Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC Agon AG322QC4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Datorskärmar (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För priset jag köpte den för(4700) så känner jag att man fick det som skulle kunna begäras i en gamingskärm det enda som håller den från en 5/5 är att det bara är en 8 bitars skärm vilket är hur bra man kan se kontraster vilket jag känner märks tydligt om man kollar på film å i vissa spel men annars riktigt bra skärm

  Ett annat minus är nu har gamingskärmen fått en död pixel i mitten som är rätt störigt vid mörka scener i spel och när man kollar på film
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Färgerna är inte lika bra som på min IPS-panel och den blöder något i ena hörnet, men annars bara positivt att säga om skärmen. Adaptiv sync fungerar bra med mitt Asus Strix 1070ti och så länge men vet fördelarna och nackdelarna med en VA-panel så är detta en utmärkt och prisvärd skärm.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Om det enbart spelas på denna skärm är den helt okej, bra färger och känns snabb. Där finns inget direkt negativt att nämna.

  Anledningen till det låga betyget är hur skärmen visar text. Skärmen använder en så kallad subpixel-struktur vilket tyvärr gör att den klipper anti aliased-text "mitt i pixeln". Detta resulterar i att den mesta text upplevs hackig och nästa som om det vore en relief på den.

  Så sammanfattat bör denna skärm undvikas om det ska läsas text, t.ex. på vanliga hemsidor.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Härlig 1440p skärm, perfekt kurvad och 144Hz.
  Stabil fot!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket trevlig skärm, bra byggkvalitet, goda justeringsmöjligheter och snygg design i form av tunna ramar uppe och på sidorna (ej nere).

  Positivt:
  * VA panelen är en samsung panel, och allt som VA är bra på finns här.
  * 144hz
  * Freesync 2 (egentligen bara freesync fast med HDR stöd)
  * HDR400 stöd (egentligen inte äkta HDR, men kul att ha)
  * Färgkalibreringen helt okej från fabrik (även om vissa inställningar behövdes)
  * Ingen direkt bleed från kanterna.

  Negativt:
  * Viss "clouding" finns på mitt exemplar, men väldigt svagt och svårt att se även med svart bakgrund.
  * Viss "flickering" i ljusa partier i vissa spel, beror troligtvis på AMD drivrutiner och inte skärmen, men tål att nämnas. Knappt märkbart, men tittar man efter det så.
  * Är du i spannet 90-144fps så är upplevelsen i paritet med TN när det kommer till ghosting i ovedrive: strong läge. Droppar du däremot ner mot 50-60 fps så kommer ghosting som ett brev på posten. VA paneler har problem med detta sedan tidigare, så vet inte om det är specifikt på den här modellen, men man bör hålla sig högre än 60fps. Så det tål att nämnas. Du kan sänka overdrive: till medium så får du lite bättre resultat i lägre fps, men sämre i högre.

  Slutsats: Utmärkt skärm för sitt pris, rekommenderas.