Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Deco P7 Whole-Home WiFi Router (3-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Routrar (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Yes! Perfekt wifi i källaren, trädgården och i extrahuset på gården. Riktigt trevlig app
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fungerat mycket bra för mig! Kan mycket väl tänka mig att de fungerar bättre eller sämre beroende på boendetyp då kontakten mellan noderna är över elnätet. Mycket bra mobilapp som är ett stort plus. Lätta att installera, bra hastighet och bra täckning!
 • Bra
  6 mån sedan
  Bytte ut Asus Lyran jag provade mot denna. Betydligt stabilare än Lyran där puckarna åkte jojo upp och ner ständigt samt valde att ansluta mot puck med sämst mottagning när den rebootat. Inte så intelligent. Däremot är tp-links app (finns bara app, inget web interface) alldeles för simpel. Skulle nästan sträcka mig till dålig. Eftersom denna har powerline så hade det ju varit bra om tp-links tpPLC hade fungerat också här som för deras andra powerline produkter. Nu har du ingen aning om ifall den använder powerline eller inte och isåfall vilken hastighet som powerline ger. Oavsett så bestämde jag mig för att behålla. I köket har jag stoppat in en puck i brödskåpet, inte optimalt kanske men då behöver jag inte ha den framme då det inte fanns någon naturlig plats för den. Täckning, hastighet och överflyttning mellan rum å våningar fungerar bra. Hyfsat stabil även om man ibland ser att en puck lyser rött pga omstart. Förvänta dig dock inte att kunna se i appen vad som hänt, 0 loggfiler och 0 info. Antingen fungerar allt eller inte. Det är allt du vet. Du får ganska meningslösa månadsrapporter. 1 hot avvärjt kan det stå men inte vad för hot eller var det kom ifrån. Du kan heller inte ta ut rapporter när du vill. Men jag gillar powerline delen som nästan är ett måste i vårt hus och unikt för P7 och så länge allt fungerar så må det vara hänt med dom undermåliga administrations möjligheterna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Blev rekommenderad att införskaffa TP-Link DECO P7 när det kom till morsans tegel och stenkåk. Då fibern drogs in mitt i kåken hamnade routern precis bredvid murstocken och flera stenväggar som störde ut Wi-Fi-signalen. Men med de 3 puckarna har vi nu full mottagning både i trädgården men även på verandan där morsan verkligen saknade den. Aldrig har jag varit med om något så enkelt att koppla in. Allt som krävdes var att ladda hem appen plugga in sladden i routern och följa instruktionerna.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Installationen enkel och smidig med deras app, dock måste man regga ett konto som känns ganska onödigt.
  3-år antivirus ingår (har inte testat).
  Kör på 18 Mbit/s adsl nu och det går i full fart (konstigt vore väl annars).
  Kanon med att köra via elnätet oxå för lite längre sträckor, 1 Kommer monteras i garaget en bit bort och utanför WIFI räckvidden.

  - Kan inte hängas på väggen.
  Kontakterna lite stora och ta plats men det är så med AV pluggarna och bara att leva med.
  På tisdag installeras fiber och då får dom bekänna färg i 500 Mbit/s.