Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Svive Triton TKL Red (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Svive Tangentbord (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  Trasig från början. Mellanslagstangenten fungerar inte. Hur det lyckats passera fabrikens kvalitetsgranskning är för mig ett mysterium. Misstag av mig att inte hålla mig till mer kända märken.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Efter att ha provat en hel del tangentbord varav Logitech G512 var ett av dom, så har jag nu hittat ett vettigt tangentbord.
  Jag hade 2 kriterier när jag letade och de var:
  1. Inte se ut som något en 12 åring drömmer om.
  2. Inte kosta över 1300kr då jag vill kunna slå sönder de efter 1 år.

  Blev besviken på många tillverkare för antingen kostar de långt över 1000kr eller så ser de ut att kunna flyga. Jag köpe detta för 500-600kr på rea hos komplett och blev väldigt nöjd. Rgb struntar jag i, dock så finns där väldigt många val/inställningar på detta. De känns stabilt och ser bra ut, de låter inte mycket och switcharna går fint. De enda jag fattas på detta tangentbord är Usb hub eller 3.5mm uttag, men till detta priset så känns de som något jag kan klara mig utan. (Anledning att köpa trådlöst headset).
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna under rea hos Komplett för 549kr. Jag hade inte betalat mer än så för detta tangentbord. För ca 700-800kr kan man köpa t.ex MasterKeys Pro M, som jag också äger och har riktiga MX Cherry brytare om man vill ha ett kompakt tbord.

  För 550kr är det riktigt prisvärt och bra som ett mekaniskt tangentbord med RGB som går att kontrollera något sådär halv-bra. Man är inte tvingad att använda RGB-spya färgen.

  Brytarna är gjorda av TTC och jag måste säga att dom är väldigt sköna att använda. Jag har satt på transparenta Oringar på mina tangenter för att minska ljudnivån men den är väldigt låg för att vara från mekaniska brytare redan från början. Dessa är såklart linjära brytare (Namnet Red, tyder på det).

  RGBn har ingen mjukvara utan det är förinställda funktioner i tangentbordet som gäller.
  Inställningarna som finns är följande:
  Färger:
  Röd, Turkos, Vit, Grön, Gul och Blå (endast i PC Mode, mer om det sen).

  Förprogrammerade ljus-shower som finns till varje ovanstående färg:
  Statiskt, "Breathing", "Reactive 1" (Knappen du trycker på lyses upp i ca 2 sekunder), "Reactive 2" (Hela tbordet lyser gradvis upp ifrån tangenten du trycker på), "Color Shift" (bläddrar mellan alla ovanstående färger), RGB-Puke (Regnbågsmönster som bläddrar åt höger) och slutligen ett program där WASD är upplyst i gult och 1 - 6, TAB, Q, E, R, Shift, B, CTRL och ALT upplyst i blått (resten är släckta).

  Nu till en stor nackdel med dessa tangentbord:
  Tangentbordet har två olika lägen, PC Mode och Gaming Mode.
  Skillnaden mellan dessa är att PC Mode är Alltid BLÅ, eller någon av de förprogrammerade ljusshowerna.

  Gaming Mode går automatiskt igång ifall du väljer någon av de andra färgerna, som vit, tex. Detta stänger av Windows knappen.

  Jag vill använda Statisk vit färg på mitt tbord, men på grund av detta kan jag aldrig använda windows knappen då den endast är på i PC Mode som endast stödjer Blått statiskt ljus.