Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Motorola Moto G6 Play Dual 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Valde mellan Play och "vanliga" G6. Play har mindre pixeltäthet, men efter att ha läst Trusted reviews omdöme (9 av 10 poäng) så valde jag denna. På vanliga G6:an sticker kameralinsen ut lite, det gör den inte på Play, och så vill jag ha det. Dessutom större batteri i Play.
  Rent androidgränssnitt som jag också uppskattar (när jag kollar med Pixeltelefon så ser det helt lika ut på inställningar). Skön att hålla i handen, allt flyter på bra när man surfar.
  Otroligt prisvärd telefon för under 2.000 kronor. Bonus att Motorola skickar med mobilskal (mjuk plast, genomskinlig). Rekommenderas!
 • Alla omdömen

 • Usel
  3 mån sedan
  Värdelöst skräp efter uppdateringen till Pie som gjort att den låser 3-5 sek flera hundra gånger om dagen. Helt opålitligt företag. Motorola suger
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kom från en föråldrad LG G3 med android 6 till detta med android 8.

  Batterilivslängden är superb 4000mAh. Som ett budgetpaket, här är allt toppkvalitet när det gäller valuta för pengarna.

  Micro usb, inget att exponera på skärmen, högtalaren är på framsidan och använder vanlig högtalare för detta. 3.5mini jack, allt du får inte i premium telefoner som du kanske inte vill ha som i G6 och G6 +. Enligt mina behov är detta det billigaste och bästa av de tre.

  Endast kameran är märkbart dålig. Mycket överexponerade bilder om du inte justerar ljusstyrkan varje gång, helt enkelt inte ett steg i rätt riktning. Skulle nästan tro att det var gjort med syfte att ge telefonen något negativt.

  Andra irritationer är mer OS-relaterade än hårdvara.