga! Jag ska köpa ett likadant om det blir rea igen 10/10
 • Dålig
  9 mån sedan
  Tangentbordet är relativt bra och handledsstödet är det bästa, vilket i sig säger en hel del. Tyvärr så spelar det ingen roll hur bra tangentbordet är när Razer är det absolut sämsta företaget att ha och göra med. Tar flera veckor att få svar när man mejlar (man kan inte ringa). Mitt tangentbord kom defekt med hela numpad död och det är köpt via razer hemsida och därav kan jag inte åka in till en butik etc etc. Razer ville att jag skulle skicka in tangentbordet och låta dem kolla på det (skulle ta ca 3 veckor) vilket inte är acceptabelt när man inte har ett andra tangentbord, ska man behöva köpa ett nytt emellan bara för det? En kompis till mig hade liknande problem och logitech skickade FÖRST ut ett ersättningstangentbord och bad honom sedan skicka in sitt egna. Aldrig mer Razer och deras produkter. Kan rekommendera Logitech till alla er som läser detta (när det kommer till alla tillbehör)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Dåliga recensioner är bara ifrån 12 åringar som inte fick tangentborded av sin morsa. Handledsstödet är extremt skönt. Rgb'n är extremt snygg. Razer purple optical switches är ok. 10/10 bästa tangentborded jag någonsin ägt. Finns tangentbord med bättre switches men endå. Det enda dåliga är att min "MULTI-FUNCTION DIGITAL DIAL" Var svår att rulla i början men den funkar nu.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har bara använt den några minuter. Köpte den begagnad på blocket för 1000kr.

  Tankar än så länge: Stabilt tangentbord med mycket RGB-bling, tangenterna klickar mycket. Handledstödet är superbra!

  Kräver 2st USB portar utan att ha någon passthru. En ger ström till tangenter och en ger ström till alla runtom-rgb.