Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Bravia KD-65AF9

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony TV (214)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Förra året köpte jag Sony AE1 men blev sjukt nyfiken på hur bra bilden igentligen kan bli och om den verkligen kunde bli bättre än förra året, Det märks tydligt att Sonys nya chip är en riktigt arbetshäst, menyerna är rappare och svarstiden är bättre.

  Bild mässing då, Vad kan man förvänta sig av Sonys flaggskepp?

  Bilden är skarp, It pops så att säga, Den nya pixel boost tekniken gör det inte sämre, och här märker man tydligt att det sitter ett nytt chip i som arbetar med bildbehandlingen, Och den sköter jobbet riktigt, riktigt bra,

  Nyhet från förra året är Netflix calibrated mode, Denna funktion gillar jag men funkar bäst med nedsläckt och mörkt i rummet.

  Dosan är lika plastig som den var förra året men det är lite bättre struktur på baksidan som inte gör den lika hal.

  Det som imponerar mest förutom bildkvaliteten är ljudet, Stor ljudbild som känns när man vrider på reglaget.

  Överlag så är tvn värd sina pengar, Sonys bildbehandling är helt klart bäst i klassen och jag är mycket nöjd, Och då var mina förväntningar på master series skyhöga.

  Jag ger den 8.5/10 pga av dosans kvalité, Men det som drar ner mest är den inbyggda chromecasten som fortfarande strular och är lite buggig. Förhoppningsvis löser dom det i framtiden med en uppgradering av mjukvaran.

  Annars är tvn ett givet köp om du inte nöjer dig med annat än det bästa marknaden har att erbjuda.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Hade en oled-TV från LG innan detta köp. Samma panel i båda men stor skillnad i bild. Sony utklassar LG när det gäller bildhantering. Sonys berömda Ultimate-processor gör underverk på alla typer av material. Skalar upp material av lägre kvalitet på ett mycket bra sätt med mindre artefakter samt finare övergångar för färger. Hanterar "near black" scener fantastiskt bra. Mycket bättre än LG. När det gäller rörelsehanteringen hanterar AF9 detta på ett mycket bra sätt. Man får den där filmiska känslan i scener med panoreringar och TV:n hanterar snabba rörelser utan problem. Just nu den bästa TV:n som finns enligt mitt tycke. Möjligtvis skulle Panasonics oled-TV matcha AF9:an, och då främst när det gäller färghanteringen. AF9 kommer att ersättas av AG9 snart, men den kommer att vara mycket dyrare och troligtvis inte så mycket bättre. Mycket nöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt fantastisk TV. Jämförde med LG som de tar paneler från etc etc, men valet föll på Sony. Levererar det där Lilla extra, men det kommer med en prislapp. Men wow, vilken TV.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa oled tv enligt shootout test jämnfört med flaggskepp från andra tillverkare
  Superb bild redan från börjar ur kartongen. Behöver inte kalibrera så mycke.
  Färg och motion och kontrast slår allt.
  Flyter så bra och knivskarp bild även vid snabba rörelse. Netflix calibrated mode passar bäst vid mörk rum.
  Ljudet är riktigt bra för en tv. Som en inbyggt soundbar. Bra tryck när man väljer Movie på ljudläget.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna på Black Friday för 29990. Jag kan inte än annat säga att jag imponeras över bilden. Djup, svärta och färger är otroliga. Något som även slår mig är kvalitén på ljudet. Helt otroligt för en tv. Nästan alla recensioner avslutas med "köp en soundbar". Med denna tv kan du faktiskt skippa det.

  Lutningen som delar alla i två läger gillar jag. Man märker inte att den lutar när man ser på den och tv:n har verkligen ett minimalistiskt utseende. Gillar du inte lutningen så kommer du att gilla ljudet stativet ger! Det gör att alla kommer gilla den trots lutning.

  Nya Android O (8) är grymt mycket bättre än tidigare modeller. Snabbt som WebOs men inte ringt lika snyggt. Jag gillar även att den har en vanlig Chromecast, det funkar alltid med alla program som kan spegla och Casta.

  Fjärrkontrollen är lite tråkig men gör sitt jobb. Men nog kunde de kosta på sig en häftigare till en sån här värsting.

  20181213
  Uppdatering. Jag har fått min tv utbytt då den hängt sig, startar om i tid och otid samt att både volym och Netflix hängt sig. Enda sättet att få bort det är en factory reset.
  Hoppas det inte var ett generellt fel på Android versionen på tv:n.