Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington Advanced Colour Protect S8605

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Locktång & plattång (99)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag testat den här plattången. Supersmidig med flera olika temperaturinställningar och den blir varm på nolltid. Det är enkelt att komma åt alla partier och funkar även bra att göra lockar med. Den kommer också med en liten väska som är perfekt att använda både som förvaring hemma eller när man ska resa.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa den här fantastiska plattången. Plattången är otroligt lätt att hålla i vilket tillskillnad från andra hårredskap är otroligt bra. Det är lätt att platta håret, men också att locka håret med denna plattång, då den är så lätt att hålla i samt jobba med. I beskrivningen står det att plattången värms upp på ca 15 sekunder, vilket inte är en underdrift. Jag har aldrig tidigare använt en sådan snabb plattång, vilket för mig är en av det viktigaste sakerna att ha i åtanke när man ska köpa ett hårredskap. Plattången är otroligt lätt att använda, samt att justera värmen på. Enligt mig är detta den bästa plattången jag provat, och jag rekommenderar varmt denna plattång.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington fick jag testa denna plattång. Första intrycket är att det är en nätt och smidig plattång. Den kommer åt partier i håret som annars kan vara lite svåra att platta, t.ex bebishår eller håret i nacken. Resultatet blir ett mjukt plattat hår där man fortfarande har kvar sitt egna svall. Ett annat stort plus är att du kan platta större partier med hår och fortfarande få samma resultat och inte behöva tänka på att dela upp det i massa sektioner. Håret höll sig platt hela dagen och lät inte ens egna lockar tränga fram. Även att göra lockar med plattången går utmärkt och ger ett toppen resultat.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna. Det första jag tänkte på var designen – snygg och lyxig. Det andra var att den blev varm otroligt fort – passar perfekt för stressiga dagar. Sen medföljer även en väska som man kan lägga ner den i på språng. Och det tredje jag tänkte på var att den var otroligt smidig att jobba med – både för lockigt och plattat hår. Den får en 4, då jag upplevde att den blev varm utvändigt under stylingen,
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna plattång. Min första tanke var att den är väldigt lätt och smidig. Den kommer åt bebishåren jättebra, och med den lilla väskan man får med så kan man utan problem resa med den då den är så smidig. Den gör håret glansigt och lent, och det går snabbt att komma upp i högsta värmen. Nackdelen med att den blir så varm, men är så liten är att själva handtaget också blir lite varmt. Så de kan vara lite störande. Men overall är det en riktigt bra och smidig plattång!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En plattång som inte bara lämnar håret rakt och fint utan också med ett glow. Man får en glans och håret känns inte alls sådär torrt och tråkigt som det annars kan göra när man plattar det. Den värms även upp superfort och fungerar utmärkt att göra lockar med om man vill det!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med remington har jag testat denna grymma plattång. Sååå bra att den sliter mindre på håret för mig med blekt blonda hår med hjälp av knappen som reglerar värmen så håret ej skadas! 10/10! Den blir varm på några sekunder!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått chansen och möjligheten att testa denna plattång - Vilken unik sådan!
  Det första jag tänkte på när jag höll den i handen var wow vad lätt den är. Den är extremt liten i handen men å så powerful!
  Jag tror att själva plattorna är längre än vanligt, vilket jag upplevde var den andra fördelen med plattången, just för att en då kan ta större slingor.
  Detta kom även att bli en negativ faktor, eftersom att plattången är så lätt och tunn- går värmen igenom direkt och plattången blir varm att hålla i.

  Jag upplevde att håret blev glansigare än vanligt OCH själva plattningen höll längre. I vanliga fall behöver jag påbättra dagen efter men nej nej, spikrakt i flera dagar!
  Testade även att locka med den och tycker den gav en supernaturlig look i lockarna!
  Enkla knappar att förstå och simpel design. Gillar låsknappen och att man får med en necessär till för att förvara plattången i!

  Plattången är supergrym, det som drar ner betyget från en full pott är just att den blev varm att hålla i, men det är nog också en vanesak, man kan ju hålla längre ner på plattången såklart :)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa den här plattången. Jag har väldigt lockigt hår som vanligtvis är väldigt svårt att få rakt men den här plattången klarade det galant! Kort uppvärmningstid och håret känns mjukt och lent efter användning. Enda jag kunde önskat är att själva värmeplattorna var lite större men utöver det älskar jag den!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna plattång. Den är väldigt lätt och smidig i handen, då den känns mindre och lättare att hålla i än många andra plattänger. Stort plus för den korta uppvärmningstiden!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna otroliga plattång. Den är väldigt stilren och snygg, värms upp otroligt fort och var lätt i handen. Jag har provat en del plattänger då jag har väldigt tjockt lockigt, hår som jag brukar platta vardagligen och denna är bland de bästa jag provat. Då jag plattar mitt hår så pass ofta så uppskattar jag om det går fort samt om jag slipper dra plattången över samma slinga flera gånger då mitt hår slits väldigt fort av det men det behövs inte med denna plattången. Jag behövde bara dra en gång och sen var mitt lockiga hår rakt, helt fantastiskt. Man kan också reglera värmen vilket jag gillar. Rekommenderas varmt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa den här plattången. Den är verkligen lätt och smidigt samt att den värms upp på nolltid. Mitt tunna hår blir snabbt platt och fint. Jag brukar också locka håret med plattång vilket denna också fungerade bra till, det gled lite trögt men resultatet blev jättefint. Om den skyddar hårfärg vet jag inte eftersom jag inte har färgat hår. Men oavsett är jag mycket nöjd, som sagt en väldigt smidig plattång. Dessutom kommer den med en liten väska!