Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Senseo Switch 3in1 HD6594

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Kaffebryggare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har använt denna i cirka en månad och jag kommer nu skicka tillbaka den till Philips genom deras nöjdhetsgaranti. Att den låter en hel del för en enstaka kopp går att acceptera, men så som den väsnas under flera minuter medan den brygger en kanna är olidligt. Det är skrattretande hur det på instruktionspappret står "3 different coffees, 2 different sounds", så sant.

  - Jag orkar verkligen inte höra mer på den.
  - Kannan har en dum kant på insidan som gör att man aldrig kan hälla ut den sista skvätten utan att hålla kannan upp och ner på.
  - Något varierande smak.
  - Kannan och filterhållaren har ett antal plastiga detaljer som lär gå sönder ganska snabbt.

  + Löstagbar vattentank.
  + Smart tanke med både brygg och pads.
  + Tar inte mycket plats.
  + Kompatibel med återanvändbara pads som t.ex. Melitta Permanent Padfilter Senso.

  * Stor kopp är inte särskilt stor. Man kan köra en stor och en liten kopp på en stor pad utan större skillnad i smak. Borde funnits en XL-knapp också typ.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk multifunktionell maskin. Kaffepaus eller kanna. När jag är ensam används pass och till gäster kannan. Snabb och smaken är perfekt
 • Bra
  1 år sedan
  En helt okej kaffemaskin. Jag gillar att man kan välja om man vill koka kaffe till många eller bara ta en kopp själv. När man använder kaffepadsen så kan kaffet smaka lite blaskigt men tar man kaffepadsen med stark smak så blir det helt okej. Plus för att den är snygg och lätt att använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Älskar kaffepads funktionen då jag är ensam vuxen i hushållet och bara vill brygga en kopp lite snabbt och enkelt. Samtidigt som jag kan koka en hel kanna i termos när jag får besök eller vill dricka ett par koppar själv.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Extremt nöjd med denna kaffemaskin! Extra plus till att det går så snabbt att brygga en kopp, i och med padsen. Och kaffet är sååååå gott! Rekommenderar starkt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Philips senseoswitch 3 i 1 kaffemaskin kan verkligen rekommenderas. Den kan brygga kaffe med kapslar/pads eller vanlig filterkaffe, vilket är super smidigt! Den är liten och lätt att placera i köket. Kaffet smaker super gott och är billigt jämfört med andra kapslar. Kaffemaskinen är alla pengerna värd!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 månad sedan
  Inte bra! Mycket buller. Att göra en kopp med en kapsel är bra, men om du kan dra en burk kommer det att ta extremt lång tid. Ångra köpet.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Ser fram emot att prova den här, men var djupt besviken. Beklagar helt köpet. Utseendet är vackert och tanken är bra. Men ljudet av det. Det obeskrivligt högt ljudet. Om man har gäster bör man laga kaffet eftersom de kommer eftersom man inte kan höra vad andra säger. Även när du har en kopp, känns det sällan högt. Kom ihåg att alla har stått upp innan de tar en kopp!
 • Bra
  1 år sedan
  Tar lite lång tid mellan varje kopp och rör sig mycket när den är gjord. Absolut OK kaffe smak, men fungerar riktigt bra om du bara vill ha en snabb kopp.
 • Bra
  1 år sedan
  Verkar denna kaffebryggare är bra om du bara har en kopp kaffe, så du behöver inte laga en hel pott kaffe, bara för dig själv! Det finns också många kaffevarianter att välja mellan. Det som drar ner hos oss är att det ger lite ljud när det fungerar. Men det är ganska överkomligt!
 • Bra
  1 år sedan
  Mycket bra med en allt-i-ett-maskin! Super för dem som i stort sett lagar 1-2 koppar åt gången, men som samtidigt får möjlighet att dra en hälsosam kruk under besöket. Kaffebudden ger en mycket god smak av kaffet och jag gillar det mjukt än kaffekapslar. Trevlig design på maskinen och det tar upp lite utrymme. Att se det bröt lite mjukt, särskilt när ett drag är en hälsosam. Kunde personligen också tro att kaffekanna var lite varmare.
 • Bra
  1 år sedan
  Denna kaffebryggare gjorde gott kaffe! Jag gillade designen och att det var möjligt att rita en hel burk för ett besök eller bara en kaffe till sig själv på morgonen. Att det fanns en 3 i en lösning gav många lösa delar och jag är rädd att vissa delar kan försvinna under åren, men det positiva med det är att du inte behöver ha fler kaffebryggare framför dig. Jag tror att maskinen bröt lite mer än jag hade hoppats, men det var definitivt ett bra köp!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Den största fördelen med den här maskinen är att den också kan ta kaffe.
  Bekvämt när du får gäster. Dessutom kan du självklart använda kaffekuddarna för att göra en och en kopp. Bra smak av kaffet, maskinen är smal och elegant. Den enda nackdelen är att det finns många delar. Allt som allt nöjda.