Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yale SR-3200i

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yale Sensorer & sirener för smarta hem (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bytte ut mitt larm som var kopplat mot larmcentral på grund av den onödiga månadsavgiften. Hittade detta larm som jag hade span på, slog till under Black Friday då det hade sänkts runt 1300 kr.

  Lätt att installera och gött med ett fristående larm. Det funkar bra med vår robotdammsugare, inga falsklarm trots att det inte är de husdjursspecifika PIR-sensorerna i paketet.

  Bra support från Yale Sverige, de svarar snabbt på mail om man har någon fråga, vilket alltid är ett stort plus.

  Ett minus är att man inte kan ha ingångsfördröjning på en PIR som man sätter vid entrén. Jag har en PIR i hallen och går jag in och rör mig tillräckligt mycket så går larmet direkt. Detta kan dock komma att ändras i framtida uppdatering enligt Yale (hoppas, hoppas).

  Överlag ett bra larm ändå. Batteribackup om strömmen går, men har du inte UPS på internet-linan är det ju "kört" ändå och larmet kommer då bara larma lokalt.
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Ändrar min tidigare recension. Tänkte skicka tillbaka larmet pga. att det saknar funktion för att ringa upp vilket jag fick uppfattningen av att det fanns. Jag ändrade mig och monterade det ändå.

  Larmet är mycket enkelt att montera och konfigurera. Man får vara noga med att dra skruvarna till magnetkontakterna helt i bott, annars nuddar de tyvärr batterikontakterna så att batteriet kortsluts.

  Huvudenheten har batteribackup så att larmet fungerar även om strömmen saknas. Detektorerna drivs av batterier och kommunicerar via radio så även om nätverket/internet går ner så fungerar larmet fortfarande med undantag för att det inte sänder mail/sms. Så även om tjuven skulle lyckas klippa din fiber samt ström har huset fortfarande ett larm som larmar och väsnas. Har kört det nästan 2 veckor nu helt utan falsklarm. Om man vill så blir man meddelad när någon larmar på eller av, man ser också vem det är, tex. familjemedlemmar.

  Även mycket enkelt att konfigurera skallarm, alltså larma valda sektioner när du tex. ligger och sover.

  Tänker dock komplettera med två utomhussirener, men sätta en av dem inomhus då sirenen i centralen är lite klen enligt min uppfattning.

  + Lätt att installera/konfigurera

  + Prisvärt

  + Verkar driftsäkert

  - Lite klent ljud i centralens siren, komplettera gärna med utomhussiren

  - Appen har bara en behörighetsnivå, alla som man ger tillgång till appen kan komma åt alla inställningar.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Detta ersatte mitt larm från Verisure när jag tröttnade på höga månadsavgifter, dålig service, missade utryckningar och allmänt trist bemötande.

  Jag är grymt imponerad av detta larm från Yale! Det är smidigt att installera. Det bara funkar. Det har ännu inte strulat och då har jag byggt ut det rätt rejält med utomhussiren, fler magnetkontakter, en massa brandvarnare och fler kameror.

  Jag har gjort så att om larm skulle utlösas får jag, frugan, grannen och päronen notis om detta. Någon av alla dessa kan åka till huset och ta sig en titt om jag inte skulle se något i kamerorna. Detta till priset av 0:- per månad.

  Väldigt bra funktion tillsammans med Yale Doorman såklart. Larmar av och på med låset. Kan styra allt via appen och var som helst från i världen.

  Grymt fint bemötande från Yale Sverige när jag frågade om några extra klisterdekaler till rutorna. Låg på lådan dagen efter.

  Jag är helt positivt inställd till detta larm som på 1,5 år betalat sig gentemot månadskostnaden från Verisure och sedan inte kstar mer än lite batterier med några års mellanrum.

  KÖP!