Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony CyberShot DSC-RX100 V-a

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Kompaktkameror (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köpte denna efter viss tvekan denna kamera - kände mig lite osäker på bild/filmkvalitet, zoomomfång mm, men kan efter en veckas fjällvandring och ytterligare några resor bara konstatera att det är en fantastisk liten sak! Den levererar fina skarpa bilder i alla situationer jag testat hittills, med bra automatikprogram och möjligheter att vara kreativ när man vill.
  Möjligheterna att ställa in olika saker manuellt är i mina ögon fler än jag trott jag kunde behöva - det tar nog lite tid att lära sig utnyttja alla finesser. Jag uppskattar särskilt det ljusstarka objektivet och det inbyggda ND-filtret.
  Kameran är liten och lätt och får gärna hänga med i ryggsäcken även till vardags. Skaffade även en beredskapsväska vilket gör den lite bekvämare att hålla i.
  Det jag haft lite problem med var kopplingen till mobilen. Kameran saknar inbyggd GPS (kanske för att det drar mycket batteri?) och det är tänkt att man ska koppla den till mobilen för att få med positionsdata. Men denna modell har heller inte Bluetooth, vilket verkar göra detta ganska hopplöst. Använde en GPS-tracker i mobilen istället.
  Det går att överföra bilder till mobiltelefonen via WiFi men ärligt talat funkar det inget vidare - ibland inte alls. En pekskärm hade väl också varit fint - men jag börjar lära mig rätt bra att ratta runt i gränssnittet med hjälp av knapparna på kameran så det funkar väl hjälpligt.
  Zoomen kunde fått vara något längre men det visste jag ju när jag köpte kameran - prioriterar hellre ljusstyrka och skärpa.
  Uppdatering juli 2020:
  Fortfarande helnöjd med denna kamera efter ett år - tror inte man får bättre bildkvalitet än så här i en så liten kamera.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Bra kompaktkamera men VR funktionen klart sämre än Canon kompakt så bra ljus eller stativ för ok foto