Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Senseo Switch 3in1 HD6593

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Kaffebryggare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Än en gång betalar philips för omdömen?
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vår familj fick testa denna multifunktionella kaffebryggare. Den passar oss utmärkt då det bara är jag som är kaffedrickare i familjen. Jag använder kaffepadsen och när vi får gäster kör vi bryggaren. Et går snabbt. Smakar jättebra. Perfekt för sena mornar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är mycket glatt överraskad! Designen är smidig, tilltalande, stilren och passar i alla typer av kök. Både stora och små pga sin design. Dess funktion möjliggör för dig att själv välja mängden kaffe; medelstor kopp, stor kopp eller en kanna. Kaffepadsen är lätta att hantera och kommer i olika smaker samt styrkor. Och din kopp kaffe är klar på under minuten, vilket för mig har varit helt fantastiskt och räddat många tidiga morgnar! Dess automatiska avstängning gör den även både trygg och pålitlig. SENSEO® Switch 3in1 Kaffebryggare är helt klart prisvärd och något jag verkligen kan rekommendera för den stressade kaffeälskare.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Här får många människor denna kaffemaskin gratis. Och då förväntar vi oss att vi "betala de lägre allmoserna" för det. Ingenting, inte intresserad.