Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cleanmate S950

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cleanmate Robotdammsugare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Grym maskin för gamers!
  Japp, gamers.

  När det är dags att fördela vardagsuppgifterna i hemmet - välj dammsugning och moppning! Köp sen en sån här.. När sambon viker tvätt är det bara till att börja spela. Starta dammsugaren, från mancaven/datorn med hjälp av telefonen (Cleanmate-appen). Vi ses på Sanhok! #geek #pubg #görgött
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Hur bra som helst. Riktigt skönt när man har katter och barn att inte behöva stressa upp sig för allt hår och smulor. Den gör verkligen sitt jobb
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  När jag var liten hade jag en leksak, en polisbil, som körde tills den slog i nåt. Då vände den och körde åt ett annat håll, tills den slog i nåt. Så funkar också den här dammsugaren. 2500kr för en leksak som nån satt en dammsugare på. Den är inte smart öht och kan inte lära sig ditt hem, den kör på måfå in i alla dina möbler varje gång. Ända sättet att stoppa den är att lägga en oerhört ful och bred magnetlist på golvet, så har du ömtåliga möbler måste du lägga ut den listen varje gång.

  Den tror att solljus är en avsats och backar direkt, vilket innebär att den knappt kan användas alls på soliga dagar. Den fastnar ofta och gärna på dörrmattan och är exceptionellt bra på att rota fram kablar man trodde man dragit utom räckhåll. Sen virar den in sig i dem tills den stryper sig själv. Ingen funktion som fattar att den ska sluta innan den är helt fastsurrad.

  Den har *aldrig* städat hela min lägenhet. Den loggar hur många kvadratmeter den städat varje gång och den når som max ca 45. Min lgh är 70...

  Dammbehållaren är dumt designad och omöjlig att tömma utan att det yr damm överallt. Gångjärnen är i plast och ett av dem hade bara gått sönder en dag när jag öppnade den.

  Våtmoppen är mer av en gimmick. Den gör inte så mycket skillnad och känner inte av mattor så du måste plocka undan varenda en.

  Lägg några tusenlappar till och köp en maskin som faktiskt är smart. Detta är en leksak.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mycket effektiv! Fastnar ganska lätt dock, och dog helt utan anledning mitt i köket en gång.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  När jag köpte denna upptäckte jag att jag hade högre krav på min robot än vad denna kunde ge.

  Tänker att detta är dammsugaren för dig om du
  *har ett våningsplan och låter den gå nästan varje dag överallt
  *inte är intresserad av zonstädning eller att fixa med en app (då använder du bara fjärrkontrollen)

  Bra:
  + Städkvalitet okej, den suger upp smuts bra
  + Låg ljudnivå
  + Fungerar lika bra utan app som med

  Mindre bra:
  - Väldigt godtycklig städning även när den får gå kontinuerligt: Går till vissa platser 3-4 gånger och till andra utrymmen inte alls. Har inte att göra med trösklar eller hinder.
  - När den stannat för felmeddelande, typ trasslat in sig i sladdar, så börjar den om städningen helt och minns inte var den slutade.
  - Pausfunktionen fungerar endast en kort stund. Man kan tex inte pausa för middag, då stänger den av sig och sedan måste den börja om städningen, dvs minns inte var den redan städat
  - Appen tillför inget mervärde. Går ej att spara kartor eller definiera rum
  - Tappar ofta kontakt med nätverket, dvs kopplingen till appen

  Endast testat autoläget och ej provat moppfunktionen. Bytte den mot en mer avancerad modell av annat märke.
 • Dålig
  6 mån sedan
  After 10 month, the robot started to be stupid and stuck near the wall.
  The application on the phone never connects with the robot and always write server not available.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag är jättenöjd med min dammsugare.. Perfekt att den dammsuger o moppar golv medans jag gör annat..
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Superbra dammsugare som verkligen gör rent och funkar fint. Den går även över mindre trösklar och mattor. Funkar fint att skura golvet också.

