Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG ThinQ WK7

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Mobilhögtalare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Då tanken den ska följa med på semester skulle det vara med bra högtalare.
  Priset på denna pjäs ligger dock väl tokigt i detta landet, så tittade utanför landet.
  Fick tag på en ny för 70 Pund.
  Nu är den hemma.
  En rejäl pjäs, och hittades snabbt och enkelt via GH appen,
  Lite snurrigt att den ville ha den som både högtalare och GH men fick till det tillslut.

  Vad gäller ljudet så är det utan tvekan lätt fylla ett större rum. Och den spelar mkt. bra. Har många andra högtalare hemma så för dom pengarna är den ett fynd!
  Fördel inga stanbylampor som lyser, den dämpar musiken för att höra när man pratar med den.
  Man kan stänga av lyssningsläget med ett knapptryck, samt sköta nästa låt mm direkt högtalaren.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fortfarande en märkligt hög prisbild på den här produkten i Sverige. I EU kostar den nu (190829) nedåt EUR 80, och i England runt GBP 70. Här i Sverige runt 1500-2000 kr.

  Rätt pris är under 1000-lappen. För under 1000 kan jag leva med LG WK7's dåliga känslighet på mikrofonerna (Google Home i ett annat rum svarar före WK7), eller dess känslighet för placering (ljudet riktat och placeringen kritisk), då man i gengäld får ett bättre ljud (i mina ögon, några har anmärkt på klarheten etc), med mer bas etc. Att ge uppåt 2000 kr för den här prestandan, -inte en chans.

  Genom prissättningen har svenska LG marknadspositionerat LG WK7 på en plats där den helt enkelt inte hör hemma, därav det låga betyget, vilket gäller här i Sverige. För prisbilden under 1000 kr får WK7 sådär 6-7 av 10, men det gäller som sagt inte här...

  Vill du ha en LG WK7, köp den till rätt pris så blir du troligen nöjd. Funderar du på en "2000"-kronorshögtalare -kika vidare innan du köper.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra ljud på lägre volymer. Fin bas och klart ljud.
  Jag hade dock problem med volymen när man lyssnade på en låt med lite tyngre bas. I samband med att basen kom så var det som att högtalaren sänkte volymen några steg, för att sen höja igen när det blev mindre bas i låten.

  Det kan vara jag som fick tag på ett sämre exemplar, men jag returnerade denna och letar efter annan liknande högtalare istället.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + Kan spela högt.
  + Ljudkvaliteten är bättre än de flesta smart speakers i denna prisklass.
  - Ingen EQ.
  - Verkar inte få uppdateringar lika snabbt som googles egna högtalare.

  När jag köpte den (April 2018) hade den ganska dålig hörsel och mina google home minis i andra rum hörde bättre fastän jag stod bredvid denna.

  Detta problemet är dock löst nu och den hör mig bra även om jag är i ett annat rum.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Överlägset ljud men multiroom vill inte fungera tillsammans med mina Google home. Går att lägga till i en grupp men säger att det avbryts för att kontot används på en annan enhet när jag ändrar till gruppen. Flera Google home fungerar utan problem. Kan lika gärna vara jag som missförstått hur det fungerar men manualen var inte så innehållsrik... Sen att mina Google home i sovrummet och vardagsrummet svarar istället för denna som står i köket även när jag står precis framför denna får mig att tro att mikrofonen i denna är ganska mycket sämre.

  Bytte till en Google home till... Sätter "mycket bra" som betyg ändå pga ljudet och om man bara kör med sådana här så fungerar den kanske bättre.