Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme edt 100ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yves Saint Laurent Parfym (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rent skräp! Parfymen har genomgått ett antal "reformulations" sedan lanseringen och får fortfarande stående ovationer. Anser inte denna vara bättre än i förhållande mot tex Zaras parfymer. Det är inte värt att lägga +500kr på en parfym som har dessutom en usel performans och projektion. Finns bättre parfymer i denna prisklass som utklassar detta piss.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Provar du denna parfym så vill du inte ha någon annan. Underbar doft. Ett plus är att damerna är stormförtjusta i den ;-)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En sannerligen manlig, mjuk doft som är toklätt att älska. Perfekt för dig som vill utstråla självsäkerhet och framgång.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  I likhet med Diors "Homme Intense" får jag en stark smink-känsla i öppningen. Den känns tung, kraftig och kvävande, utan att vara faktiskt kvävande. Därefter följer, i min mening, en fräsch och fruktig, ganska dov doft, som är riktigt jäkla härlig.

  Frugan är störtförtjust i den här, och jag instämmer till fullo. Presentationsmässigt blir det full pott - flaskan är rejäl, tung och snygg som fasen. Varaktigheten är kanon - räcker för det mesta hela dagen lång. Kan lätt funka i de flesta situationer, och om du vill använda den här som din "dagliga doft" så tror jag ingen skulle misstycka.

  Fenomenal!