Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung C32JG50

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Datorskärmar (283)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  + Bra färgåtergivning
  + Enkel meny
  + Bygger inte lika mycket i djup som C32HG70
  + Flimmerfri (vilket inte C32HG70 är)
  + Bättre pris jämfört med andra skärmar tack vare avsaknaden av HDR och Freesync

  - Lite bleed längs undre delen men inget som stör
  - Skulle vara skönt att kunna justera i höjd, får se om det blir ett eftermarknadsstöd i framtiden
  - Samsung har vart långsamma på att få ut skärmen till marknaden. Fick köpa från annat EU-land, dessutom till ett billigare pris.

  Tänk på att använda en 'bra' kabel för att inte tappa signal. DP-kabel följer med men klarar jobbet precis. För användning av HDMI och 1440p/144 Hz, använd anslutning nummer 2.
  C32JG50 resp. C32JG52 är samma skärmar men marknadsförs olika (kontor/game). C32JG51 är en helt annan skärm med 1080p-upplösning.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 mån sedan
  + + + För runt 3000 kr och 1440P upplösning i 32" med 144 Hz är det en bra start redan där. Skärmen är dessutom rätt bra inställd från start förutom på tok för hög ljusstyrka, vilket är lätt att ändra. Helt okej färgåtergivning utan att man kan ändra allt för mycket där.

  - - - Stativet är inte justerbart på något sätt men kan lätt tas lös via två små skruvar. Vesa fästet på skärmen (75x75 mm) kan användas till att sätta dit valfri fot, vilket jag gjort. Skärmen är annars för låg med den medföljande foten.

  Rekommenderas 2019/20 i denna prisklass (ca 3k).
 • Dålig
  11 mån sedan
  Ja var ska man börja?

  Hann inte mer än packa upp den innan jag såg att hela skärmen var spräckt i hörnet så det är bara att reklamera. Stativet var nog det sämsta jag sett, helt i plast och man måste använda skruvmejsel för att dra i skruvarna. Därefter trycker man i stativet i skärmen vilket är omöjligt att ta ur vilket jag fick erfara när man skulle packa ner den igen, slet så hårt att den repade upp hela underarmen.

  Mitt råd, köp inte denna skit. Samsung brukar göra bra grejer men detta var under all kritik. Kan tyvärr inte bedöma kvalitén på bilden då jag inte ens hann starta den men är den i linje med byggkvalitén så lär den inte vara bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För priset riktigt bra- skulle gärna även haft USB Hub samt inbyggda högtalare för då får man betala mer för dom funktionerna - har i allfall hörlurar uttag.
  Att den har dubbla HDMI plus en Displayport ingång är riktigt bra.

  Hade den kostat 5000kr så hade jag bara gett den 4 stjärnor pga foten är väldigt enkel fast utan möjlighet att ställa in höjd eller vinkel. Men skärmen som sådan leverar riktigt bra kvalitet både i film, jobb samt spel och funkar perfekt hos oss.... Jämför med vårat HP skärm på jobbet 1440*3440 34" som har listpris 12000kr och är ingen stor skillnad i kvalitet på en skärm som kostar det tredubbla.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick för mig att en stor skärm var bättre än 2st 24" för produktivitet. Men har nu lärt mig att så inte är fallet. Det är en fin skärm och den levererar en bra bild på 1440. Men det som gjorde att jag lämnade tillbaka den var att skalningen till 1080 blev helt tokig. Jag blev helt trött i ögonen av att titta på det.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med detta köp, införskaffad på Black Friday för 3500:-. För det priset är det full pott i poäng. Jag ville helst ha en monitor med 1440p och 144Hz uppdatering och hade tittat på 27" och de låg på runt 5000:-. Här fick jag vad jag ville och dessutom 32".

  Vad jag uppskattar:
  Väldigt bra färgåtergivning.
  Går att köra 144Hz med 1440p upplösning.
  Bra tillval för inställningar på skärmen
  Den böjda skärmen ger verkligen en något omslutande känsla.

  Vad jag önskat ytterligare:
  Höj- och sänkbar hade varit ypperligt.