Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC C32G1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Datorskärmar (148)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Efter två dagars användande tänkte jag dela mina intryck.
  Ni kan redan läsa specifikationer så att skärmen har hög uppdateringsfrekvens och så vidare kommer jag inte gå in på.

  Först och främst så är skärmen väldigt stabil och robust. Tidigare skärmar jag ägt har haft en tendens att svinga med om man råkar skaka till bordet. Den här står stabilt kvar på sin plats (om man nu inte kör hela havet stormar). Vet att foten är av aluminium men minns inte vid skrivandets stund vad baksidan och ramen var i.

  Skärmen har goda anslutningsmöjligheter där både strömkabel och två bildskärmskablar (hdmi och dp) ingår. Det jag märkt är att dp kabeln är av enklare kvalitet och gav mig lite problem. En ny schysst kabel gjorde jobbet.
  Menyknapparna är fysiska och inte Touch vilket verkligen uppskattas. Har dåliga erfarenheter av båda men Touch tenderar att vara oresponsiv, vet inte hur många gånger jag var tvungen att swipa min fd skärm för att den inte läste första gången.

  Nu till det viktiga. Spontant är färgerna och kontrasten mycket god för en skärm i denna storlek och prisklass. Man känner att inställningarna gör skillnad och man kan enkelt kalibrera skärmen. Svärtan och acceptabel trots att det är en VA skärm. Min lider av lite bleeding men det märks bara när skärmen är helt svart och någon liten ikon lyser - tex när man laddar ett spel.

  Håller inte med föregående resencent om att skärmen upplevs pixlig eller för stor. Man bör vara beredd på att ha skärmen längre ifrån sig när det är en 32". Sitter man på rätt avstånd (och då har jag ingen ovanlig storlek på skrivbordet) så ser bilden fin och skarp ut.

  Tittade en del under Black friday men skärmarna jag jämförde med var alla mindre prisvärda. Antingen hade de mindre display, sämre bild eller dålig struktur.

  Rekomenderas varmt! Förvånad över hur billig den var ordinare men jag gjorde fynd för 2800 kr. Löjligt prisvärd!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  10 mån sedan
  med tanke på priset så är jag jättenöjd! dock har jag varit fast på benQ största delen av livet men jag blev glatt överraskad hur bra skärmen är ! :)
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Suddig bild pga 31.5 tum med 1080p utdraget på så stor yta. Man ska inte ha denna lika nära som en vanlig datorskärm.