Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips FC8781

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har i många år letat efter en dammsugare som tar både katthår och småstenarna från deras låda. Munstyckena på tidigare modeller har inte varit bra. Men denna är GULD! Den tar även de minsta partiklarna i hörnen och detta utan att suga fast i parketten så man blir irriterad. Lång sladd också som når i hela lägenheten. Mycket bra!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Jag stör mig ofta på hur mycket dammsugare låter därför var jag väldigt nyfiken på den här och den var absolut tystare än vad de brukar vara, även om jag kanske hade önskat ännu mindre ljud. Sjukt bra dammsugare och extremt lätt, man behöver knappt dra i den för att den ska följa med. Bra med tillbehör och lätt att komma åt alla ytor. Det enda negativa jag skulle komma på skulle väl vara färgen, ser lite smått plastig ut kanske, men det är egentligen bara petitess i sammanhanget. Rekommenderar!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Jag har testat dammsugaren i lite mer än en månad och är supernöjd. Bra att man kan reglera effekten och därmed kunna dammsuga även när barnen sover etc utan att störa dem! Bra med infälld borste i skaftet! Lätt att dra runt i bostaden trots att det år en rejäl dammsugare. Bra med superlång sladd. Enda minuset är jag saknar förvaring inuti dammsugaren till tillbehören.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Otroligt nöjd med denna dammsugare. För mig är det absolut bästa att den är tyst, ofta när man städar vill man lyssna på musuk eller kanske en pod och I vanliga fall måste man pausa men det behöver man inte med denna dammsugare vilket är ett riktigt plus. Den kommer med bra munstycken och är lätt och smidig att använda, speciellt till min lilla lägenhet.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Är riktigt nöjd över min nya damssugare från Philips, mycket mer tystlåten än min äldre variant. Älskar färgen och alla olika tillbehör som följde med som underlättar dammsugningen för olika typer av ytor.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Har haft produkten i en månad och är rätt nöjd. Den är liten, smidig, lång sladd och bra sugförmåga. När jag fick produkten förväntade jag mig att den skulle vara rätt tyst men den var den inte när jag startade utan behöver sänka sugeffekten till lågt för att få den bli tyst. Jag trodde då att den skulle inte ha någon bra sugeffekt men den hade förvånansvärt bra. Jag är nöjd och rekommenderar produkten.
  Det som jag saknade var förvaring till tillbehören.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Tyst och effektiv dammsugare där man kan ställa in önskad sugeffekt. Stora hjul, lång sladd samt bra handtag på dammsugaren underlättar hanteringen. Det finns även en extra borste på skaftet som gör städningen smidig. Smidigt med extra munstycken för olika användningsområden. Tycker att det vanliga munstycket för golv/matta är aningens klumpigt. Hemmet känns dock verkligen rent efter användandet.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Mycket effektiv dammsugare! Relativt tystlåten och har ett smart skaft med borste. Minus är att dammsugaren är stor och det är svårt att fästa skaftet på baksidan av maskinen.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En fantastisk dammsugare som verkligen suger upp allt skräp och damm. Den har ett tyst läge där den knappt hörs om man som jag bor i lägenhet och vill tänka på grannarna eller städa när barnen sover. Dammsugaren känns väl genomtänkt och är lätthanterlig. Kan varmt rekommendera denna, den slår min gamla med hästlängder!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En dammsugare som verkligen lever upp till sitt yrke. Lätt och smidig att hantera, inte en massa krångel under användning utan enkelt att manövrera den under tiden. Ett stort plus är att den inte repar parketten utan kan föra den smidigt fram och tillbaka. Ett annat plus är borsten som sitter på munstycket, enkelt och snabbt att använda vid behov, inget man behöver leta fram utan finns lättillgängligt.
  Gillar den långa sladden, på så sätt slapp jag byta eluttag under städningen.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En dammsugare som äntligen får mitt golv att bli rent efter man dammsugit samt att den inte repar parketten. Gillar skarpt hur tyst den är och suger bra. En stor fördel är den långa sladden då jag slipper dra ut när jag går vidare i lägenheten och dammsuger. Är lätt och smidig att dra med. Gillar även borsten som sitter fast på munstycket, så man slipper leta fram de.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Dels så är sladden sjukt lång vilket verkligen är ett plus, nu behöver jag inte gå från rum till rum bara för att dra ut och in sladden i nytt eluttag, sen är den så tyst så du kan prata i telefon medans du dammsugare och när har det någonsin hänt innan?! Det enda minus är att stålskaftet är rätt tungt och jag är rätt klumpig så får du den på foten är det allt annat än skönt.. Den är väldigt lätt att få in i hörn och svänga med, tycker endå det är en riktig bra dammsugare särskilt för er som har lätt väckta barn, du kan dammsuga under dom och de kommer inte ens höra den!
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Bra dammsugare med drag i!
  Den är relativt tyst och suger upp bra.
  Fungerar bra på både lister, golv, bakom element och på möbler så som soffan. Bra borste på munstycket och suger upp små korn och damm bra.
  Minus är den fula röda färgen. Hade föredragit en vit.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Smidig, tyst och med många bra funktioner.
  Har gammalt trägolv hemma som ett av munstycket passar väldigt bra på. Extra plus till munstycket som sitter fast på röret, använder den till alla lister och socklar.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Lätt och smidig dammsugare. Gillar framförallt att den lilla borsten sitter fast så den är lättillgänglig. De dessa brukar vara lösa så man får byta och då hamnar den oftast bara i städskrubben och används inte.