Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Woods SW38FW

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Woods Avfuktare (50)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag har haft avfuktaren SW38FW från Wood's stående i källaren i snart 3 månader och är verkligen helnöjd!

  Jag upplevde min källare som helt okej även innan jag införskaffade avfuktaren men jag blev verkligen förvånad över hur enorm skillnad det blev i luftkvalité efter bara 1-2 dygn. Tvätt man hänger torkar i regel på en natt och det känns aldrig fuktigt/rått i rummen vilket är jätteskönt.

  Fuktreglage finns på den men jag kan även rekommendera att skaffa en timer så kan du köra den på tider du inte är i närheten då den låter en del.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Vi har haft avfuktaren i vår inredda källare i ett par månader nu. Inköptes för att hålla fuktnivån lägre och ta bort dofter. Detta skedde nästan omedelbart vilket var förvånansvärt bra. På nivå 1 går den dessutom rätt tyst och hörs knappt våningen upp, trots att det är en öppen trappa ner. Nöjda!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Vi placerade den i vårt förråd och det blev väldigt snabbt en tydlig förbättring av luftkvaliten. Givetvis hade den gärna fått vara tystare om man fått önska, men den gör sitt jobb och verkar vara väldigt robust byggd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Vi har denna placerad i källaren och inomhusklimatet har förbättrats väsentligt under de månader med hög luftfuktighet. Den används även för att torka tvätt och det gör den väldigt effektivt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket bra luftavfuktare! Ett helt nytt och varmare klimat i källarvåningen!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra avfuktare med bra kapacitet och enkla manuella reglage som behåller inställningarna i händelse av strömavbrott (till skillnad från vissa avfuktare med elektroniska inställningar/display), gör det den ska och det bra, jag är väldigt nöjd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Woods är i mina ögon bäst på marknaden när det gäller avfuktare. Den gör jobbet med bravur och tvätten torkar utan problem över natten samt att hela källaren får ett bättre klimat. Ställ in avfuktaren på önskad nivå och den sköter sig själv. Det enda man behöver göra är att tömma den på vatten, om man inte kopplat den till avloppet vilket fungerar lika bra. Med upp tilll 6 års garanti är det ett tryggt och bra köp.

  Vår gamla Woods från tidigt 2000-tal (arv från förra husägaren) hade slutligen gett upp. Själva avfuktningen fungerade fortfarande men 'fjärrkontrollen' som styrde nivån hade slutat att fungera så det var dags att byta ut den. Den hade tuffat och gått dagligen i 18 år. Kvalitet rätt igenom.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har avfuktaren i bottenplanet på ett souterränghus och den fungerar strålande. Passar även på att torka tvätt. Ska flytta den tillfälligt till garaget. Den borde ju vara bra där när bilen är "blöt" eller full med snöslask, borde minska risken för rost, etc.
  Den håller vad den lovar och inneklimatet blev bättre på en gång.
  Rekommenderar till alla som har fuktproblem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Denna avfuktaren gör verkligen sitt jobb, med sin stora kapacitet att ta stora ytor så tar den hela källaren utan problem. Man känner att det har blivit en helt annan luft i källaren samt att när jag tar den till tvättstugan så torkar tvätten snabbt. Jag som inte trodde vi hade så mycket fukt i källaren när vi har platonmatta runt husgrundet blev klart förvånad när jag tömmer ca 10 liter vatten/dygn. Rekommenderar verkligen denna produkt. Den drar även minimalt med ström vilket gör den till ett stort plus. Även ett stort plus att den här hjul så man lätt kan rulla den.