Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC C24G1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Bildskärmar (135)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Otrolig spelskärm i förhållande till pris! Bra bild, bra inställningsmöjligheter av bilden. Den är även höj och sänkbar, vrid och tlilltbar. Kort sagt, mycket för pengarna.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpte den på black friday.
  Bra skärm, snabb, menyerna är lite sisådär men är aldrig inne där. Det är en böjd skärm vilket gör att det känns som att man är mer "inne" i skärmen. Foten är stabil, allt är stabilt. Inget rangligt här inte.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Köptes för 1990kr och är en riktigt bra skärm för det priset.
  Rekommenderas starkt!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Är mycket nöjd med skärmen! Köptes för 1990kr under black friday. Blev faktiskt positivt överraskad och att bilden var bättre än vad jag förväntade mig. Håller inte med tidigare kommentar angående svarta scener. Tror mer att personen inte får rätt på inställningarna då det finns många(!) Inställningar. Höj och sänkbar (går att höja rätt så högt) går även att vrida långt åt sidorna. Skärmen är även tiltbar, och allt detta för 1990kr (glöm inte 144hz).

  Finns en nackdel än så länge.
  Eftersom man har så många inställningsmöjligheter så borde det ha funnits något hjul eller liknande som man kan navigera med istället för 4-5 knappar. Du får kramp i handen/fingrarna efter en minut.

  Har en annan skärm (samsung) som också är på 144hz. Tänkte nämna detta så att ni tänker på att det inte går att få ut 144hz om du använder HDMI. Jag visste inte detta tidigare. Jag får ut max 120hz. Så om du är ute efter att få ut 144hz så se till att din stationära eller bärbara dator har stöd för displayport då denna skärm har både DP och HDMI. Annars är det 120hz som gäller.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Snabb gaming skärm (144hz) men med en ganska ranglig fot.

  Meny med många inställningsmöjligheter.

  Väldigt mycket back bleed, framförallt í övre hörnen. Har tidigare haft en skärm med TN panel ...ärligt sagt så är denna klart sämre.
  Trode det var fel på min första skärm så har kämpat igenom ett byte, men ersättaren är lika dålig.
  Bilden blir mer grå aktig i svarta scener