Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Miiego Boom

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Miiego Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  TLDR: Bra ljud. Mindre bra ergonomi. Hög kvalité. Ser klumpiga ut.

  Hörlurarna ger ett väldigt stabilt och gediget intryck och förpackning och tillbehör adderar till detta. Ljudbilden är bra. Basen har bra tryck utan att bli allt för "grötig" och toppen funkar också. Överlag funkar de bäst för elektronisk musik eller hiphop men de låter helt ok även för metal och annat (mellanregistret kunde varit lite tydligare).

  Positivt:
  +Bra tryck i ljudet som kapslar in lyssnaren riktigt bra.

  +Bra kvalitékänsla överlag på både material och finish.

  +Efter parning med t ex mobiltelefon kopplar de mycket snabbt upp sig direkt när de slås på.

  +Utbytbara öronmuffar beroende på användning.

  Negativt:
  -Trycker väldigt hårt mot huvudet och öronen för att de ska stanna kvar under aktivitet (de är rätt tunga så det behövs). Detta gör att man efter en timmes lyssnande gärna vill ta av sig dem. Gäller även om man bara lyssnar hemma i stillhet.

  -Öronmuffarna är ganska små så det är precis att de täcker över mina "normalstora" öron. Ibland kommer de i kläm och man måste justera.

  -Grundvolymen via Bluetooth är väldigt hög! Om jag har dem på det allra lägsta (innan de blir helt avstängda) så är det "lagom". Det gäller även rösten som berättar om parning, osv. Det finns alltså inte möjlighet att spela lite bakgrundsmusik bara, utan allt är mer volym! Kan hända att detta kan ställas in på något sätt i telefonen, men har inte detta problem med några andra hörlurar.

  -De ser väldigt "klumpiga" ut på, då de är stora och bygger ut väldigt mycket från huvudet. Smaksak kanske, men inte perfekt för mig.