  Bästa köpet!
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Bästa presenten, possitivt överraskad över resultatet. Rent och snyggt runt om i alla hörn den kommer åt. Ju fler öppna ytor den har desto bättre resultat, även dörrmattan ser bra ut. Hade önskat en ngt mer utförlig instruktionsbok. Riktigt nöjd!
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Nöjd med denna dammsugaren! Överraskade mig och tog sig över trösklar som var 15 mm, de trodde jag inte! Dammsög ullmatta utan problem. Tyckte den var lite svår i början, men nu går de bättre. Den har dock, ibland lite problem att detektera magnetremsan och kan tar sig över ändå? Älskar älskar älskar moppfunktionen! Klarar ej av att varken dammsuga eller moppa just nu så för mig är den perfekt!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Väldigt nöjd med denna dammsugare med tanke på prisklass. Tar upp mer damm och skräp än vår vanliga dammsugare, tyst och mopp funktionen lämnar en fräsch känsla.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Är väldigt nöjd med denna dammsugare! Det blir rent och snyggt. DOCK så är den väldigt ljuskänslig, när solen ligger på mot golvet så börjar dammsugaren att backa som om att det är något i vägen. annars super!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Vi är så nöjda med dammsugaren! Jättelätt att installera och den tar sig över våra mattor och våra lite ojämna trösklar. Super+ med mopp funktionen!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Detta är en instegsmodell enligt mitt tycke. Den rör sig mer slumpmässigt och kräver lång tids städning för att täcka alla golvytor. Den tappar ofta bort vart den var under städningen, och börjar då helt sonika om på nytt. Oftast tappar den bort sig någon/några gånger per städning, vilket resulterar i att den städar tills batteriet är lågt, då den ger sig av till laddstationen. Det blir i och för sig rent, men den kunde ha ett effektivare städmönster. Jag har efter 1 månads dagligt användande har den börjat ge felmeddelande o att rullborsten är överbelastad. Trots att jag gjort rent den enligt konstens alla regler fortsätter den att stanna några gånger per städning på grund av det. Jag kommer att skicka in den för garantireparation, men hittills kan jag inte rekommendera den. Jag kommer att byta ut den mot en dyrare/bättre modell när jag får tillfälle.

  Uppdatering 2020-05-07
  Nu har den varit inne på garantirep 2 gånger inom loppet av någon månad. Fick hem den för två dagar sedan och nu är den trasig igen. Riktig skräpprodukt. Sänker mitt omdöme.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En superbra produkt, sparar både tid och min rygg. Hinner hålla huset dammfritt jämt nu. Dammsuger effektivt men har något kort laddning. Det enda negativa är att katt- och hundhåren fastnar hårt i borstarna och är svåra att dra bort.
  Utmärkt hjälpreda för oss som inte gillar att dammsuga!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fungerar suveränt lätt att installera och blir rent och snyggt + för mopp funktionen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätt att använda kanonbra 😃
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kanonbra! Blir så rent!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Superbra, Underlättar vardagen men det gäller att ta bort alla sladdar.....
 • Perfekt
  1 år sedan
  Superdamsugare!
  Perfekt till ett hem med både småbarn och djur och för en som tycker de är super tråkigt att dammsuga!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Det är perfekt att kunna ställa in timern och köra dammsugningen innan man kommer hem från arbetet. Det blir rent och snyggt tills man kommer hem. Jättenöjd med resultatet. En liten nackdel är att den ibland fastnar uppe på vår lite tjockare matta och inte tar sig därifrån.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Super nöjd med denna robotdammsugare! Perfekt att ha när städningen kommer i sista hand pga barn och pendlling till jobbet mm.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Helt fantastisk produkt!

  För oss som har katter och hund hemma så gör denna att vi sparar fantastiskt mycket tid.
  Den extraknäcker också som väckarklocka hos oss då vi ställer timern på att köra igång när vi ska upp. Full pott!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Denna maskinen är den bästa robotdammsugaren jag stött på!
  Rekommenderar verkligen till den som vill ha tid för annat medans denna sköter dammsugningen på egenhand!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Snabb leverans och suverän produkt.