Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 5567 Nordica Duo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Ladyshave & epilator (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Den gör ett bra jobb med rakhuvudet men epilatorn är lite svår att få rätt vinkel på och har man inte exakt rätt vinkel så gör det ont! Lätt hanterlig och lätt att hålla ren.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag hade inte jättehöga förväntningar på denna produkt då jag använt epileringsmaskiner tidigare men tyckt att det gör alldeles för ont. Men denna gjorde inte så farligt ont och resultatet blev lena ben. Ett plus är att man kan välja om man vill använda rakhucidet eller epileringshuvudet och variera mellan dessa. Den är enkel att använda utan massa onödiga finesser. En utmärkt produkt i förhållande till priset.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Så bra som man kan tänkas ,vist lite stick när man använder epileringshuvudet men inte så farligt . Bra att man både kan raka och epilera. Lite tveksam att använda för jag har psoriasis, men fungerade så bra även på ställen där det var skrovligt, använde epileringshuvud . Aldrig haft så fina ben efter jag fått psoriasis. Så jag är väldigt nöjd.lätt att göra ren.
  Vist allt är inte så bra finns ett stort minus faktiskt ingen liten bag att ha delarna i.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Eftersom jag var less på hyvlar och är för feg för epilator tänkte jag att den här passade mig. Men jag har kanske extra känslig hud för jag tycker det raspar huden. Det syns absolut inget men det känns när jag rakar mig.
  Jag tycker heller inte att själva rakhuvudet tar ordentligt utan jag får använda mig av trimkammarna, eller vad det kan heta. Jag är inte helt nöjd med rakningen.
  Lovar dock att använda själva epilatorn också och återkomma med recension då.

  Dock är den smidig att använda. Ligger bra i handen och har toppenbra batteritid. Snygg är den också och lätt att förstå sig på.
  I det stora hela är det en ganska bra produkt för jag tro att det största problemet ligger hos mig själv. Jag är ju trots allt inte van att använda maskin när jag rakar mig.
 • Bra
  1 år sedan
  Vad var mina förväntningar och uppfyllde produkten dem?
  Mina förväntningar med produkten var inte allt för höga, jag har testat flera trimmers men aldrig varit riktigt nöjd. Däremot så förväntade jag mig att den skulle trimma nära och utan att 'nypas'.

  Hur använde jag produkten mest?
  Jag använder produkten för att raka benen, bikinilinjen och under armarna.

  Vad tycker jag om designen?
  Designen är enkel och snygg - lätt bara en knapp/spak.

  Är den enkel att använda?
  Mycket!

  Vilka egenskaper tycker jag mycket om, vilka tycker jag mindre om?
  Jag gillar att den rakar så nära huden, samtidigt är jag SÅ förvirrad kring om den är vattentät elelr ej - jag har inte vågat använda den i duschen - men det står att den kan användas på 'blöt hud'? hade kunnat vara mkt tydligare här.

  Skulle jag rekommendera den här produkten till min familj och vänner?
  Absolut!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Detta är enkelt om du letar efter en billig men bra epilator. Sliter med något och är mycket obehag, men kan ha något att göra med mig. Rakapparaten är en favorit. Lätt att rengöra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd, letade efter en shawer som var bra, trådlös, bra grepp, lätt att rengöra plus till ett bra pris, den här har allt! Rekommenderas varmt
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Det här är helt bra om du letar efter en billig men bra epilator. Kände lite, men får jobbet gjort. Rakaren tar håret som epilatorn inte tar med, så ett plus får du 2-i-1.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ladyshaveren gjorde ett mycket anständigt jobb på benen, men inte lika nära och jämn rakning som när man använde en bra rakhyvel. Det är praktiskt och tar inte mycket utrymme i toaletten. Epilatorhuvudet som följdes med testades. Har aldrig provat epilatorn förut och slog snabbt fram att det inte finns något för mig, det var inte värt smärtan.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Lätt att använda och mild mot huden. Stor plus att det kan användas både inom och utanför duschen. Skärbladet är ganska skarpt så det blir mycket snäv rakning. Liten och netto så att du kan ta det överallt :-) Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Batteriet varar länge, vilket innebär att man kan använda den där den passar, lätt att bära i påsen och tycker om att det är smärtfritt. Andra epilatorer jag har försökt är otroligt dåliga, men den här är väldigt bra. Otroligt nöjd så långt och ser fram emot att testa
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Denna rakapparat har bra batterikapacitet och låter den användas fritt och bekvämt utan att ansluta till ström. Lätt att ta en promenad och lätt att ta upp under armhålorna när det behövs. Smärtfri rakning. Har också provat epilatorhuvudet, men trodde inte att det var så effektivt, helt enkelt för att jag har fin och spridd hårväxt och det verkar som att det tog för mycket tid.