Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Senseo Switch 3in1 HD6597

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Kaffebryggare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Kaffemaskinen är snygg och ser ut och är mycket praktisk i bruk. Kaffet smakar bra och alla i hemmet är mycket nöjda.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket nöjd! Supert att det är 3-i-1. Tar lite utrymme, bra kaffe!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Gillar att man kan välja mellan att använda kuddar och dra. Lite buller och roligt på behandla. Ok design. Lätt att använda
 • Perfekt
  1 år sedan
  En 3-i-1 kaffemaskin. Absolut superb maskin för både vardag och fest. Här kan du göra både en liten kopp, en mugg eller en hel burk, beroende på hur kaffetorkad du eller gästerna är. Följer med en fin termokaka, som du behandlar kaffet rätt :) Detta håller på värmen under lång tid. Kaffekrukorna smaka väldigt bra och är miljövänligare än vanliga kapslar! Maskinen är snäll att titta på och tar inte upp mycket utrymme!
 • Bra
  1 år sedan
  Mycket bekväm och anständig kaffebryggare. Mycket nöjd med kaffekuddarna! Verkar det spolas lite medan man dricker kaffe.
 • Bra
  1 år sedan
  Jag gillade att du kan göra 1 kaffekopp eller 1 kanna på maskinen, behöver inte 2 saker på köksdisken. Det var ganska enkelt att använda, lite buller. Men det är lite besvärligt att du måste byta till kaffekuddarna. Hållarna tar upp extra utrymme. Utsikten över designen var lite tråkig och kaffet var inte särskilt bra, men det kommer säkert med fler smaker.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Enkel kaffemaskin att använda, många inställningar och njut av möjligheten att filtrera kaffe! Gör det mer användbart! Lätt att hålla rent!
  Kaffebryggorna som följde med var lite smala för min smak, även med extra styrka. Annars, mycket enkel, bra och användbar maskin som fungerar utmärkt för daglig användning!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Mycket bekvämt för upptagna vardagar när du bara behöver en eller två koppar. Men lite tunt kaffe från kuddarna, även med intensitet visade sig. Mycket ljud och långsam dragkraft jämfört med andra traktorer. Tar lite utrymme i köket, lätt att hålla ren. Mer perfekt för enkla koppar än för kaninbrickor.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det här är briljant för dem som inte gillar att dricka så mycket kaffe själva, men ibland får de en hel del kaffe.

  Du kan använda både kapsel och filter, så väldigt lätt att välja när du vill ha en kopp eller burk :) De smakar som har testats hittills har inget att säga om.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Få en praktisk kaffemaskin! Perfekt nu när jag är hemma i ett moderskap, vill bara ha en kopp kaffe, så jag behöver inte laga en hel burk. Bra att smaka är det också, det är snabbt att göra! Det enda som drar ner är att det gör ont när det fungerar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Denna kaffemaskin är helt lysande! Här har du allt du behöver i en maskin. Trakter OCH möjlighet till kaffekuddar. Mycket platsbesparande och vacker smak på både kaffe- och kaffekuddarna. Bara minus är de olika delarna du måste titta på eftersom du måste byta som du vill ha kaffe eller kaffe. Men vi bestämde oss snabbt för att sätta dem i en liten låda inne i garderoben. Rekommenderas varmt!
 • Bra
  1 år sedan
  Det här är en fin och praktisk kaffemaskin! Det är kul att snabbt ta på en kaffekopp innan du går på jobbet samtidigt som det är trevligt att lägga på en hel burk om det kommer att besöka. Detta gör köksdisken inte full av kaffebryggare. Ett stort plus, det använder kaffe kuddar som är mer miljövänliga än kapslar. Vad som drar ner är att det finns så många lösa delar som snabbt kan komma undan för en hektisk dag.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket trevlig kaffebryggare som tar lite plats på köksdisken. Stor plus att det kan hantera filterkaffe och använda kaffekuddar. Som kaffe krukan är termo, så du behöver inte hälla kaffet över till en burk när du serverar gäster kaffe. Termoelementet är mycket trevligt och lätt att använda.
  Bra val; liten kopp, stor kopp eller burk.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Trevlig kaffemaskin som sparar utrymme på köksfacket eftersom det kan användas för filter kaffe och kaffemaskiner. Valet är mellan krukan, liten eller stor kopp. Har chansen att kaffepuddarna kan kastas bort med matavfallet istället för att göra så mycket restavfall som många kapslar gör.
  Kaffemaskinen är trevlig för vardagar eller små hushåll där du inte behöver brygga så mycket kaffe åt gången. Bra att kaffebunken är av en typ av termo som håller kaffet varmt under lång tid.
  Den enda invändningen jag har är att den består av många delar. En bit liten kopp, en stor kopp och ett par stycken för att dricka kaffe. Det fungerar väldigt bra när det är nytt och alla delar är på plats, men det verkar som om det är lätt att rotera vissa delar och då kommer maskinen att förlora.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med kaffemaskinen, alternativen med stor och liten kopp eller en liten burk är mycket lysande. Det enda jag saknade var en större vattentank, men igen är det ett litet nät och det går bra på köksdisken.
 • Bra
  1 år sedan
  Mycket bra maskin med fin design.
  Det gör gott kaffe, och en fin mängd i jämförelse med kapselmaskiner.
  Det är lite tungt att behöva byta delar i det om du vill ha en annan storlek på kaffekoppen.