Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Pro (2018) - 2,2GHz HC 16GB 256GB 15"

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple MacBook Pro (15-inch, Mid 2018). 34 produkter i generationen. 7 föregångare och 1 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (239)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Överdrivet varm dator, tar inte mer än 1h och du har en dator som är så sjukt varm att du inte ens kan ha den i knät. Laddaren har jodningsproblem så säg till att köpa en förlägningskabel för att lösa problemet. Problem med microfonen, visade sig att Apple avsiktligt stänger av microphonen när du stänger din skärm, dvs har du datorn kopplad till externa skärmar och vill arbeta kommer du få problem, för att lösa de måste du lyfta skärmen varje gång du vill kommunicera med någon. Bluetooth ljudöverföringen från datorn är rent av dålig. Tangenterna känns inte alls lika sköna som de gamla. USB-C är de som gäller här så har du inte de senaste prylarna med USB-C så kommer du behöva köpa en del adaptrar, vissa som är ganska dyra. Googlar ni på nätet angående datorn så kommer ni snabbt märka att en hel del konstiga problem med dessa datorer. Har själv haft en den konstigheter som jag löst men att köpa en dator och börja sin resa med alla dess problem så är de tyvärr inte värt dom pengarna.

  Apple är inte vad dom va för några år sen, tycker inte dom är lika nogranna och kvalitetskontrollen är försämrad. Är du den personen som gillar att ligga i soffan med datorn kan jag verkligen inte rekommendera den.
 • Bra
  2 år sedan
  Grym dator men högt pris. Byggkvalité går inte jämföra med andra datorer. Tangentbordet är lite speciellt då knapparna har väldigt kort slagdjup, inte supersköna men helt ok. Likaså touchpaden har inte lika skönt "klick" som en äldre MacBook Air.
  Tyst, kraftfull och riktigt bra batteritid. Nåja ska man ha en Mac med lite kräm i är finns det inte så mycket annat och välja denna eller MBP 13".
  Funderar du på en starkare processor i denna modell, kolla benchmark på YouTube så är det väldigt lite skillnad för en stor prisskillnad.